Το Noiz.gr στο Thomann

Smurflord είπε:
Αφού επιμένετε καλόβουλοι φίλοι μου να σας εξηγήσω.

Ο Thomann έχει ένα referal πρόγραμμα.

Διάβασε μόνος σου εκεί που το βρήκες να δεις τι προτείνει. Δεν είναι μυστικό.

..

Είναι μια συνεργασία διαφήμισης ανοιχτή σε οποιοδήποτε site με ικανό κοινό.

Πρέπει να προβάλεις το διαφημιστικό banner του Thomann και όσα κλικ καταλήξουν σε αγορές από αυτό το banner, θα του αποδοθεί ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Είδατε πουθενα τέτοιο banner; ΟΧΙ.

Δεν είναι ενεργοποιημένο.
Μεγαλη σου βλακεια που δεν το εχεις ενεργοποιησει.

Μαλιστα θα ελεγα να το ενεργοποιησεις σε μια ξεχωριστη σελιδα, που να εχει ολο και ολο αυτο το banner και απο κατω instructions τυπου: Αν προκειται να αγορασεις απο τον thomann, πατα το banner για να οδηγηθεις σε αυτον. Ιδια λεφτα θα πληρωσεις για την παραγγελια σου και εμεις θα παρουμε ενα μικρο ποσοστο.

Και να βαλεις και ενα pinned θεμα "προκειται να αγορασω απο τον thomann. Πως μπορω ταυτοχρονα να βοηθησω και το noiz χωρις να μου στοιχισει μια!"

Εχω κανει δυο παραγγελιες τον τελευταιο καιρο απο τον Θωμα, στα 1000 ευρω συνολο. Και 5 τοις χιλιοις να ανταμοιβει τους link partners, πολυ ωραια θα μου φαινοταν να απαλυνω κατα 5 ευρω την συντηρηση του site απο την πολυθρονα μου χωρις να κουραστω η να εχω εξτρα εξοδα... Και τον Θωμα τον αγαπω (οσο ειναι φτηνος κλπ) και το noiz (οσο βρισκω πραγματα κλπ) και νομιζω οτι ειναι just fair κατι τετοιο. Και φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που παραγγελνει απο Θωμα και που συμπαθει και το noiz...

Ενεργοποιησε το banner λοιπον ΤΩΡΑ!
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και διαφήμιση να'κανε who cares? Με το ζόρι πρέπει να αγοράσετε από 'κεί, ή σας έβαλε ο Yameth το πιστόλι στον κρόταφο?  Ένα site/forum χρειάζεται λεφτά για να συνεχίσει να υπάρχει, και ως τώρα πιστεύω πως ο Yameth τα'βαζε απ'την τσέπη του. Κι επίσημος affiliate να ήταν το noiz ή ο ίδιος ο Yameth, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό - ειδικά εφόσον ουδέποτε είδα τον Yameth ή κάποιον απ'τους mods να παροτρύνουν κάποιον ν'αγοράσει σώνει και καλά απ'το χ' ή ψ' thomann κλπ. Χαλαράαα... :)
... και μακαρι στην σελιδα αυτη να ειχε 10 banners τρεχοντας 10 παρομοια affiliated programs και ετσι να ειχαμε μια σελιδα με banners που οδηγουν στα e-shop του Θωμα, του Musicstore, του guitar playback, της warmoth, του Νακα κλπ και αν ηταν να αγορασουμε κατι να το καναμε μεσω αυτου του link....

harilatron είπε:
Η μόνη λύση είναι να πάω να αγοράσω μια gibson με P90, να την βγάλω sexy φωτογραφίες και να βάλω και clips...

Έτσι ... για να συζητήσουμε τίποτα ενδιαφέρον και να σταματήσουμε να διυλίζουμε τον κώνωπα.  :D
Ωραία ιδέα!  8)

evris είπε:
... και μακαρι στην σελιδα αυτη να ειχε 10 banners τρεχοντας 10 παρομοια affiliated programs και ετσι να ειχαμε μια σελιδα με banners που οδηγουν στα e-shop του Θωμα, του Musicstore, του guitar playback, της warmoth, του Νακα κλπ και αν ηταν να αγορασουμε κατι να το καναμε μεσω αυτου του link....
+1 σε αυτά που γράφει ο Evris. Έτσι πρέπει να γίνει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eγώ πιστεύω ότι το noiz θα πρέπει να βγάζει όσα για να συντηρείται. Η αυξανόμενη διαφήμιση πέρα από αυτό, ίσως οδηγήσει σε αλληλοεξαρτώμενες σχέσεις με κατασκευαστές και μαγαζιά και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό.  :-\

Ούτε κι εμένα μ' άρεσαν αυτά που με κατηγορούν κάθε τόσο χωρίς ίχνος συνείδησης...

