Το Noiz.gr στο Thomann

Αφού επιμένετε καλόβουλοι φίλοι μου να σας εξηγήσω.

Ο Thomann έχει ένα referal πρόγραμμα.

Διάβασε μόνος σου εκεί που το βρήκες να δεις τι προτείνει. Δεν είναι μυστικό.

Πριν πολλά χρόνια που κανένα ελληνικό κατάστημα δεν ενδιαφερόταν να υποστηρίξει ένα φόρουμ στο ίντερνετ και μου έκλειναν τη πόρτα στη μούρη, έκανα μια απλή αίτηση. Και μπήκε το link του Noiz εκεί.

Είναι μια συνεργασία διαφήμισης ανοιχτή σε οποιοδήποτε site με ικανό κοινό.

Πρέπει να προβάλεις το διαφημιστικό banner του Thomann και όσα κλικ καταλήξουν σε αγορές από αυτό το banner, θα του αποδοθεί ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Είδατε πουθενα τέτοιο banner; ΟΧΙ.

Δεν είναι ενεργοποιημένο.

Εχω δει σε άλλα ελληνικά όμως.Και καλά κάνουν.

Τίποτα το μεμπτό.

Διαβάστε τα ποστ μου. Scripta manet.

Παραμένουν όλα δημοσιευμένα για να δουν οι κακεντρεχείς πότε πρότεινα κάτι από οποιοδήποτε συγκεκριμένο κατάστημα.

Μόνο τα μέλη το κάνουν, ενώ πάμπολες φορές προσπάθησα να τους υπενθυμίσω τους κανόνες περί διαφήμισης / δυσφήμισης.

Τελικά όμως χρησιμοποιείται ο Thomann σαν κατάλογος...

Από ικανοποιημένους πελάτες.

Δυστυχώς το Noiz μπαίνει στο ρουθούνι διαφόρων (ανταγωνιστών αλλά και κακών επαγγελματιών) που δεν κοιτάνε τα χάλια τους να συνέλθουν, αλλά προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο για τα δεινά τους εκεί που υπάρχει φως ενημέρωσης.

Το Noiz έχει κάνει για την ελληνική μουσική αγορά τόσα όσα δεν έχουν κάνει όλοι τόσα χρόνια που φοβούνται μη χάσουν τη διαφήμιση από τους αντιπροσώπους.

Το Noiz δεν είναι τηλεβόας εμπορευμάτων.

Είναι όμως ένα φοβερό εργαλείο για όσους επαγγελματίες του χώρου ενδιαφέρονται.

Είναι μια πραγματική εικόνα της αγοράς. Τσάμπα έρευνα.

Σε άλλους τομείς θα πλήρωναν τα μαλλιοκέφαλα τους στις εταιρείες έρευνας για να μάθουν τι σκέφτονται οι πελάτες τους.Εδώ είναι τσάμπα.

Και φυσικά όσοι είναι επαγγελματίες το σέβονται και έμαθαν να το διαβάζουν διαφορετικά.

Επανατοποθετήθηκαν στην αγορά. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον ξένο ανταγωνισμό. Που είναι συνέπεια της παγκοσμιοποίησης και της πληροφορίας που έχει πλέον ο καθένας στην οθόνη του.

Όσο για τα "αθώα" ερωτήματα που προκύπτουν τελευταία... Ε, αυτό επιτρέψτε μου να μη το σχολιάσω γιατί δεν θα κρατήσω το επίπεδο εκεί που είναι το Noiz.

Τέτοια όαση ελευθερίας λόγου δεν γνωρίσατε αλλού και γι αυτό σαν ραγιάδες το ρίχνετε στις θεωρίες συνωμοσίας. Γιατί εδώ σας επιτρέπεται.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το Noiz δεν είναι τηλεβόας εμπορευμάτων.Είναι όμως ένα φοβερό εργαλείο για όσους επαγγελματίες του χώρου ενδιαφέρονται.

Είναι μια πραγματική εικόνα της αγοράς. Τσάμπα έρευνα.

Σε άλλους τομείς θα πλήρωναν τα μαλλιοκέφαλα τους στις εταιρείες έρευνας για να μάθουν τι σκέφτονται οι πελάτες τους.Εδώ είναι τσάμπα.

Και φυσικά όσοι είναι επαγγελματίες το σέβονται και έμαθαν να το διαβάζουν διαφορετικά.

Επανατοποθετήθηκαν στην αγορά. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον ξένο ανταγωνισμό. Που είναι συνέπεια της παγκοσμιοποίησης και της πληροφορίας που έχει πλέον ο καθένας στην οθόνη του.

Όσο για τα "αθώα" ερωτήματα που προκύπτουν τελευταία... Ε, αυτό επιτρέψτε μου να μη το σχολιάσω γιατί δεν θα κρατήσω το επίπεδο εκεί που είναι το Noiz.

