Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Εγώ δε σου λέω ότι όλα είναι καλώς καμωμένα.

Απλά θέλω επιτέλους ολοκληρωμένες και δημιουργικές προτάσεις, από ανθρώπους που πρώτα έχουν βρει λύσεις στα δικά τους ζητήματα.
Ούτε αλλά τσεκούρια και φωτιές...
Ούτε άλλοι αμπελοφιλόσοφοι που στην πραγματική ζωή δεν ξέρουν να χωρίσουν δυο λογιών άχυρα..

Θέλω από τον κάθε Λεξ καταγγελίες μεν,αλλά και λύσεις..
Προτάσεις και όχι μόνο αφορισμούς..

Α,και ανάληψη της όποιας ατομικής ευθύνης..
Λέμε τώρα..
Εγω τις κάνω εκεί που πρέπει και περνάω θέματα. Παντού. Ο λεξ πουλάει ένα προϊόν. Δε θα σου δώσει ο λεξ λύσεις ούτε ο Πορτοσαλτε και η άλλη. Ίσα ίσα μέσω αυτών ανεξαρτήτως στρατευσεων, σκοπιμότητων η προσωπικών εοιδιωξεων επιτυγχάνεται η ανάδειξη θεμάτων, η πλουραλιστικη ενημέρωση.,η πολυφωνια. κλπ.

Εγω διαφωνω. Ο cos ειναι γεννημενος τραπερ, με τα μποξ του, με τα ολα του, θα παρει και ο συνηγορος καμια επενδυτικη κοκαινη και θα τον βιντεοσκοπησει στα LK studios να τη γιουφαρει, θα παρουμε και στο crew τον ταμταμ να βαραει οποιον μας παει κοντρα, σιγουρα κερδη.

Εγω διαφωνω. Ο cos ειναι γεννημενος τραπερ, με τα μποξ του, με τα ολα του, θα παρει και ο συνηγορος καμια επενδυτικη κοκαινη και θα τον βιντεοσκοπησει στα LK studios να τη γιουφαρει, θα παρουμε και στο crew τον ταμταμ να βαραει οποιον μας παει κοντρα, σιγουρα κερδη.

Ρε εγώ είμαι ειρηνικός, ο Cos θα έπαιρνε το μπιστόλι να πιστολιάσει το κοινό του ΛΕΞ στο OAKA.
(μόνο που το κοινό θα είναι όξω και ο Κωστής ΜΕΣΑ, υπαρχει πρόβλημα)

Τελικά, έχει ακούσει κανείς για τον ΛΕΞ; Μάθαμε κανένα νέο για το παιδί;

Θα κλείσουμε το Ολυμπιακό Στάδιο και θα βάλουμε 10 ευρώ εισιτήριο. Ε, δεν θα έχουμε στη χειρότερη 70.000 κόσμο;

Να πείτε και στον ΛΕΞ να συμμετάσχει ως guest μήπως και τον ακούσετε για πρώτη φορά!

Όποιος δεν έχει ακούσει ΛΕΞ να σηκώσει το χέρι του!
Ορίστε βάζω εγώ ένα για να ακούσουμε όλοι μαζί.
Βρήκα δε τον τίτλο ακαταμάχητο... 😄

Ωχ τώρα το χαλάς. Διότι ίσως κάποιοι να αναγκαστούν να ακούσουν και μετά να ξέρουν για τί μιλούν!

Νέος γύρος εν όψει: δεν μας αρέσει ο ΛΕΞ, ακούσαμε για πρώτη φορά ΛΕΞ, τώρα δεν μας αρέσει ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
Κλαίω βρε μπαγάσες

Εγώ δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις ούτε κρίσεις και χαρακτηρισμούς όπως κάνεις εσύ τωρα, λες και με γνώριζες κι από χτες.

Εγώ κάνω και σε παραθέτω κιόλας.
Δεν κρύβομαι πίσω από post για "τρίτους", ούτε αφήνω υπονοούμενα για δήθεν ευνοούμενους της διαχείρισης.

