Το νέο μου video- fingerstyle ακουστική

gskar

Μέλος
Πόντοι
28
Γεια σας. Αυτό είναι ένα κομμάτι που έγραψα το καλοκαίρι και βρήκα τώρα ευκαιρία να ανεβάσω στο tube. Είναι σε κούρδισμα DADGAD και έχει τίτλο "Η πόρτα στο πουθενά".

Ελπίζω να σας αρέσει

Γιώργος

Παααρα πολύ ωραίο gskar...να σε καλά το άκουσα με μεγάλη ευχαρίστηση και μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα! :)

nikosgi είπε:
Πολύ ωραίο, μπράβο! για πες μας για την κιθαρα...
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Η κιθάρα μου είναι χειροποίητη φτιαγμένη από τον Παναγιώτη Λαμπή  στο

www.theartofwood.gr

Έχει κέδρο καπάκι, πλαίνά και πλάτη και γέφυρα rosewood, έβενο ταστιέρα, μαόνι λαιμός.

Έχει σχήμα mini jumbo για να βγάζει όγκο και βάθος και την παράγγειλα με λίγο μικρότερη κλίμακα 640 mm αντί για 650 mm που είναι το σύνηθες επειδή έχω κοντά δάχτυλα. Έχει σχετικά ουδέτερο και δυνατό ήχο με πολύ ωραία πρίμα.

Στο βίντεο βέβαια έχω βάλει και λίγο βαθάκι οπότε ακούγεται λίγο πιο εντυπωσιακός ο ήχος της.

Πολυ ομορφη μελωδια...  :D Το καπο το εβαλες αφου την κουρδισες στο κουρδισμα που ανεφερες ή πετυχες το κουρδισμα με τη βοηθεια του καπο?

Συγχαρητήρια φίλε μου. Είσαι υψηλών προδιαγραφών. Κανα cd-άκι;

Μπράβο και στον Παναγιώτη για την πολύ ωραία κιθάρα...

Πολύ καλό. Από ότι έχω διαβάσει είστε αυτοδίδακτος, μεγάλη υπόθεση.  8)

Σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ καλά σας λόγια. Και για ένα λόγο παραπάνω επειδή η μουσική είναι δικιά μου.

zakky είπε:
Πολυ ομορφη μελωδια...  :D Το καπο το εβαλες αφου την κουρδισες στο κουρδισμα που ανεφερες ή πετυχες το κουρδισμα με τη βοηθεια του καπο?
Όχι πρώτα κουρδίζω σε DADGAD (ρε-λα-ρε-σολ-λα-ρε) και μετά βάζω το κάπο εκεί που μου ακούγεται καλύτερα ανάλογα με το κομμάτι.Το συγκεκριμένο π.χ. είναι σε κλίμακα ΛΑ# μινόρε.
Συγχαρητήρια φίλε μου. Είσαι υψηλών προδιαγραφών. