To τραγούδι του Cosmote

animae είπε:
Ο Wow! προσωπική επίθεση? Προτότυπο.
Δεν με ενοχλεί η προσωπική επίθεση (ούτε το -2, άλλωστε -1 είχα)...αλλά η έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων και η παραπληροφόρηση, πασπαλισμένη με αερολογίες

marathon είπε:
...δεν πρόσβαλα κανέναν
Γεγονός είναι ότι η εισαγωγή σου στην τοποθέτηση του eye ήταν μάλλον επιθετική.

Θα έλεγα "τσίμπησες". Δεν ξέρω αν είναι ο χαράκτήρας του eye που εκφράζεται εμφατικά, έντονα ή/και απαξιωτικά ή η forumική περσόνα που έχει υιοθετήσει και λειτουργεί ως "συνήγορος του διαβόλου" προκειμένου να εκμαιεύσει συζητήσεις / διαφωνίες αλλά είναι γνωστός ο τρόπος του και αναλόγως πράττεις.

Να επαναλάβω όμως μπήκες και συ, εν είδει ταύρου σε υαλοπωλείο στην απάντηση.

...λίγος σεβασμός δεν βλάπτει
Αμφοτέρων πλευρών θα έλεγα.

Τώρα για το -1 (και ενίοτε το +1) που μοιράζεται μάλλον αλόγιστα, θα συμφωνήσω με τον Marathon.

Στο συγκεκριμένο μέλος με την καταδεδειγμένη προσφορά (ότι και να σημαίνει αυτό σε ένα forum) και ήθος ήταν τουλάχιστον ατυχής, σε μία θυελλώδη έστω αλλά με επιχειρήματα αντιπαράθεση.

Ο Eye αλλά και ο admin γνωρίζει την καταγεγραμμένη μου άποψη επ' αυτού και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.

Απλώς οι δυό δεκάρες μου.

Τριήμερο έρχεται κύριοι, ψυχραιμία.

audiokostas είπε:
Γεγονός είναι ότι η εισαγωγή σου στην τοποθέτηση του eye ήταν μάλλον επιθετική.
Όποιος έχει τη μύγα (και βλέπει παντού κίνδυνο μείωσης του κύρους του)...μυγιάζεται

Απλά απάντησα με το ίδιο ύφος, της ερώτησης...από εκεί και πέρα το forum μπορεί να κρίνει το ποιός αερολογεί και ποιός παραθέτει επιχειρήματα...

"Δεν παίρνεις κανά τηλέφωνο να ρωτήσεις τον υπεύθυνο συνάδελφό σου να γελάσουμε;"

καλα εχει πολυ πλακα ο Eye τελικα!

μολις διαφωνησει καποιος μαζι του η του την πει επειδη οπως παντα ο Eye τον εχει προσβαλει μπουμ ριχνει κ -1

διακρινω μια αξιοκρατια!

Συγχαρητιρια!

ευτιχως που υπαρχουν αρκετα αξιολογοι μοντς (αλλα κ χρηστες) που ξερουν να σεβονται να συζητουν αλλα κ να διαφωνουν! Γιατι αμα ολοι μοντς ηταν στο style του Eye τοτε θα μενανε μονοι τους κ θα μοιραζαν -1 μεταξυ τους......

bluezlick είπε:
καλα εχει πολυ πλακα ο Eye τελικα!

μολις διαφωνησει καποιος μαζι του η του την πει επειδη οπως παντα ο Eye τον εχει προσβαλει μπουμ ριχνει κ -1

διακρινω μια αξιοκρατια!

Συγχαρητιρια!

ευτιχως που υπαρχουν αρκετα αξιολογοι μοντς (αλλα κ χρηστες) που ξερουν να σεβονται να συζητουν αλλα κ να διαφωνουν! Γιατι αμα ολοι μοντς ηταν στο style του Eye τοτε θα μενανε μονοι τους κ θα μοιραζαν -1 μεταξυ τους......
Κοιτα ρε το βιντεακι στο ποστ μου κι ασε τους μοντς

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

γιατι δεν τις βγαζετε να τις μετρισουμε και να αποφανθουμε με ενα δημοψιφησμα?

Τι να πω... Τα λόγια είναι φτώχια εδώ!  :o

Είναι δυνατόν δύο άτομα με το δικό σας background, στην ηλικία σας να εκτοξεύετε προσωπικές επιθέσεις... πλαγίως αλλά και στο δόξα πατρί;

Είναι δυνατόν να εκπροσωπείτε και οι δύο έναν ολόκληρο κλάδο;

Καουμπόιδες και ινδιάνοι δηλαδή;

Θα σας βάλω τιμωρία στη γωνία μπαγάσικα!

