It's Better To Burn Out Than To Fade Away, ρε φλωρια!kwstas79 είπε:Ο μόνος τρόπος ζωής για να ξεπεραστεί η κρίση είναι ο ΠΑΝΚ.
Hey hey my my...evris είπε:
Γιάγκος Δράκος, 1998σημερα ζουμε σε μια παγκοσμιοποιημενη οικονομια, και βιωνουμε μια πρωτογνωρη οικονομικη κριση
οπου πολυεθνικες-κολοσσοι σε ολο το πλανητη, καταρρεουν σα πυργοι απο τραπουλοχαρτα...
[deep, fat, yangos voice]spy είπε:Γιάγκος Δράκος, 1998
[dry, virna voice]evris είπε:[deep, fat, yangos voice]
Βιρνα, μολις μου τηλεφωνησε ο Αλεξης. Η Τζαιαντ εχασε το 80% της χρηματιστηριακης της αξιας
[/deep, fat, yangos voice]
ΟΚ. I'll play along.spy είπε:[dry, virna voice]
Γιάγκο, θα σε παραπέμψω παρόλα αυτά. Και θα αναθέσω τις έρευνες σε γυναίκα ανακρίτρια.
[/dry, virna voice]
[deep, fat, yangos voice]
Και τι περιμένεις από μένα Βίρνα; Να χορέψω σαν καραγκιόζης στα συντρίμμια της καρδιάς μου;*
[/deep, fat, yangos voice]
*αυθεντική ατάκα Γιάγκου
Ουτε πιανιστας στο βαθυσκαφος του Κουστω να τανε!odis13 είπε:"Το δεξι μου χερι εχει παραλυσει απο την υγρασια"
Earendil είπε:...ότι το ήξερες απ'την αρχή Βίρνα!
-Εγώ Γιάγκο;
-Ναι, εσύ, Βίρνα Δράκου [deep breath activated]
-Και τί είναι αυτό, [ironyn] Γιάγκο Δράκο [irony
ff], που ήξερα απ'την αρχή; Γιατί το μόνο που ξέρω είναι ότι καταπίνεις με μεγάλη ευκολία τα ψέματα της Σάντρας!
[keybords crescento; rain effectn]
-[bass boost]Πως τολμάς να μιλάς έτσι μέσα σ'αυτό το σπίτι;
-Αυτό έπρεπε να το σκεφτείς πριν πεις στον...
Μαραθώνιε ψάχνω για συνεργάτη, ο studio δουλεύει σε τράπεζα ;D ;D ;Dmarathon είπε:Oι μόνοι κατάλληλοι εδώ μέσα να μιλήσουν για οικονομική κρίση (και πως την ξεπερνάμε) είναι ο ffmakis και ο studio54...
Ακόμα περιμένω τις διακαιολογίες που λέτε στις γυναίκες σας...
Ναι, αλλά μερικές φορές πρώτα πάμε τα θέματα να πάρουν τον αέρα τους και τα ύδατά τους.MuddyPete είπε:Για να ρωτήσω τα καλά παιδιά:
Ανακυκλώνουμε που και που?
;D