To tonelab or not? That's the question!

ξεθάβω το θέμα για να ρωτήσω μια χαζή μαλλον ερώτηση :oops:

αν παώ σε ένα φίλο και έχω μαζί μου μια πεταλιέρα π.χ. την tonelab μπορώ να συνδέσω την έξοδο line out σε ένα hi-fi ενισχυτή χωρίς να κάψω κάτι; :oops:

Προφανώς...δεν μου φαίνεται κάτι περιεργο...Αν στον ενισχυτη έχει εισοδο ναι...ΤΟ έχω κάνει αρκετες φορές (ο κιθαρίστας μας βασικά) με πεταλιέρα όχι με tonelab με digitech...και δεν νομίζω να έπαιξε πρόβλημα...

κατ αρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια :D

δεν είναι προτιμότερο να συνδέσω την έξοδο line με την είσοδο line in του ενισχυτή και μετά απο εκεί να ενισχυθεί το σήμα απο το να συνδεσω την έξοδο για τα ακουστικά που λογικά θα είναι προενισχημένο το σήμα ( τώρα θα μου πείτε ψιλα γράμματα αλλά..)

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αφού το προτείνει και ο NemOOO, να το δοκιμάσεις και να μας πείς αν το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό

Ανασύρω αυτό το θέμα για να δώσω την απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα-τίτλο του thread:

"YES, TO TONELAB" :lol::lol::lol::lol::lol:

Υπέκυψα κι εγώ μετά από μακράς διαρκείας πλύση εγκεφάλου από τον SF, τον mechmg και τον Blue για τα καλούδια της Tonelab.

Το καλύτερο είναι ότι την πήρα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ 100¤ φθηνότερα από ότι στου Thomann, δηλαδη: 357¤ ΧΩΡΙΣ μεταφορικά!!!

Ιδού το μαγικό link:

http://guitare.playback-europe.com/vox-tonelab_se-5501.html

ΥΓ: Αν δω ότι με ικανοποιεί τόσο ώστε να μπορώ να αποχωριστώ τα 15 πετάλια μου, με βλέπω να τα βγάζω όλα στο σφυρί...!!!!

Ηλία καλορίζικη!

Από την LE έχει κανείς εντυπώσεις; Έχει καλύτερους convertors (24bit) και θεωρητικά καλύτερο ήχο, αν και λιγότερα καλούδια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλορίζική. Welcome to the Tone©lab. :wink: :wink: Αναμένουμε εντυπώσεις.

Tonelab-ούχοι τι θα λέγατε για μία υποενότητα - υποforum για patch exchange?

Από την LE έχει κανείς εντυπώσεις; Έχει καλύτερους convertors και θεωρητικά καλύτερο ήχο.
+1 είναι 24 bit !!! Την έχει ακούσει κανείς δίπλα δίπλα με την SE?

Tonelab-ούχοι τι θα λέγατε για μία υποενότητα - υποforum για patch exchange?
Αυτο θα ηταν πολυ καλο.Εννοεις να ανταλλάζαμε midi αρχεια όπως γινεται στο bossgtcentral ή να λέμε για ρυθμίσεις?Δεν ξερω αν γίνεται μεταφορά patches απο την πεταλιερα στο pc,ξερεις εσυ?Eννοω αν υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματακι που να διαβαζει αυτα τα αρχεια,όπως υπάρχει για τα boss.

btw χρονια πολλα σε όλους ! :)

ααααααα,εγω την πηρα μεταχειρισμενη και δεν εχω αυτον τον sound editor.Οταν γυρισω στην εδρα μου θα μπω να το κατεβασω απο το site...ελπιζω να υπαρχει εκει,thnx

Ναι.. αυτό εννοώ. Έχω τον editor αλλά όχι και το σχετικό καλώδιο. Θα το ψάξω λίγο....Αν και για 5-10 κουμπάκια μπορώ να λειτουργήσω σαν interface μεταξύ του περιβάλλοντος του editor και του tonelab. :wink:

ΥΓ: Αν δω ότι με ικανοποιεί τόσο ώστε να μπορώ να αποχωριστώ τα 15 πετάλια μου' date=' με βλέπω να τα βγάζω όλα στο σφυρί...!!!![/quote']
Είδες τελικά τι "άσχημα" αποτελέσματα φέρνει η πλύση εγκεφάλου Ηλία...? :D ¶ρχισε να μου στέλνεις τη λίστα με τα πετάλια σου μήπως...τα 10 δικά μου γίνουν 15 :lol: :lol:

Να αποχωριστείς πάντως τα πετάλια δεν το πιστεύω...να την χρησιμοποιείς μαζί με αυτά για τα καλά overdrive και delay της το βρίσκω πιο λογικό.

Σχετικά με την ανταλλαγή patches είχα βρει ένα forum για tonelab users οπου ειχαν αρκετά....

Οποιός θέλει να του το πώ pm me γιατί δεν το θυμαμαι απ ' έξω...

Είδες τελικά τι "άσχημα" αποτελέσματα φέρνει η πλύση εγκεφάλου Ηλία...? :D ¶ρχισε να μου στέλνεις τη λίστα με τα πετάλια σου μήπως...τα 10 δικά μου γίνουν 15 :lol: :lol:
Κάτσε να δω πρώτα αν θα μου αρέσει η Tonelab...

Αν μου αρέσει θα βγάλω φιρμάνι σαν τον Superfunk ότι πωλούνται ΟΛΑ ! :lol:

Σχετικά με την ανταλλαγή patches είχα βρει ένα forum για tonelab users οπου ειχαν αρκετά....
Οποιός θέλει να του το πώ pm me γιατί δεν το θυμαμαι απ ' έξω...
Στο PM θα το θυμηθείς δηλαδη?? :roll: 8O

Oxi ρε απλά θα καθήσω να ψαξω ενω τώρα βαριεμαι...και παραλληλα κατεβαζω πραγματα και σερνεται η συνδεση μου....

Αλλά άντε.....πάρτε την URL....(και διαφορα άλλα που βρηκα ενώ έψαχνα....)

http://www.patchtronix.com

http://tonelabz.vibemaker.com/

http://www.tonelab.net/

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back