Οσο για το θέμα... ε δεν ξέρω από που να το πιάσω, οπότε, άλλη φορά. Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω.  ;D

Υ.Γ. Παρακαλώ μη προσβάλετε τη Νιγηρία για να πετύχετε το σκοπό σας.

Πάντως αυτό που διακρίνω είναι ότι έχουμε (εδώ μέσα) άριστους χειριστές της Ελληνικής γλώσσας - πράγμα που δείχνει το επίπεδο των χρηστών, κρίμα που οι επιθέσεις εκατέρωθεν το κατεβάζουν.

Σας αγαπώ....

8)

yameth είπε:
Τι να πω... Τα λόγια είναι φτώχια εδώ!  :o

Είναι δυνατόν δύο άτομα με το δικό σας background, στην ηλικία σας να εκτοξεύετε προσωπικές επιθέσεις... πλαγίως αλλά και στο δόξα πατρί;

Είναι δυνατόν να εκπροσωπείτε και οι δύο έναν ολόκληρο κλάδο;

Καουμπόιδες και ινδιάνοι δηλαδή;

Θα σας βάλω τιμωρία στη γωνία μπαγάσικα!

Υ.Γ. Παρακαλώ μη προσβάλετε τη Νιγηρία για να πετύχετε το σκοπό σας.
Φίλε admin, πάρτο σαν επίδειξη τεχνικής γραπτού λόγου....δεν με πειράζει καθόλου όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα (ή αερολογεί) να με τιμωρεί με -1. Αλλά δεν είναι δυνατόν (όπως αναφέρεις, λόγω ηλικίας και background) να μένουν πράγματα αναπάντητα, ή για να μιλήσω τη γλώσσα που μιλάει (και πιθανόν καταλαβαίνει) ο Eyeprotocol, όταν κάποιος αμολάει πορδές να μην τοποθετηθώ, γιατί έχουμε και μικρά παιδιά εδώ μέσα...πχ ο FatalV συμφώνησε...χωρίς να ξέρει σε τί. Αυτό για μένα είναι παραπληροφόρηση και κανένα -10 δεν θα με εμποδίσει να τοποθετούμαι. Είναι σαν να βγαίνω να αερολογώ σε θέματα ενισχυτών ή συνδέσεων, και να μην με βάζει στη θέση μου ο Alderbody...

Και επειδή εγώ ήδη μπήκα τιμωρία, μπορείς να βάλεις για σήμερα τον Eye?

Y.Γ Η Νιγηρία δεν είναι πλάκα...όντως στο δελτίο ειδήσεών τους  είπαν για το Παλαιοκώστα και γέλαγαν...είδες τι μαθαίνεις όταν δουλεύεις στη διαφήμιση?

Eίναι η αυθεντική εκτέλεση

Όντως είναι η αυθεντική εκτέλεση. Φίλτατε Marathon είχες δίκιο. Επειδή τα φωνητικά μου φαίνονταν κάπως έπρεπε ν΄ανέβω στο πατρικό μου και να φέρω το A Space In Time που έχω ν΄ακούσω χρόνια για να πεισθώ.

Nestoras είπε:
Eίναι η αυθεντική εκτέλεση

Όντως είναι η αυθεντική εκτέλεση. Φίλτατε Marathon είχες δίκιο. Επειδή τα φωνητικά μου φαίνονταν κάπως έπρεπε ν΄ανέβω στο πατρικό μου και να φέρω το A Space In Time που έχω ν΄ακούσω χρόνια για να πεισθώ.
Φίλε μου Nestoras, με τέτοια κομμάτια μεγαλώσαμε. Έχουν περάσει μέσα μας και εμείς οι παλιοκαραβάνες τα αναγνωρίζουμε αμέσως...επειδή έψαξες και μόνο, και ξαναάκουσες (όπως και εγώ) ένα ξεχασμένο δίσκο, χαλάλι το -1 μου.

Δεν απέχουμε πολύ ηλικιακά. Μπορεί να είμαι Newbie αλλά τα έχω τα χρονάκια μου (46), γαμώτο δεν ξέρω πως να σμικρύνω το νούμερο της ηλικίας. Και εκτός του να εξακολουθώ να παίζω με γκρούπ, ν΄αγοράζω ή ν΄αλλάζω μουσικό εξοπλισμό έχω και το σαράκι της δισκοσυλλογής. Και ξέρεις όσο άνεβαίνει ο αριθμός των αποκτούμενων τόσο λιγότερο σίγουρος είσαι για κάτι. Όπως επίσης να σου αναφέρω ότι έχω αγοράσει δίσκο 2 φορές γιατι δεν θυμόμουν το εξώφυλλό του. (Βινυλίου γιατί τα Cd ίσως λόγω μεγέθους διαλανθάνουν τελείως της προσοχής μου).