Και μια χαρά σε ξέρω,για κοίτα στα pm σου πριν μερικά χρόνια.

Τελικά, βρήκες χρόνο να ακούσεις ΛΕΞ; :P

Ποιος σου είπε ότι δεν έχω ακούσει Λεξ;

Απο τα προηγούμενα ποστ μου αυτό κατάλαβες;

Τι φάση;
Όποιος δεν στα γράφει όπως θες ή είναι τσατσάκι της διαχείρισης ή δεν έχει ακούσει Λεξ;
Αυτό είναι το αφήγημα τώρα;

Να μην μας άρεσει ο Λεξ επιτρέπεται ή να το γράψουμε στο περί ανέμων και υδάτων τελικά;

Ωχ τώρα το χαλάς
Μπααα... 😄

Πάντως ο Lex δεν κομίζει γλαύκας εις Αθήνας... "Αυτά" τα ακούγαμε από τα '90s - και τα δύο CD από αυτά που ακολουθούν τα έχω.

Τα έχουμε "ξανακούσει" δηλαδή, ασχέτως αν κάποιοι τα ανακαλύπτουν τώρα...

Ο τρολλευ δεν ξερω αν εχει ακουσει Λεξ, εσυ ΤαμΤαμ ομως σιγουρα εχεις ΠΑΡΑακουσει, δε βαζεις να ακουσεις και κατι αλλο; Αντε, γιατι κανεις λες και προσεβαλλαν το Μοτσαρτ, ηρεμησε λιγο, εδω μεσα τα εχουν ακουσει οι Μπιτλς (υπερτιμημενοι), ο Μπαχ (βαρετος ) και ο Χεντριξ (μετριος ), και εσυ με το Λεξ, εδω καραβια χανονται ψαροβαρκες που πατε :ROFLMAO:
Ούτε αυτό δεν ξέρεις; Αφού το έγραψε ο ίδιος, έλεος με τον στρουθοκαμηλισμό!

Για το ότι εγώ έχω παρακούσει, κι εδώ λάθος. Δεν μου αρέσει καν το είδος, δεν το βρίσκω μουσικά ενδιαφέρον. Θα συμφωνούσαμε δηλαδή, αν δεν έιχες τόση μίρλα εναντίον κάποιου που κάνει με επιτυχία κάτι διαφορετικό από εσένα.
Πάμε γερά!
Μότσαρτ: σιγά τον μαλάκα, μια σταλιά σκατό να συνθέτει κουαρτέτα και κουιντέτα , ποιος νομιζει ότι είναι, να πάει να παίξει μπάλα με τα άλλα παιδάκια στον λασπόλακκο!
Μπίτλς: κανένας τους δεν ήταν καλός μουσικός , μόνο ο Πωλ έπιασε λίγο καλές συνθέσεις μόλις έμεινε μόνος του . Υπερεκτιμημένοι σίγουρα, δεν τους άκουσα ποτέ
Μπαχ: κακοφωνίες. Αυτές οι αντιστικτικές φούγκες στις εκκλησίες με το άπειρο έκο, έκαναν διαφωνίες, κυριολεκτικά ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
Χέντρικς: Ούτε την κιθάρα δεν ήξερε να πιάσει σωστά. Μια φορά είχα πλαγκάρει λέει σε ενισχυτή μπάσου, τι να λέμε. ¨Αχρηστος.
ΛΕΞ: θεός.

Εγω τις κάνω εκεί που πρέπει και περνάω θέματα. Παντού. Ο λεξ πουλάει ένα προϊόν. Δε θα σου δώσει ο λεξ λύσεις ούτε ο Πορτοσαλτε και η άλλη. Ίσα ίσα μέσω αυτών ανεξαρτήτως στρατευσεων, σκοπιμότητων η προσωπικών εοιδιωξεων επιτυγχάνεται η ανάδειξη θεμάτων, η πλουραλιστικη ενημέρωση.,η πολυφωνια. κλπ.