Τέτοια όαση ελευθερίας λόγου δεν γνωρίσατε αλλού και γι αυτό σαν ραγιάδες το ρίχνετε στις θεωρίες συνωμοσίας. Γιατί εδώ σας επιτρέπεται.
Μια τεράστια αλήθεια που τα λέει όλα! +1

ΑΚΡΙΒΩΣ....

Προσωπικά τα 9 στα 10 λινκς που δίνω για εξοπλισμό είναι στα σάιτ των εταιριών και ΟΧΙ στον Θωμά, όπως δυστυχώς είναι προσφιλή συνήθεια εδώ. Από την άλλη συμφωνώ απόλυτα* με ότι έγραψε ο Yameth, αν και πρέπει να υπενθυμίσω ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται...

* αν και να μην το φάμε το παιδί, ό,τι έγραψε πιστεύω ότι δεν είχε δόλο.

okay παίδες εγώ πάντως καλύφτηκα και όντος δεν είχα δόλο απλά μου φάνηκε κάπως η όλη φάση

bloody_sunday είπε:
και πρέπει να υπενθυμίσω ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται...
αυτό ακριβώς

Από την άλλη συμφωνώ απόλυτα* με ότι έγραψε ο Yameth, αν και πρέπει να υπενθυμίσω ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται...
εγω θα ελεγα οτι στους χαλεπους καιρους που ζουμε καλο ειναι να ..βουταμε τη γλωσσα μας στο μυαλο μας πριν μιλησουμε/γραψουμε..(ΔΕΝ αναφερομαι σε εσενα...)

yameth είπε:
Πιστεύω ότι αυτό το τελευταίο ήταν περιττό!(στο κάτω κάτω σχεδόν όλα τα forum έχουν ελευθερία λόγου-γι'αυτό μετά από λίγο καιρό ψάχνεις να βρείς κάτι και δεν μπορείς από την πληθώρα των δημοσιεύσεων-απόψεων)

Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι:

you have made your point δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι προσβλητικός με "ραγιάδες που το ρίχνουν σε θεωρίες συνωμοσίας"

(και κυρίως γιατί μας χάλασες την κυριακάτικη πρωινή μας ενασχόληση με θεωρίες συνωμοσίας ;) ;) ;) )

amorphosynth είπε:
Πιστεύω ότι αυτό το τελευταίο ήταν περιττό!(στο κάτω κάτω σχεδόν όλα τα forum έχουν ελευθερία λόγου-γι'αυτό μετά από λίγο καιρό ψάχνεις να βρείς κάτι και δεν μπορείς από την πληθώρα των δημοσιεύσεων-απόψεων)

Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι:

you have made your point δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι προσβλητικός με "ραγιάδες που το ρίχνουν σε θεωρίες συνωμοσίας"

(και κυρίως γιατί μας χάλασες την κυριακάτικη πρωινή μας ενασχόληση με θεωρίες συνωμοσίας ;) ;) ;) )

Oχι σε αυτο ο yameth έχει δίκιο, βγαινει τον τελευταιο καιρο ο καθενας ''ελα παππου να σου δειξω τα αμπέλια σου''

Ελεος δηλαδή..

Α και στο banner δίπλα (αυτο του google) βγαινει και το playback και το lord of the strings και πάμπολα ακομη μαγαζια μουσικά και μη (και καλά κανουν), δε τίθεται θέμα υποστηριξης του χ ιντερνετομαγαζου...

yameth είπε:
???  :(

yameth είπε:
Να πω κι εγώ την αλήθεια...η τελευταία φράση του Yameth με χάλασε... ::)

Η μόνη λύση είναι να πάω να αγοράσω μια gibson με P90, να την βγάλω sexy φωτογραφίες και να βάλω και clips...

Έτσι ... για να συζητήσουμε τίποτα ενδιαφέρον και να σταματήσουμε να διυλίζουμε τον κώνωπα.  :D

(Όχι τον κώνωπα του vrass... αυτόν ήδη τον πάταξα :) )

elavd είπε:
Να πω κι εγώ την αλήθεια...η τελευταία φράση του Yameth με χάλασε... ::)
Kαι μένα.

Γενικά δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι με θεωρίες συνωμοσίας...

yameth είπε:

..

Πρέπει να προβάλεις το διαφημιστικό banner του Thomann και όσα κλικ καταλήξουν σε αγορές από αυτό το banner, θα του αποδοθεί ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Μεγαλη σου βλακεια που δεν το εχεις ενεργοποιησει.

Μαλιστα θα ελεγα να το ενεργοποιησεις σε μια ξεχωριστη σελιδα, που να εχει ολο και ολο αυτο το banner και απο κατω instructions τυπου: Αν προκειται να αγορασεις απο τον thomann, πατα το banner για να οδηγηθεις σε αυτον. Ιδια λεφτα θα πληρωσεις για την παραγγελια σου και εμεις θα παρουμε ενα μικρο ποσοστο.

