Παντα αμφιταλαντευομουν ΑΝ γουσταρω να μαθαινει η νεολαια μεσα απο "φτηνους" τροπους οπως αυτος. Απο τη μια ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ, να ανοιξει τα ματια του ο γκαβος, να ακουσει καμμια νοτα που σηκωνεται τριχα, μπας και ξεκολλησει και παρει αλλη πορεια. Αλλα μετα, βλεπω και τα κατα......
(Αρχη παρενθεσης)
Εκτος απο μουσικος δουλευω και dj 1 μερα την εβδομαδα (Rock dj για να μην εννοηθει οτι παιζω μπουζουκια) αλλα και σε internet radio, καθοτι εχω πολυ μεγαλη συλλογη και ειμαι και απο τους λιγους (δεν εχω συναντησει πολλους) που "χειριζονται" την rock μουσικη και δεν "πεταω" ετσι απλα κομματια (ΤΕΛΟΣ παρενθεσης)
Προσωπικα το βρισκω πολυ σπαστικο, οταν ερχονται και μου λενε "Βαλε σε παρακαλω το κομματι του cosmote". Πραγματικα, αν δεν ημουν επαγγελματιας θα τους σφαλιαριζα. Το θεωρω αδικο, εμεις να εχουμε κανει το σκατο μας παξιμαδι για να τα ΒΡΟΥΜΕ, και να τα ακουμε μεσα απο κωλοκασετες, κακα βινυλια και οτι αλλο, και να ρχεται ο ασχετος που μου χορευει καρσιλαμα και βαραει παλαμακια στο νουνακι να μου ζηταει τον ΥΜΝΟ (οχι μονο αυτο, εχουν γινει και αλλες ιεροσυλιες βλ, προσφατο come together) ως "το κομματι του...."
Μαλλον τελικα ειναι και στο ατομο. Βλεπεις ποιος ειναι αυτος που το ζηταει επειδη το γουσταρει κι αυριο θα παει να το παρει κι αυτος και ποιος το εχει στο αυτοκινητο και μετα παιζει το "Στην υγεια της αχαριστης".
Εμενα παντως την σφαλιαρα μου ρχεται να την ριξω αβιαστα.
Κι επειδη ανοιξε το θεμα για τους 10 years παρτε κι ενα κομματι που δεν ξερω αν ξερετε. Μακαρι να το ξερετε γιατι προσωπικα το θεωρω ....... (δεν μουρχεται) α, Γ@ΜΑΤΟ
http://www.youtube.com/watch?v=ijHA2BAguXI
Επισης οσοι δεν το εχετε ακουσει, να βρειτε να ακουσετε το "I'd love to..." σε διασκευη απο τους TESLA.
Ποιοι ειναι οι TESLA? Ασ το σε αλλο θεμα ;D