Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Ποια τσαρτς;
Του MTV;

Και ποιος μίλησε για χαζοχαρούμενα τραγουδάκια της Σάιρους και της Μαντόνα;

Κάποιοι έχετε πιάσει τα -ήντα και όλα τα thread τα περνάτε μέσα από χρωματιστά γυαλιά μην τυχόν και χαλάσει το αφήγημα.

Πραγματικά δεν έχετε βαρεθεί να είστε μέρος μιας κοινωνίας διχασμένης, που ενώ κάνει επί δεκαετίες το ίδιο πράγμα, περιμένει κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα;

Πώς θα βελτιώσει τη ζωή του ένας πιτσιρικάς που θα οχυρωθεί πίσω από τους στίχους του Λεξ και θα κολλήσει εκεί;
Απλά θα πάθει ότι έπαθαν στα 40 τους αυτοί που είχαν φάει το τυρί των εκάστοτε RATM και τώρα βλέπουν τον Morello να τους τρολάρει..
Πες τα χρυσόστομε! Εγώ τα πα πιο πάνω και καθάρισα ▄︻デ══━一💥 :D

Δυστυχως το μελλον δεν το κατεχει καποιος απο τον οποιο μπορεις να το διεκδικησεις. Μπορεις ομως να το φτιαξεις αλλα αυτο απαιτει αλλου ειδους κινητοποιηση απο το να μαζευτουμε 50000 να παμε σε μια συναυλια.

Δυστυχως στην Ελλαδα αυτη ειναι η τριτη ή τεταρτη γενια που θεωρει δεδομενο οτι μπορει να διεκδικησει το μελλον, τα αποτελεσματα ειναι ευκολο να τα προβλεψει κανεις με τη μονη διαφορα οτι πλεον αρχιζει η αφθονια να περιοριζεται εντος και εκτος.

Παιζει ο πιο ειλικρινης αυτης της φασης να ηταν ο johny rotten τελικα. Μηπως οντως η αληθεια βρισκεται εκει;;

Έχω ήδη επισημάνει για ποιο λόγο θεωρώ τη μουσική ρητορική του Λεξ εξίσου αν όχι περισσότερο επικίνδυνη.

Πάμε όμως άλλη μία...
Ενώ στην Trap απαιτείται το μίνιμουμ λογικής για να καταλάβει ένας πιτσιρικάς ότι πρόκειται περί τσίρκου,στις Λεξ-like περιπτώσεις όλη αυτή η αναθεματική καταγγελία ντύνεται με το περίβλημα της τελεσίδικης σοβαροφάνειας.Ύμνοι προς την αντίδραση και την περιθωριοποίηση,καμία πρόταση για βελτίωση της κατάστασης(όπως ενοχλητικά εύστοχα παρατήρησε ο @Kanimothrios).
Δηλ σε ένα τραγούδι πρέπει ο άλλος να οργανώσει το εσωτερικό της Ελλάδας...

Όχι, ας αφήσουμε να το αποδιοργανώσει ακόμα και μέσω των τραγουδιών, δε μας φτάνει που γίνεται με όλα τα άλλα. :ROFLMAO:

Cos, καμία κυβέρνηση εντός της Ε.Ε. δεν πρόκειται να λάβει μέτρα σαν αυτά που προτείνεις. Καλώς ή κακώς, το πολιτισμικό πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται η χώρα, εμπιστεύεται τους πολίτες, οτι στο "τέλος της ημέρας" θα καταλάβουν τι είναι βλαβερό και ωφέλιμο γι' αυτούς. Ακόμη και αν αποφάσιζαν οι πολίτες ότι χρειάζεται διωγμός ιδεών και απόψεων, έχουν να ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα θέματα από την επιρροή των ελλήνων τράπερς στην ελληνική νεολαία.

Εγώ έχω πρόβλημα που γονείς-σχολείο-κοινωνία απέτυχε να εφοδιάσει το συγκεκριμένο target group νεαρής ηλικίας, με εκείνα τα αντανακλαστικά που θα εντοπιζαν άμεσα την υποκρισία και θα απομυθοποιουσαν όλους αυτούς τους υποκριτές με τη διττή ηθική.
Δεν μπορώ να έχω πρόβλημα.....με κάτι που ούτως ή άλλως δεν μπορώ να επηρεάσω.
Μακάρι να ήταν στο χέρι μου, να αλλάξω τους γονείς, το σχολείο και την κοινωνία.....αλλά....

Cos, καμία κυβέρνηση εντός της Ε.Ε. δεν πρόκειται να λάβει μέτρα σαν αυτά που προτείνεις. Καλώς ή κακώς, το πολιτισμικό πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται η χώρα, εμπιστεύεται τους πολίτες, οτι στο "τέλος της ημέρας" θα καταλάβουν τι είναι βλαβερό και ωφέλιμο γι' αυτούς. Ακόμη και αν αποφάσιζαν οι πολίτες ότι χρειάζεται διωγμός ιδεών και απόψεων, έχουν να ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα θέματα από την επιρροή των ελλήνων τράπερς στην ελληνική νεολαία.
Ε ναι, στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ που έχει καταπέσει η ΕΕ φαίνεται δύσκολο, θα έρθει όμως γιατί το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη.
Θα υπάρξουν μέτρα και ήδη υπάρχουν, θεσμοθετούνται καλύτερα και θα εφαρμόζονται και δεν έχει καμία σχέση με δίωξη ιδεών και απόψεων. Στην παραβίαση κάποιων πραγμάτων που έγραψα παραπάνω και ήδη είναι επαρκής η νομοθεσία και απλά δεν εφαρμόζεται αλλά δεν εφαρμόζονται και μέθοδοι, οδηγίες, εγκύκλιοι κ.α. που μάλλον αγνοείς ότι υπάρχουν γιατί όπως και με τη μουσική😀, δεν ασχολείσαι με αυτά τα θέματα όπως ασχολούμαι εγώ και ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΟΥ και έτσι έχεις την αντίληψη και τη νοοτροπία θα έλεγα ότι π.χ. οι συνδικαλιστές "ξέρουμε τι κάνουν όλη μέρα, τα ξύνουν και είναι αγράμματοι" και το εκφράζεις με κάθε ευκαιρία γιατί ενημερώνεσαι από ΠΟΡΤΟΓΛΥΦΤΕ :ROFLMAO:🤣

Δεν είναι δίωξη σε ιδέες και απόψεις αυτά που περιέγραψα πιο πάνω και οι συνέπειές τους που επίσης περιέγραψα πιο πάνω.