Η αλήθεια είναι ότι το προνόμιο της προσβολής έχει παγιωθεί να είναι μονόδρομο και με κατεύθυνση τη διαχείριση αλλά και όσους τολμούν να εκτίθενται με τη δουλειά τους.

Να με συγχωρέσετε. Παρασύρθηκα.

Να διευκρινίσω ότι τα παραπάνω σχόλια μου παρά τον πληθυντικό, αφορούν τους λιγότερους από 5 που φροντίζουν να θίγουν το Noiz και κατά συνέπεια τους συμβάλλοντες και συμμετέχοντες και να δημιουργούν ένταση τελευταία. Δεν θα συνεχιστεί όμως.

Η επόμενη προσβολή θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

Ευχαριστώ όλους εσάς που δείχνετε την υποστήριξη σας στην προσπάθεια.

Βοηθάει αφάνταστα.

harilatron είπε:
Η μόνη λύση είναι να πάω να αγοράσω μια gibson με P90, να την βγάλω sexy φωτογραφίες και να βάλω και clips...
Πφ ακόμη περιμένω! Λόγια του αέρα ίσως;  :D :D

evris είπε:
Εχω κανει δυο παραγγελιες τον τελευταιο καιρο απο τον Θωμα, στα 1000 ευρω συνολο. Και 5 τοις χιλιοις να ανταμοιβει τους link partners, πολυ ωραια θα μου φαινοταν να απαλυνω κατα 5 ευρω την συντηρηση του site απο την πολυθρονα μου χωρις να κουραστω η να εχω εξτρα εξοδα... Και τον Θωμα τον αγαπω (οσο ειναι φτηνος κλπ) και το noiz (οσο βρισκω πραγματα κλπ) και νομιζω οτι ειναι just fair κατι τετοιο. Και φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που παραγγελνει απο Θωμα και που συμπαθει και το noiz...

Ενεργοποιησε το banner λοιπον ΤΩΡΑ!
+1000

harilatron είπε:
.................................

(Όχι τον κώνωπα του vrass... αυτόν ήδη τον πάταξα :) )

Δεν είναι κόνωπας. Είναι μυγάκι και κάνει Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

boukas είπε:
Πλέον απλά μπορώ να πω ότι ο θωμας χρησιμεύει περισσότερο σαν online κατάλογος, ώστε να δείχνουμε αμέσως για το τι πράμα μιλάμε.

Εμένα από την άλλη μου τη σπάει που πλέον υπάρχουν άτομα που παίρνουν ως δεδομένο το γεγονός ότι στην Ελλάδα θα είναι ακριβότερα και κράζουν αέρα πατέρα. Ευτυχώς που τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκαν παραδείγματα και στον ελληνικό χώρο που έκαναν κι εμένα να αναθεωρήσω!!!! (απλά θέλει λίγο ψάξιμο).

Αυτό με πειράζει περισσότερο από την όποια τυχόν αμφισβήτηση  ;)
Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω αυτό το σημείο:

Aπλά δείτε στο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα πόσο έχει η κιθάρα parker p-42 και μετά κοιτάξτε στον γνωστό αντιπρόσωπο/εισαγωγέα/whatever της parker στην Ελλάδα, τίμη που έχει βάλει. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό!Μακάρι να είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τις τιμές εν Ελλάδι.

yameth είπε:
Ούτε κι εμένα μ' άρεσαν αυτά που με κατηγορούν κάθε τόσο χωρίς ίχνος συνείδησης...

Η αλήθεια είναι ότι το προνόμιο της προσβολής έχει παγιωθεί να είναι μονόδρομο και με κατεύθυνση τη διαχείριση αλλά και όσους τολμούν να εκτίθενται με τη δουλειά τους.

Να με συγχωρέσετε. Παρασύρθηκα.

Να διευκρινίσω ότι τα παραπάνω σχόλια μου παρά τον πληθυντικό, αφορούν τους λιγότερους από 5 που φροντίζουν να θίγουν το Noiz και κατά συνέπεια τους συμβάλλοντες και συμμετέχοντες και να δημιουργούν ένταση τελευταία. Δεν θα συνεχιστεί όμως.

Η επόμενη προσβολή θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

Ευχαριστώ όλους εσάς που δείχνετε την υποστήριξη σας στην προσπάθεια.

Βοηθάει αφάνταστα.
Για όνομα... Πως αλλιώς θα συντηρηθει το site. Και απο την προσωπική μου πείρα με τα sites, πιστεύω οτι ο χρόνος που σπαταλάει κάποιος για την δημιουργία και συντήρηση τους ποτέ δεν ξεπληρώνεται στο 100%. Το καλό με αυτο το thread ειναι οτι έμαθα πως μπορώ να συνεισφέρω στο noiz. Πάντα στο τομαν μέσω των links του noiz!.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα