το Star System θα χασει τη λαμψη του ?

MuddyPete είπε:
Για να ρωτήσω τα καλά παιδιά:

Ανακυκλώνουμε που και που?

;D
Ναι, αλλά μερικές φορές πρώτα πάμε τα θέματα να πάρουν τον αέρα τους και τα ύδατά τους.  :)

ΑΣΧΕΤΟΙ!

ΑΣΧΕΤΟΙ!

Απο Λαμψη ο ΜΟΝΟΣ διαλογος που οφειλει να διδασκεται στα σχολεια ειναι ο παρακατω:

ηθοποιός Λαμψης 1 : Παμε μωρο μου,μεσημεριασε.

Καλομοίρα : ναι...πρεπει να ξεκιναμε...αλλα ειναι τόσο ντύσκολο να αποχαιρετάω την οικογένεια μου για πάντα(?)

ηθοποιός Λαμψης 1 : Δεν πειράζει μωρό μου,ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

http://www.youtube.com/watch?v=hamosbm8YTU

Το μόνο που έβγαλα ως συμπέρασμα από αυτό το τόπικ είναι ότι... Οι Νοϊζάδες έχουν ΛΙΩΣΕΙ στην Λάμψη. Δείτε και κάτι άλλο ρε παιδιά, και η Παολίνα ψυχή δεν έχει?

Υ.Γ. LONG LIVE Γιάγκος Δράκος!

blue είπε:
ηθοποιός Λαμψης 1 : Παμε μωρο μου,μεσημεριασε.

Καλομοίρα : ναι...πρεπει να ξεκιναμε...αλλα ειναι τόσο ντύσκολο να αποχαιρετάω την οικογένεια μου για πάντα(?)

ηθοποιός Λαμψης 1 : Δεν πειράζει μωρό μου,ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
Επισημαίνω ότι στον παραπάνω διάλογο έχει παραποιηθεί το σενάριο. Στην πραγματικότητα η φράση ήταν "αι...πρεπει να ξεκινάει...αλλα ειναι τόσο ντύσκολο να αποχαιρετάω την οικογένεια μου γκια πάντα"

Η επισήμανση, ελπίζει να συναιτίσει το μέλος blue που διαρκώς επιδίδεται σε τέτοιες ανακρίβειες.

Ρε σεις οσοι βλεπετε λαμψη προσεχετε....η γιαγια κατεφερε και ειδε 2000+ επεισοδια(νομιζω παραπανω ειναι) και μολις τελειωσε το τελευταιο επαθε εγκεφαλικο... :o...δεν κανω πλακα αληθεια ειναι!!!!!

Γι'αυτο λοιπον προσοχη... ::)

Trending...

Νέα θέματα

Back