Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Ο τρολλευ δεν ξερω αν εχει ακουσει Λεξ, εσυ ΤαμΤαμ ομως σιγουρα εχεις ΠΑΡΑακουσει, δε βαζεις να ακουσεις και κατι αλλο; Αντε, γιατι κανεις λες και προσεβαλλαν το Μοτσαρτ, ηρεμησε λιγο, εδω μεσα τα εχουν ακουσει οι Μπιτλς (υπερτιμημενοι), ο Μπαχ (βαρετος ) και ο Χεντριξ (μετριος ), και εσυ με το Λεξ, εδω καραβια χανονται ψαροβαρκες που πατε :ROFLMAO:

Χωρίς τις υποδομές που να εξελίσσονται, να αξιολογούνται, να αναθεωρούνται συνεχώς σε θέματα
πρόσβαση στην ποιοτική εκπαίδευση για όλους, διασφάλιση ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση από την προσχολική ηλικία έως την τριτοβάθμια, ανεξάρτητα από την κοινωνικοοικονομική κατάσταση,χωρίς
εστίαση στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης και δημιουργικότητας: και μάλιστα με ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ , της καινοτομίας, αντί της απλής απομνημόνευσης και μετά συνεχή επαγγελματική κατάρτιση και δια βίου μάθηση και παράλληλη παροχή ευκαιριών για αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανειδίκευση, ώστε τα άτομα να παραμένουν ανταγωνιστικά σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, χωρίς εξάλειψη διακρίσεων και χωρίς σοβαρό διαβουλευόμενο στρατηγικό πλάνο και συμμετοχικότητα του πολίτη στις αποφάσεις των φορέων, οι δημιουργικοί και προοδευτικοί άνθρωποι δεν μπορούν να δημιουργηθούν και όσοι υπάρχουν θα πηγαίνουν χαμένοι. Καλύτερα γιατί έτσι μπορώ να προκόψω εγώ ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ αλλά ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ εις βάρος των άλλων και να τους άγω μέσω του ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Αν η κοινωνία είναι έτσι, ΕΓΩ πηγαίνω μπροστά! Τα αγαθά ΤΡΟΠΟΙΣ κτώνται :ROFLMAO::ninja:

Αγαπητέ μου άνθρωπε με τη μοναδική λάμψη...

Σου στέρησε κάνεις την ευκαιρία να γίνεις μεγάλος πιανίστας;
Να σπουδάσεις;
Να αποκτήσεις αγαθά;

Ανήκεις μήπως σε καμιά κάστα που έπρεπε να υπηρετήσει κάποια ανώτερη;
Πέφτουν βόμβες στο κεφάλι σου;
Σε κυνηγάνε να σε σκοτώσουν λόγω θρησκεύματος;
Σε ανάγκασαν να παντρευτείς στα 12;
Να ράβεις μπάλες ποδοσφαίρου στα 8;

Τι σου στέρησε η ελληνική κοινωνία αγαπητέ;

Ας αλλάξουμε επιτέλους κασέτα...
Έλεος..

Να μην ξεχναμε επισης οτι η ιδια ακριβως μιρλα υπηρχε σε εποχες που δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα, εποχες βαθεου πασοκ κλπ, απλα αντι για λουπες ειχε συνοδεια πανκ κιθαρας ἡ μπαγλαμα.

Ακρίβεια .
3Κ η strat 54 reissue .
Τι να μην γκρινιάζω.
Αφού σκέφτομαι να πάω και εγώ στο live.

Δεν είναι θέμα στέρησης... Είναι θέμα προσκόλλησης, στον "αιώνιο" έφηβο που δεν θέλει να αποχωριστεί τα "αντί" και τα "κατά" του.

Ο Κωστάκης μας είναι ένας αειθαλής "ημιπιτσιρικάς" :cool: 😄

ρε σεις καλά μιλάγαμ(τ)ε για μαγνήτες.
Τι τα θέλετε τα κοινωνικά....
Γιατί η κοινωνία είναι σκληρή

Γιατί η κοινωνία είναι σκληρή
Ναι... κυρίως με αυτούς που θέλουν μια '54 strat (έστω και reissue). Κοινωνία άδικη, κοινωνία ψεύτρα... :ROFLMAO:

ρε σεις καλά μιλάγαμ(τ)ε για μαγνήτες.
Τι τα θέλετε τα κοινωνικά....

Έχεις δεί πόσο κάνει ένα καινούριο ζευγάρι Seymour Duncan...? Είναι για να το ρίξεις κατευθείαν στο μαρξισμό και στην κοινωνική επανάσταση, μή σου πω στην αναρχία...

:LOL:

Ναι... κυρίως με αυτούς που θέλουν μια '54 strat (έστω και reissue). Κοινωνία άδικη, κοινωνία ψεύτρα... :ROFLMAO:
Άκου εκεί 3Κ...

Αγαπητέ μου άνθρωπε με τη μοναδική λάμψη...