Αν περίμενα τον κάθε Λεξ να μου δώσει λύσεις σώθηκα..

Ήμουν σαφής.
Από καλλιτέχνες με καταγγελίες και καταστροφολογία χορτάσαμε 50 χρόνια..
Προτάσεις χρειάζονται..
Ρεαλιστικές εννοώ και χωρίς να τα ρημάξουμε όλα..

Μπααα... 😄

Πάντως ο Lex δεν κομίζει γλαύκας εις Αθήνας... "Αυτά" τα ακούγαμε από τα '90s - και τα δύο CD από αυτά που ακολουθούν τα έχω.

Τα έχουμε "ξανακούσει" δηλαδή, ασχέτως αν κάποιοι τα ανακαλύπτουν τώρα...

Terror X Crew αγαπούσα. Τη γάτα τη χοντρή , όχι, ποτέ. Τον απεχθανόμουν γιατί τον έβρισκα πολύ δήθεν και στη διάρκεια των χρόνων (και το πως φέρθηκε στη γυναίκα του και σε συνεργάτες του) απεχθανόμουν το ότι δικαιωνόμουν για την απέχθειά μου αυτή. Θα ήθελα να είναι καλύτερος άνθρωπος εκτός από τόσο δα ταλαντούχος.
Τα ΗΜΙΖ ήταν φιλαράκια, συνάδελφοι, γείτονες, φίλοι.
Τον ΛΕΞ δεν τον ξέρω, βλέπω μόνο ότι είναι σημαντικός.

Αν περίμενα τον κάθε Λεξ να μου δώσει λύσεις σώθηκα..

Ήμουν σαφής.
Από καλλιτέχνες με καταγγελίες και καταστροφολογία χορτάσαμε 50 χρόνια..
Προτάσεις χρειάζονται..
Ρεαλιστικές εννοώ και χωρίς να τα ρημάξουμε όλα..

ΛΕΞ δώσε λύσεις, στο ζητάει η αφρόκρεμα του Νοιζ gr, που σε κράζει και νομίζει ότι είσαι τράπερ!

Να και εδω early 90ies, πιο πολυ σε φαση τριπ χοπ, με κλαψα level over 9000, οι 100.000 ηταν ΔΡΑΧΜΕΣ ετσι; :ROFLMAO:

Οχι, το 2025 περιμεναμε στη χωρα της κλαψας για τον Λεξ να δειξει το δρομο :ROFLMAO:

Τη γάτα τη χοντρή όχι, ποτέ.
Πάντως τα πρώτα των Active Member - μέχρι τους Μύθους του Βάλτου άντε και το Μέρες παράξενες, θαυμάσιες- λιγότερο ή περισσότερα τα άκουγα.

Βέβαια, από αυτό που αναφέρουμε ως σκηνή ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα (με την ευρύτερη έννοια και όχι low bap, hip -hop, trap... map... fap), μια είναι η "αγάπη": Stereo Nova

EDIT:
@manosx αν είναι δυνατόν... Μόλις έγραφα για την αγάπη μου για τους Stereo Nova και είχες ανεβάσει την κομματάρα... :unsure: Το like πήγε για το κομμάτι

ΛΕΞ δώσε λύσεις, στο ζητάει η αφρόκρεμα του Νοιζ gr, που σε κράζει και νομίζει ότι είσαι τράπερ!

Στο ποστ που παρέθεσες γράφω για προτάσεις,όχι για λύσεις..
Σαφής, σε άπταιστα ελληνικά.

Όχι μόνο ανήκω στην αφρόκρεμα του noiz,αλλά και στους ευνοούμενους της διαχείρισης που τα παίρνει από το σύστημα για να πολεμάει τον κοινωνικό αγωνιστή Λεξ 😅

Trending...

Νέα θέματα

Back