Καλα ε, αυτο που την δινει περισσοτερο ειναι που το εχουν κανει edit και μπαινουν οτι κουπλε και ρεφραιν θες οτι ωρα να ναι. Λεω τωρα επειδη το θυμηθηκα.

Marathon, κανε κανα καλο ακομη να φτασεις με μενα ρε... ;D

(αρχη παραληρηματος) Παντως αυτο με το καρμα, μεγαλη αποτυχια. Εχει παρατηρηθει ΣΤΑΝΤΑΡ οτι ΠΑΝΤΑ μειωνεται αλλα ΠΟΤΕ δεν αυξανεται, ακομη κι αν εχει λυθει παρεξηγηση, η ακομη και οταν καποιος "προσφερει" στους συνφορουμιτες του (αλλα ΟΧΙ σε mod). Δεν πα να χεις ανοιξει τα ματια και να εχεις συμβουλεψει κοσμο και κοσμακη, αμα δεν ειναι (Dona :))Mod δεν γινεται τιποτε (τελος παραληρηματος)

playloud είπε:
Καλα ε, αυτο που την δινει περισσοτερο ειναι που το εχουν κανει edit και μπαινουν οτι κουπλε και ρεφραιν θες οτι ωρα να ναι. Λεω τωρα επειδη το θυμηθηκα.
Εμένα μου τι δίνει, γιατί οι άσχετοι του ραδιοφώνου που ζουζουνίζουν, δεν γνωρίζουν  τον Alvin...γι αυτό άλωστε άνοιξα αυτό το θέμα.

Marathon, κανε κανα καλο ακομη να φτασεις με μενα ρε... ;D
Νάσαι σίγουρος...μόλις άρχισα

Καλα, η ασχετιλα στο ραδιοφωνο θελει δικο της thread. Μου μαθαινουν και μουσικη τον κοσμακη τρομαρα τους

playloud είπε:
Καλα, η ασχετιλα στο ραδιοφωνο θελει δικο της thread. Μου μαθαινουν και μουσικη τον κοσμακη τρομαρα τους
Άρα φταίει η διαφήμιση ή οι παραγωγοί ή οι προγραμματιστές που έφτιαξαν το πρόγραμμα που δημιουργεί τις λίστες?

Ή ο Alvin Lee που έκανε χιτ μετά από 30 χρόνια? Και θα το έκανε χωρίς τη διαφήμιση, τους παραγωγούς και τις λίστες?

Δεν με ενδιαφερουν αυτα περι διαφημισης ρε marathon. Το θεμα το βλεπω απο την μουσικη πλευρα του πραγματος (οχι οτι δεν διαβαζω με ενδιαφερον τα υπολοιπα ομως) ;)

Η ερώτηση ήταν όμως, εάν η συγκεκριμένη διαφήμιση έκανε σήμερα το κόσμο να προσέξει το κομμάτι. Έτσι λοιπόν εκτος του ότι "το συνάφι μου ως θλιβερό υπόλοιπο της προ-πασοκικής οικονομίας, παρωχημένη ομάδα επαγγελματιών που εξακολουθεί να υπάρχει στο περιθώριο της ελληνικής τεχνοφοβίας, μόνιμους υπερασπιστές οποιουδήποτε επικοινωνιακού αναχρονισμού και κατασκευασ...."

εσύ τι πιστεύεις? Βοήθησε?

ΣΙΓΟΥΡΑ εκανε τον κοσμο να προσεξει το κομματι, οπως και ΟΛΕΣ τις αλλες φορες που παρουσιαζονται "χιτακια" (ο Θεος να μας φυλαει, Beatles, Muddy Waters, L. McKennit, κα κα κα). Το θεμα ειναι οτι στο bottom line, αυτο καπου με νευριαζει, γιατι, πες το οπως θες, παραξενια, ελιτιστικο, οτι ναναι, δε γουσταρω να ερχεται ο χλεχλες που μετα θα παει στα μπουζουκια και θα βαραει παλαμακια κοζαροντας την κυλοτα (αν φοαραει) της νουνιτσας να ακουει το "I'd love to...." (και οποιοδηποτε αλλο τετοιου μεγεθους). Φαντασου το Freeway jam σε διαφημιση για σερβιετες ας πουμε (μην παιρνεις ιδεες :)). I'd love to sfaliarize these people, you catch me?.

Οτι το εκανε ομως γνωστοτερο, δε νομιζω οτι το αρνειται κανεις αυτο

Ελπιζω να βοηθησα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back