+1 είναι 24 bit !!! Την έχει ακούσει κανείς δίπλα δίπλα με την SE?Από την LE έχει κανείς εντυπώσεις; Έχει καλύτερους convertors και θεωρητικά καλύτερο ήχο.
Αυτο θα ηταν πολυ καλο.Εννοεις να ανταλλάζαμε midi αρχεια όπως γινεται στο bossgtcentral ή να λέμε για ρυθμίσεις?Δεν ξερω αν γίνεται μεταφορά patches απο την πεταλιερα στο pc,ξερεις εσυ?Eννοω αν υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματακι που να διαβαζει αυτα τα αρχεια,όπως υπάρχει για τα boss.Tonelab-ούχοι τι θα λέγατε για μία υποενότητα - υποforum για patch exchange?
ΥΓ: Αν δω ότι με ικανοποιεί τόσο ώστε να μπορώ να αποχωριστώ τα 15 πετάλια μου' date=' με βλέπω να τα βγάζω όλα στο σφυρί...!!!![/quote']
Είδες τελικά τι "άσχημα" αποτελέσματα φέρνει η πλύση εγκεφάλου Ηλία...?¶ρχισε να μου στέλνεις τη λίστα με τα πετάλια σου μήπως...τα 10 δικά μου γίνουν 15 :lol: :lol:
Να αποχωριστείς πάντως τα πετάλια δεν το πιστεύω...να την χρησιμοποιείς μαζί με αυτά για τα καλά overdrive και delay της το βρίσκω πιο λογικό.
Κάτσε να δω πρώτα αν θα μου αρέσει η Tonelab...Είδες τελικά τι "άσχημα" αποτελέσματα φέρνει η πλύση εγκεφάλου Ηλία...?¶ρχισε να μου στέλνεις τη λίστα με τα πετάλια σου μήπως...τα 10 δικά μου γίνουν 15 :lol: :lol:
Στο PM θα το θυμηθείς δηλαδη?? :roll: 8OΣχετικά με την ανταλλαγή patches είχα βρει ένα forum για tonelab users οπου ειχαν αρκετά....
Οποιός θέλει να του το πώ pm me γιατί δεν το θυμαμαι απ ' έξω...