Σου στέρησε κάνεις την ευκαιρία να γίνεις μεγάλος πιανίστας;
Να σπουδάσεις;
Να αποκτήσεις αγαθά;

Ανήκεις μήπως σε καμιά κάστα που έπρεπε να υπηρετήσει κάποια ανώτερη;
Πέφτουν βόμβες στο κεφάλι σου;
Σε κυνηγάνε να σε σκοτώσουν λόγω θρησκεύματος;
Σε ανάγκασαν να παντρευτείς στα 12;
Να ράβεις μπάλες ποδοσφαίρου στα 8;

Ας αλλάξουμε επιτέλους κασέτα...
Έλεος..
Εγω δεν αλλάζω κασέτα. Αυτά που έγραψα σε γενικό πλαίσιο είναι αυτά που ΠΆΣΧΕΙ η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ και γι αυτό αυτοί που λες ούτε θα δημιουργούνται στον βαθμό που πρέπει για να υπάρχει ΑΝΆΠΤΥΞΗ, ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ΣΥΝΈΧΕΙΑ και όσοι πάραυτα δημιουργούνται θα καίγονται. Η ελληνική κοινωνία είναι προβληματική. Άκουσε την κασέτα προσεκτικά και σκέψου τι θα αναλάβεις να προωθήσεις από αυτά. Κάνε το ελληνικό σχολείο πιο ενδιαφέρον από το ΤΙΚ ΤΟΚ. Άκουσε και στους στίχους. Πήγαινε εκεί στη συναυλία και μίλα με ταωπσιδια. Μην τους γυρνάς την πλάτη και μην τα χλευάζεις. Δες τι είναι το καθένα, τι έχει πίσω του, τι θέλει και επιτέλους αναγνώρισε ότι ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ και μπλα μπλα και μην τα βλέπουμε αφ. Αφ.

Σε περιμένω σε καμιά 2-ετία να σου κολλήσει το μικρόβιο των Custom Shop Gibson, εκεί να δεις γλέντια και νήματα επί νημάτων, του πώς μπορείτε να αγοράσετε και εσείς '59 Reissue...
Θα πάω μετά και σε άλλα lives

Ρε 'συ, το κορμί το έχεις, τον λόγο τον έχεις... Μήπως να γίνεις τράππερ...?
Δεν είμαι βασανισμένος αρκετά 😜

Εγω δεν αλλάζω κασέτα.

Εγώ δε σου λέω ότι όλα είναι καλώς καμωμένα.

Απλά θέλω επιτέλους ολοκληρωμένες και δημιουργικές προτάσεις, από ανθρώπους που πρώτα έχουν βρει λύσεις στα δικά τους ζητήματα.
Ούτε αλλά τσεκούρια και φωτιές...
Ούτε άλλους αμπελοφιλόσοφους που στην πραγματική ζωή δεν ξέρουν να χωρίσουν δυο λογιών άχυρα..

Θέλω από τον κάθε Λεξ καταγγελίες μεν,αλλά και λύσεις..
Προτάσεις και όχι μόνο αφορισμούς..

Α,και ανάληψη της όποιας ατομικής ευθύνης..
Λέμε τώρα..

Άκου εκεί 3Κ...
Ψίχουλα... Έχω ένα canning plan που θα σε οδηγήσει όχι απλά σε μια... ευτελή reissue, αλλά στο real thing.

Δώσε βάση...

Θα κάνουμε μια μπάντα σούπερ μίρλας, στην οποία θα πάρουμε για μέλος τον Cos. Πρόσεξε τώρα. O Cos θα είναι asset, διότι: Και θα κάνει τις μουσικές με τα μπλιμπλίκια του και επίσης είναι original μίρλας.

Εσύ που είσαι στα FB κλπ social πρώτη μούρη, θα αρχίσεις το promo για να να φτιάξουμε grassroot κοινό.

Θα έχουμε μερικά... μιρλοσουξέ (πχ "η μπαλάντα του συνδικαλιστή", "στα τυριά του Σκλαβενίτη" και διάφορα άλλα πιασάρικα) και τότε θα κάνουμε την κίνηση ματ.

Θα κλείσουμε το Ολυμπιακό Στάδιο και θα βάλουμε 10 ευρώ εισιτήριο. Ε, δεν θα έχουμε στη χειρότερη 70.000 κόσμο;

Τι άλλο να σου πω... Καλορίζικη η '54αρα η original 😆

Εσύ σαν ευθικτος δικαιωματιστής που φυσικά είσαι και κατά της λογοκρισίας στην τέχνη,πρώτα προσπάθησες να λογοκρίνεις το thread γράφοντας ότι πρέπει να μεταφερθεί στο περί ανέμων και υδάτων,μετά αναφέρθηκες σε μέλη που έχουν το......ακαταλόγιστο 😅 από τη διαχείριση απλά επειδή δε σου αρέσουν αυτά που γράφουν και τέλος έγραψες ότι αποχωρείς από το thread,
αλλά ναι...
Ακόμη εδώ..

Τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα...

Εγώ δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις ούτε κρίσεις και χαρακτηρισμούς όπως κάνεις εσύ τωρα, λες και με γνώριζες κι από χτες. Θα σου συστήσω όμως να κρατήσεις τις κρίσεις και τις διαγνώσεις αυτές για την οικογένειά σου και για όσους σε ανέχονται στην πραγματική ζωή.
Κατανοώ τη διαχρονική αμηχανία και ανεπάρκεια των συνομιλητών που σχολιάζουν ή κρίνουν κάτι για το οποίο δεν έχουν ιδέα, και στηλιτεύω το ύφος τους των χιλίων καρδιναλίων μόλις αυτοεξευτελιστούν.

Όσο για το ότι κάποια μέλη έχουν το ακαταλόγιστο είναι λογικό και αναμενόμενο, απλώς θεωρησα, λανθασμένα ίσως, ότι η νέα διοίκηση του φόρουμ έχει διάθεση να τηρήσει δίκαιες και ίσες αποστάσεις.
Μια αρχή έγινε, με την αποχώρηση ορισμένων γελωτοποιών που εξευτέλιζαν κάθε θέμα, όπως αποδεικνύεται όμως, η ημιμάθεια και η βαθειά αμορφωσιά πραγματικά δικαιώνουν το ότι "το βαρέλι δεν έχει πάτο". Τι να είχες βρε Γιάννη; Ό,τι είχες πάντα...

Τελικά, βρήκες χρόνο να ακούσεις ΛΕΞ; :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back