Και να βαλεις και ενα pinned θεμα "προκειται να αγορασω απο τον thomann. Πως μπορω ταυτοχρονα να βοηθησω και το noiz χωρις να μου στοιχισει μια!"

Εχω κανει δυο παραγγελιες τον τελευταιο καιρο απο τον Θωμα, στα 1000 ευρω συνολο. Και 5 τοις χιλιοις να ανταμοιβει τους link partners, πολυ ωραια θα μου φαινοταν να απαλυνω κατα 5 ευρω την συντηρηση του site απο την πολυθρονα μου χωρις να κουραστω η να εχω εξτρα εξοδα... Και τον Θωμα τον αγαπω (οσο ειναι φτηνος κλπ) και το noiz (οσο βρισκω πραγματα κλπ) και νομιζω οτι ειναι just fair κατι τετοιο. Και φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που παραγγελνει απο Θωμα και που συμπαθει και το noiz...

Ενεργοποιησε το banner λοιπον ΤΩΡΑ!

evris είπε:

..

Μεγαλη σου βλακεια που δεν το εχεις ενεργοποιησει.

Μαλιστα θα ελεγα να το ενεργοποιησεις σε μια ξεχωριστη σελιδα, που να εχει ολο και ολο αυτο το banner και απο κατω instructions τυπου: Αν προκειται να αγορασεις απο τον thomann, πατα το banner για να οδηγηθεις σε αυτον. Ιδια λεφτα θα πληρωσεις για την παραγγελια σου και εμεις θα παρουμε ενα μικρο ποσοστο.

Και να βαλεις και ενα pinned θεμα "προκειται να αγορασω απο τον thomann. Πως μπορω ταυτοχρονα να βοηθησω και το noiz χωρις να μου στοιχισει μια!"

Εχω κανει δυο παραγγελιες τον τελευταιο καιρο απο τον Θωμα, στα 1000 ευρω συνολο. Και 5 τοις χιλιοις να ανταμοιβει τους link partners, πολυ ωραια θα μου φαινοταν να απαλυνω κατα 5 ευρω την συντηρηση του site απο την πολυθρονα μου χωρις να κουραστω η να εχω εξτρα εξοδα... Και τον Θωμα τον αγαπω (οσο ειναι φτηνος κλπ) και το noiz (οσο βρισκω πραγματα κλπ) και νομιζω οτι ειναι just fair κατι τετοιο. Και φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που παραγγελνει απο Θωμα και που συμπαθει και το noiz...

Ενεργοποιησε το banner λοιπον ΤΩΡΑ!
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και διαφήμιση να'κανε who cares? Με το ζόρι πρέπει να αγοράσετε από 'κεί, ή σας έβαλε ο Yameth το πιστόλι στον κρόταφο?  Ένα site/forum χρειάζεται λεφτά για να συνεχίσει να υπάρχει, και ως τώρα πιστεύω πως ο Yameth τα'βαζε απ'την τσέπη του. Κι επίσημος affiliate να ήταν το noiz ή ο ίδιος ο Yameth, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό - ειδικά εφόσον ουδέποτε είδα τον Yameth ή κάποιον απ'τους mods να παροτρύνουν κάποιον ν'αγοράσει σώνει και καλά απ'το χ' ή ψ' thomann κλπ. Χαλαράαα... :)

Στο κάτω-κάτω όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό το πράμα και πάει και ψωνίζει ότι βρεί μπροστά του είναι ζώο(ν) και του αξίζει να πλερώνει περισσότερο και να μας τα λέει για να γελάμε μαζί του και να τον χλευάζουμε.

Άντε να βάλω και φα-τσούλες  :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(

To noiz είναι το πρώτο και μοναδικό ελληνικό φορουμ που παρακολουθώ τακτικά και μετά χαράς μου διαπιστώνω πως ο Ελληνάρας ζει και βασιλεύει. Είτε όταν φοβάται μην τον πιάσουν "Κώτσο", είτε όταν ¨δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του", ως αμέμπτου ηθικής, και αφ'υψηλού διαφεντεύων τους "ραγιάδες".

matawan είπε:
To noiz είναι το πρώτο και μοναδικό ελληνικό φορουμ που παρακολουθώ τακτικά και μετά χαράς μου διαπιστώνω πως ο Ελληνάρας ζει και βασιλεύει.
???  Γιατί χαίρεσαι γι'αυτό?

Έπρεπε να βάλεις φατσούλα, -1 κάρμα.

Ως γνήσιος Ελληνάρας κι εγώ είμαι Χ.Ο, οπότε τέτοιου τύπου ινδουιστικές σαχλαμάρες ( -1 κάρμα) με αφήνουν παγερά αδιάφορο :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα