Δεν με ενοχλεί η προσωπική επίθεση (ούτε το -2, άλλωστε -1 είχα)...αλλά η έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων και η παραπληροφόρηση, πασπαλισμένη με αερολογίεςanimae είπε:Ο Wow! προσωπική επίθεση? Προτότυπο.
Γεγονός είναι ότι η εισαγωγή σου στην τοποθέτηση του eye ήταν μάλλον επιθετική.marathon είπε:...δεν πρόσβαλα κανέναν
Αμφοτέρων πλευρών θα έλεγα....λίγος σεβασμός δεν βλάπτει
Όποιος έχει τη μύγα (και βλέπει παντού κίνδυνο μείωσης του κύρους του)...μυγιάζεταιaudiokostas είπε:Γεγονός είναι ότι η εισαγωγή σου στην τοποθέτηση του eye ήταν μάλλον επιθετική.
Κοιτα ρε το βιντεακι στο ποστ μου κι ασε τους μοντςbluezlick είπε:καλα εχει πολυ πλακα ο Eye τελικα!
μολις διαφωνησει καποιος μαζι του η του την πει επειδη οπως παντα ο Eye τον εχει προσβαλει μπουμ ριχνει κ -1
διακρινω μια αξιοκρατια!
Συγχαρητιρια!
ευτιχως που υπαρχουν αρκετα αξιολογοι μοντς (αλλα κ χρηστες) που ξερουν να σεβονται να συζητουν αλλα κ να διαφωνουν! Γιατι αμα ολοι μοντς ηταν στο style του Eye τοτε θα μενανε μονοι τους κ θα μοιραζαν -1 μεταξυ τους......
Φίλε admin, πάρτο σαν επίδειξη τεχνικής γραπτού λόγου....δεν με πειράζει καθόλου όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα (ή αερολογεί) να με τιμωρεί με -1. Αλλά δεν είναι δυνατόν (όπως αναφέρεις, λόγω ηλικίας και background) να μένουν πράγματα αναπάντητα, ή για να μιλήσω τη γλώσσα που μιλάει (και πιθανόν καταλαβαίνει) ο Eyeprotocol, όταν κάποιος αμολάει πορδές να μην τοποθετηθώ, γιατί έχουμε και μικρά παιδιά εδώ μέσα...πχ ο FatalV συμφώνησε...χωρίς να ξέρει σε τί. Αυτό για μένα είναι παραπληροφόρηση και κανένα -10 δεν θα με εμποδίσει να τοποθετούμαι. Είναι σαν να βγαίνω να αερολογώ σε θέματα ενισχυτών ή συνδέσεων, και να μην με βάζει στη θέση μου ο Alderbody...yameth είπε:Τι να πω... Τα λόγια είναι φτώχια εδώ!
Είναι δυνατόν δύο άτομα με το δικό σας background, στην ηλικία σας να εκτοξεύετε προσωπικές επιθέσεις... πλαγίως αλλά και στο δόξα πατρί;
Είναι δυνατόν να εκπροσωπείτε και οι δύο έναν ολόκληρο κλάδο;
Καουμπόιδες και ινδιάνοι δηλαδή;
Θα σας βάλω τιμωρία στη γωνία μπαγάσικα!
Υ.Γ. Παρακαλώ μη προσβάλετε τη Νιγηρία για να πετύχετε το σκοπό σας.
Φίλε μου Nestoras, με τέτοια κομμάτια μεγαλώσαμε. Έχουν περάσει μέσα μας και εμείς οι παλιοκαραβάνες τα αναγνωρίζουμε αμέσως...επειδή έψαξες και μόνο, και ξαναάκουσες (όπως και εγώ) ένα ξεχασμένο δίσκο, χαλάλι το -1 μου.Nestoras είπε:Eίναι η αυθεντική εκτέλεση
Όντως είναι η αυθεντική εκτέλεση. Φίλτατε Marathon είχες δίκιο. Επειδή τα φωνητικά μου φαίνονταν κάπως έπρεπε ν΄ανέβω στο πατρικό μου και να φέρω το A Space In Time που έχω ν΄ακούσω χρόνια για να πεισθώ.
Εμένα μου τι δίνει, γιατί οι άσχετοι του ραδιοφώνου που ζουζουνίζουν, δεν γνωρίζουν τον Alvin...γι αυτό άλωστε άνοιξα αυτό το θέμα.playloud είπε:Καλα ε, αυτο που την δινει περισσοτερο ειναι που το εχουν κανει edit και μπαινουν οτι κουπλε και ρεφραιν θες οτι ωρα να ναι. Λεω τωρα επειδη το θυμηθηκα.
Νάσαι σίγουρος...μόλις άρχισαMarathon, κανε κανα καλο ακομη να φτασεις με μενα ρε... ;D
Άρα φταίει η διαφήμιση ή οι παραγωγοί ή οι προγραμματιστές που έφτιαξαν το πρόγραμμα που δημιουργεί τις λίστες?playloud είπε:Καλα, η ασχετιλα στο ραδιοφωνο θελει δικο της thread. Μου μαθαινουν και μουσικη τον κοσμακη τρομαρα τους