- Πόντοι
- 1,158
Όχι απαραιτητα. Σόρρυ κιόλας αλλά οι γυναίκες trappers ξέχασαν να ντυθούνη εμφάνιση των Trapers είναι πιο εύπεπτη
Όχι απαραιτητα. Σόρρυ κιόλας αλλά οι γυναίκες trappers ξέχασαν να ντυθούνη εμφάνιση των Trapers είναι πιο εύπεπτη
Άκουσε τι σου λένε οι ειδικοί και η κοινή λογική. Άκουσε και προφυλάξου και προφυλάκισέ τουςΝομίζω ότι δεν δουλεύει σε κανέναν. Δες τι γίνεται με τον Κ.Ο.Κ....
Μόνο δια του παραδείγματός μας μπορούμε να κάνουμε κάποια διαφορά.
Γι' αυτό είναι δύσκολο να μεγαλώσεις παιδιά.
Όμως, ποτέ δεν πρέπει να επιδιώκεις τη διαμόρφωση "γούστων" σε άλλον άνθρωπο - το λεγόμενο "γούστο" είναι πολύ βαθύ πράγμα και κάθε φορά που πας να το πειράξεις υπάρχει πρόβλημα. Περισσότερα στην ταινία Inception ή στους ειδικούς που λέει και ο cos_dr.
Όχι απαραιτητα. Σόρρυ κιόλας αλλά οι γυναίκες trappers ξέχασαν να ντυθούν
Εγω δε καταλαβαίνω στο παρόν νήμα ότι έχει γίνει διαχωρισμός πάντως...προοδευτικός δε θα έλεγα ότι είμαι απλά έχω ξεχωρίσει στο κεφάλι μου τι αρέσει σε μένα, αλλά και τι έχει μουσική αξία αντικειμενικά...πχ Έμινεμ δεν ακούω αλλά αναγνωρίζω ότι έχει μεγάλη αξία και έχει πάει το είδος παρακάτω...Ο διαχωρισμός έχει ήδη γίνει.
Όσο για τη wanna be προοδευτικότητα σου,εκεί κι αν έχεις αργήσει.
Ακριβώς, ακριβώς αυτό.Διότι τα παιδιά δεν κάνουν αυτό που ΛΕΝΕ οι γονείς, αλλά αυτό που ΚΑΝΟΥΝ οι γονείς.
Ακριβώς, ακριβώς και αυτό. Συμφέρει όμως να τα βάζουμε με τους κακούς τους νέους που έχουν διαλύσει τον πατο του βαρελιού...ας ξεκινήσουμε διαχωρίζοντας τον Λεξ από την τραπ.
Καλά, όταν θα σου τύχουν κάποια πράγματα τα ξαναλέμε και μιλάς με υπέρ - καταρτισμενο, λογικό και λόγιο άνθρωπα με αυτά. Οταν έχει ξεφύγει μια κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται με συντηρητικους και συγκαταβατικους τρόπους. Σαν μια επιδημία ή πανδημία, χρειάζονται μέτρα, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, σοβαρή αντιμετώπιση και αποκατάσταση και όχι..... πατροναρισμστα. Εγω περιμένω από την πολιτεία να πάρει τα μέτρα που ήδη σκέπτεται και διαβουλευεται έστω και αν η διαδικασία είναι με ρυθμούς χελώνας και να τελειώνουμε με ένα θέμα που συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό μαζί με άλλα του διαδικτύου στη διάδοση και τη γιγάντωση της βίας και τις συνέπειες αυτού για τη σωματική και την ψυχική υγεία των παιδιών και των εχόντων την επιμέλεια τους που τα βάζουν με ανεμόμυλους σε ένα δυστοπικο κοινωνιξοπολιτικοοικονομικο περιβάλλον με περισσή θεσμική ανεπάρκεια και υποκρισίαΑκριβώς, ακριβώς αυτό.
Ακριβώς, ακριβώς και αυτό. Συμφέρει όμως να τα βάζουμε με τους κακούς τους νέους που έχουν διαλύσει τον πατο του βαρελιού...
@Trolley και @cos_dr δεν λέτε κάτι ασυμβίβαστο. Οι λύσεις και η ευθύνη βρίσκονται στη μέση: Και η οικογένεια ευθύνεται πρωταρχικά και καθοριστικά για την ανατροφή των βλασταριών της, αλλά και η κοινωνία/πολιτεία οφείλει να φέρει εις πέρας το δικό της μερίδιο. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να περάσει κάποιος από επιτροπή λογοκρισίας για να κυκλοφορήσει ένα έργο, αν εφαρμόζονταν όμως οι νόμοι περί ρητορικής μίσους που απορέουν από ευρωπαϊκές οδηγίες και έχει υιοθετήσει και η χώρα μας, οι μισοί από αυτούς τους μουρμουριστές της τραπ, θα έπρεπε να λογοδοτούν για τις σαχλαμάρες τους.
