To tonelab or not? That's the question!

Ανασύρω αυτό το θέμα για να δώσω την απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα-τίτλο του thread:
"YES' date=' TO TONELAB" :lol::lol::lol::lol::lol:

[/quote']

Επιτελους, η πλυση εγκεφαλου που σου εκανα επιασε τοπο κ μπορω πλεον να ζητησω με υφος τα ποσοστα μου απο τη Vox... :)

Καλοριζικη! ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το μετανιωσεις :wink:

Χθες υπολόγισα πόσα ¤ έχω δώσει μέχρι στιγμής για πετάλια και είμαι κάπου μεταξύ 1350-1500¤ (πλη κάποιων άλλων που τα έχω δώσει για ένα κομμάτι ψωμί...)

Οπότε, ΞΑΝΑΛΕΩ, έτσι και μου αρέσει ΟΣΟ λέτε, θα πάρουν φωτιά οι αγγελίες!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μωρα θα τις πεταξεις ολες τις μπουρουχες... :lol: & θα δοξαζεις το ονομα μας στον αιωνα τον απαντα...που σε φεραμε στον 21ο αιωνα και τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ εφε της TONELAB!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μωρα θα τις πεταξεις ολες τις μπουρουχες... :lol: & θα δοξαζεις το ονομα μας στον αιωνα τον απαντα...που σε φεραμε στον 21ο αιωνα και τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ εφε της TONELAB!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
The KING is Back!!! 8) 8) 8) :D :D :D

welcome back mr 320 euro! :P
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

¶ντε με το ΚΑΛΟ!

Περιμένουμε review σχετικό και αν τελικά είναι ικανή μια πεταλιέρα να κάνει έναν "πεταλάκια" να αποχωριστεί ΟΛΑ τα κουτάκια του!

Να αποχωριστείς πάντως τα πετάλια δεν το πιστεύω...να την χρησιμοποιείς μαζί με αυτά για τα καλά overdrive και delay της το βρίσκω πιο λογικό.
Και το επόμενο λογικό είναι να νοικιάσει και roadies να του κουβαλάνε τον εξοπλισμό στα lives..... :roll:

Περιμένουμε review σχετικό και αν τελικά είναι ικανή μια πεταλιέρα να κάνει έναν "πεταλάκια" να αποχωριστεί ΟΛΑ τα κουτάκια του!
Αν δεν είναι...θα τους ΣΚΙΣΩ τους SF' date=' mechmg και blue που μου τα έπρηξαν κανονικά για να την πάρω!!! (βαράτε με κι ας κλαίω είμαι...λες και δεν ήθελα κι εγώ...:lol:)

Μόλις πριν λίγο την παρέλαβα:

tonelabelavd.jpg

:lol: :D :D :D

μεγειες!!! :D

τωρα ξερεις ε;κανονισε να ενθουσιαστεις να πουλησεις ολα τα πεταλια σου και μετα απο 3 μηνες να λες:τι εκανα ο λαλακας πανω στον ενθουσιασμο μου; :P

ζησε μαζι της για κανα 2 μηνες και μετα κανε κινησεις... :) :wink:

Μεγειές αγόρι. Εννοείται πως η φωτό ασυνόφευτη απο clips είναι σαν cinema χωρίς pop corn οπότε ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

μεγειες!!! :D τωρα ξερεις ε;κανονισε να ενθουσιαστεις να πουλησεις ολα τα πεταλια σου και μετα απο 3 μηνες να λες:τι εκανα ο λαλακας πανω στον ενθουσιασμο μου; :P

ζησε μαζι της για κανα 2 μηνες και μετα κανε κινησεις... :) :wink:
Καλά ναι, στάνταρ αυτό!

Πρέπει να πειραματιστώ λίγο, γιατί οι preset ήχοι δεν μου είπανε και πολλά ...

:?

Καλορίζικη. :wink:

Μην τρομάζεις από τα presets....

Απορώ: Μπαμπουϊνους έχουν για συμβούλους επί των presets στην KORG?

Στην Korg δεν ξέρω, στη VOX μάλλον Ναι :lol: :lol: 8)

Στην Korg δεν ξέρω' date=' στη VOX μάλλον Ναι :lol: :lol: 8)[/quote']

Αυτό εννοώ, μάλλον από την KORG τους φορτώθηκαν (οι μπαμπουϊνοι) όταν εξαγοράστηκε η VOX. :lol:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back