- Πόντοι
- 398
Εβαλα λιγο tv να τσιμπησω. Ειχε ρουκ ζουκ. Ερωτηση: Αργοναυτικη εκστρατεια.
Η ζετα να προσπαθει να κανει την αρχηγο ομαδας να βρει μια λεξη: Χαμπαρι αυτη. Ρε τον ηθοποιο Στειθαμ τον ξερεις να της λεει; Χαμπαρι. Οχι γρηγορο να της λεει, μπας και πει το αργο και γινει Αργω.
Και φυσικα η ομαδα, 4 αλλα νεα επαναστατικα παιδια, δε βρηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ λεξη, και εδιναν απαντησεις σε στυλ πειρατες και τετοια. Πειρατες. Για την αργοναυτικη εκστρατεια.
Και θελει να μας πει ο Ταμταμ οτι θα πανε στο ΟΑΚΑ για την πολιτικη διαμαρτυρια και την ανατροπη του status quo. Μωρε θα πεσει instagram και τιττοκ που θα γονατισει το δικτυο, τι να βγει ο Λεξ, τι να βγει ο Σμιθ ανταμα με το Μαρξ, τον Φριντμαν και τον σερ Κευνς μαζι, το ιδιο θα καταλαβουνε, μια τρυπα στο νερο.
Κοίτα ΜάνοΧ, από τη μία χαίρομαι που έχεις αρχίσει πλέον και εκτός από ονλάιν κάνεις και διαγνώσεις μέσω τηλεοπτικής μετάδοσης σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, αλλά δεν σου κρύβω ότι έχω αρχίσει λιγάκι να ανησυχώ από το πώς τα εκστομίζεις όλα αυτά.
α) Επειδή δεν βρήκαν τη ΛΕΞη στο ρουκζουκ ασούμε, δεν θα βρουν και τι τους τρώει τη ζωή και το μέλλον, είναι το συμπερασμά σου; Σοβαρά;
Εχω να σου συστησω (κάποια μέρα θα με ευγνωμονείς) να κόψεις την πολλή τηλεόραση και να μασάς αργα το φαγητό σου.
β) το παλιοσύνταγμα αυτό (όχι την πλατεία, το άλλο με τα άρθρα) τι σου έφτιαξε πάλι; Και τι σχέση έχουν ο Μαρξ, ο Φρίντμαν και ο Σμιθ, με τα συνταγματικά δικαιώματα και υποχρεώσεις των πολιτών στην Ελλάδα; Αν σου διέφυγε, το κοινό του ΛΕΞ είναι έλληνες πολίτες.
Ο μιρλοφόρος ΛΕΞ είναι το προπύργιο της κοινωνικής επανάστασης που θα καταλύσει το Σύνταγμα πριν προλάβεις να το καταλύσεις εσύ; Εξηγήσου σε παρακαλώ, γιατί ο Cos DR είναι ανάστατος!
Μπορείς να μου κάνεις κονέ με τη Ζέτα; Φαίνεται ότι τη γνωρίζεις καλά για να την αποκαλείς με το μικρό της.