Ο Λεξ, ξαναλέμε, δεν έχει καμία σχεση με αυτό τον εσμό.
ενδιαφερουσα προσεγκηση. Προσωπικα,,,, ειναι κατι που δεν ειχα σκεφτει!!!!!Πότε επιτέλους θα γράψει καποιος για τον έρωτα που εκπλήρωσε;
Για τις δυσκολίες που ξεπέρασε;
Για νίκες και όχι μόνο για συντριβές;
Αλλά οι νίκες θέλουν προσπάθεια και αγώνα,οπότε η κλαψομουνίλα,η αδικία και η ψευτοκατάθλιψη είναι ο πιο εύκολος δρόμος..
.
Ο Λεξ, ξαναλέμε, δεν έχει καμία σχεση με αυτό τον εσμό.
Καλά, δεν είναι έτσι επειδή το είπε κάποιος. Τα τσάρτς είναι γεμάτα χαρούμενα τραγούδια, όχι με συννεφιασμένες κυριακές.ενδιαφερουσα προσεγκηση. Προσωπικα,,,, ειναι κατι που δεν ειχα σκεφτει!!!!!
αλλα την απαντηση στο γιατι κανεις δεν γραφει τετοια τραγουδια τη δινεις στη τελευταια παραγραφο του point σου!!!
Έχω ήδη επισημάνει για ποιο λόγο θεωρώ τη μουσική ρητορική του Λεξ εξίσου αν όχι περισσότερο επικίνδυνη.
Πάμε όμως άλλη μία...
Ενώ στην Trap απαιτείται το μίνιμουμ λογικής για να καταλάβει ένας πιτσιρικάς ότι πρόκειται περί τσίρκου,στις Λεξ-like περιπτώσεις όλη αυτή η αναθεματική καταγγελία ντύνεται με το περίβλημα της τελεσίδικης σοβαροφάνειας.Ύμνοι προς την αντίδραση και την περιθωριοποίηση,καμία πρόταση για βελτίωση της κατάστασης(όπως ενοχλητικά εύστοχα παρατήρησε ο @Kanimothrios).
Εγω πάλι, δεν φοβάμαι ότι θα πνιγουμε σε κανένα βαρέλι χωρίς πάτο. Ίσως επειδή δεν θεωρώ για παράδειγμα την καταγγελτική ρητορική των Clash επικίνδυνη, αλλά όσα έχουν συμβεί ήδη ώστε να προκαλέσουν αυτή την εναντίωση.
Είναι και ο λόγος που τα συστημικά media κάνουν σα να μην υπάρχει καταγγελία και δεν θα ακούσεις ποτέ γι αυτά σε mainstream μέσα, εκτός αν η επιτυχία (του Λεξ στην προκειμένη), είναι τόσο massive που to crossover φτάσει μέχρι το σαλόνι των δικών τους παιδιών, ώστε δεν θα μπορούν πλέον να το αγνοήσουν. Ό,τι φοβάται δηλαδή κάθε εξουσία και κάθε καθεστώς. Μια χαρά, if you ask me! Ετσι ξεκινούν οι αλλαγές , με ανατροπές της καθεστηκυίας κατάστασης.
Να πουλήσει στο target group του θέλει....και αυτή είναι η show bιz.
Ναι γενικά μιλάω.Σαφώς και εννοείται.
Το σχόλιο ήταν δικό μου προσωπικό,μιας που δεν νιώθω ότι ανήκω σε κάποιο target group και τυγχάνει να μην αντιλαμβάνομαι τη μουσική ως showbiz.
Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με τον καλλιτέχνη που ενώ είναι πλούσιος, το παίζει φτωχός και κλαίει στους στίχους του.
Ή που δεν έχει να πληρώσει το νοίκι, και παριστάνει τον Κροίσο με κότερα και ελικόπτερα.
Να πουλήσει στο target group του θέλει....και αυτή είναι η show bιz.
Ποια τσαρτς;Καλά, δεν είναι έτσι επειδή το είπε κάποιος. Τα τσάρτς είναι γεμάτα χαρούμενα τραγούδια, όχι με συννεφιασμένες κυριακές.