Ενημερώσου καλύτερα και εσύ και παροτρύνω και άλλους, ακούστε αυτούς που ασχολούνται και τις ανακοινώσεις τους, πηγαίνετε να μιλήσετε με γονείς, με συλλόγους γονέων, με παιδιά, με δασκάλους, με καθηγητές, φορείς, με τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ 😀(τον πρώην διοικητή της δίωξης ηλ. εγκλήματος) κ.α. πηγαίνετε έξω από σχολεία της Αττικής π.χ. τα βράδια και θα κάνεις φίλε trolley τις συνδέσεις καλύτερα, θα καταλάβετε καλύτερα το πρόβλημα και το μέγεθός του και έτσι θα αποδώσεις καλύτερα τις ευθύνες, αξιολογώντας και κατηγοριοποιόντας καλύτερα τα αίτια κλπ. κλπ. για να μη γράφω γιατί βαριέμαι τώρα να γράφω πιο αναλυτικά.

Και αυτό επίσης το "τελος της ημέρας οι πολίτες θα καταλάβουν", ή "σοφός λαός" και τέτοια είναι για εμένα ένα ακόμα δείγμα του πόσο επιφανειακά αντιλαμβάνονται κάποιοι, μέχρι και κρατούντες και εκφράζουν τα πράγματα και πόσο παρωχημένοι είναι και απαξιώνονται έτσι όλες οι προσπάθειες ενημέρωσης, ανάδειξης και λοιπά αυτού και άλλων προβλημάτων για να μπορέσει η κοινωνία να έχει το αντίστοιχο awareness και να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην πρόληψη, την αντιμετώπιση και την αποκατάσταση αυτών που έγραψα στα παραπάνω πόστ μου και αντιλαμβάνονται αρκετοί, ακόμα αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και αυτό είναι ένα ΣΟΒΑΡΟ θέμα που ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθεί ουσιασικότερα η ΠΟΛΙΤΕΙΑ μέσω των θεσμών της και να εκπαιδεύσει και να αξιολογήσει τους πολίτες αντίστοιχα, σε μια ολιστική αντιμετώπισή, έστω και το και πέντε, κάτι που είναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ και ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ

Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης έχει όρια που εκφράζονται στο Σύνταγμα της Ευρώπης, της Ελλάδος και το όρια αυτά και η αντιμετώπιση αλλά και οι συνέπειες γι αυτούς που τα παραβιάζουν, εκφράζονται στον αστικό και τον ποινικό κώδικα

Όλα επίσης έχουν τη σοβαρότητα και τη βαρύτητά τους και παίζουν αντίστοιχα το ρόλο τους και το θέμα που λες είναι αρκετά σοβαρό στη χώρα μας που κάποιοι δείκτες είναι κόκκινοι, γι αυτό και θέλει ακόμα πιο σοβαρή αντιμετώπιση από την πολιτεία και κατανόηση από τους πολίτες, τους γονείς τα παιδιά, τους θύτες, τα θύματα αααααααααααααααααανδ;αξπθιοφνβςεόκ φψηςεόξκφγη ψεςρ;ίοφγη ψες;όιθγφη ωςπό;ιθγφ αααααααααααααααααααα
:ROFLMAO:
Θα πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν. Και εγώ θέλω να γλυτώσω χρόνο γιατί τον καρκίνο αν έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ.................... ΜΕ ΛΩΡΙΔΑ,,,,,,,, ΛΩΡΙΔΑ.🤣

Και οι ΥΠΟΧΡΕΟΙ που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός να τα ΜΕΘΟΔΕΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άμεσα και με τέτοιο τρόπο ώστε να δούμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ να τελειώνουμε.

😃

Διότι ιδιαίτερα η ΕΕ είναι υποχρεωμένη, άρα και η χώρα μας να διαμορφώσουν συνεχώς και περαιτέρω τα όρια της ελευθερίας της έκφρασης, λαμβάνοντας υπόψη την αρχή της αναλογικότητας και την ανάγκη για μια ισορροπία μεταξύ της ελευθερίας της έκφρασης και της προστασίας άλλων δικαιωμάτων για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών και η αποφυγή πράξεων ή παρότρυνσης σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε άλλους.,
😡👹👹

Εν κατακλείδι, εύχομαι να μπει ένα γερό λουρί, έμμεσο και άμεσο στο trap και στη λήθη των πεσιμιστικών διαπιστώσεων που απογοητεύουν τη νεολαία, που είναι το μέλλον μας και από αυτή εξαρτάται και η ύπαρξή μας.

Έλα τώρα βρε παιδάκι μου, συγκεντρώσου λίγο.
Δεν αναφέρομαι στο εσωτερικό της Ελλάδας αλλά στο παιδί μου και το παιδί του καθενός.Δεν έχω καμία θέληση και απαίτηση να κάνει άλλος τη δική μου δουλειά...Να μη μου τη χαλάει θέλω.

Trending...

Νέα θέματα

Back