Το πιο "σεξυ" headstock (νεξτ τοπ χεντστοκ)

Peavey Vandenberg

DSC00989.jpg

Δεν πιστεύω πως ενοχλείται ο συνφορουμίτης με τα σωρηδόν οφτόπικ, αλλά τουλάχιστον ας βγάλει αυτό από το αρχικό poll!!

Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το πιο "σεξυ", "ξεσηκωτικο" ή ο,τι αλλο θελετε headstock σε μια strat-style κιθαρα;

ΚΑΤΗΓΟΡΩ το poll ως κατευθυνόμενο.

Η γνωστή φασιστική κλίκα να αναλάβει τις ευθύνες της.

bloody_sunday είπε:
Δεν πιστεύω πως ενοχλείται ο συνφορουμίτης με τα σωρηδόν οφτόπικ, αλλά τουλάχιστον ας βγάλει αυτό από το αρχικό poll!!
E ειπα να το περιορισω καπως γιατι πως να συγκρινεις μια les paul με μια strat ακομα και στα headstock; Μπορεις να φανταστεις Les Paul με strat headstock π.χ.; Ξεφυγε το πραμα αλλα δεν πειραζει....εκφραστειτε ελευθερα! Περιμενω ποστ και για μπασσο σε λιγο... ;D

Έτσι, μεγάλο και αντρίκιο, όπως πρέπει να είναι.

F70S-OWT-MPL_headstock-front.jpg

Και σε Tele....

Μη βαράτε...ωχ...αχ...άουτς..μη ρε....αααα, συγγνώμη αλλά μ'αρέσει

TeleDeluxe70sHeadstock.jpg

με την Caparison θα συμφωνήσω φανατικά. Με τη Schecter όχι γιατί μου κάθεται στο λαιμό... ::)

Aν και συμφωνα με το σχημα το headstock της caparison θα επρεπε να σου καθεται στο λαιμο (τσιγκελι κι ετσι) ;D

metalmike είπε:
Aν και συμφωνα με το σχημα το headstock της caparison θα επρεπε να σου καθεται στο λαιμο (τσιγκελι κι ετσι) ;D
υπάρχουν και χειρότερα... φαντάζεσαι το άθλιο καινούργιο (όχι το παλιό θεικό) headstock της BC Rich στο λαιμό...? έλεος!

JollyJokker είπε:
υπάρχουν και χειρότερα... φαντάζεσαι το άθλιο καινούργιο (όχι το παλιό θεικό) headstock της BC Rich στο λαιμό...? έλεος!
Έχει πρακτική αξία όμως, μπορείς να σηκώνεις το ποτό σου απο το stand όταν

παίζεις live.

Eπισης μου αρεσει και αυτο το "νεο" headstock των cort

c18evlz6bkms.jpg

Να κι ενα μπαστουνι του χοκεϊ ;D

5150headstock.jpg

Επειδή το είδα χθές και, μπασιστικά ομιλών, το Musicman SUB Sterling έχει από τα πιο γλυκά headstock που έχω δει.

musicman.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back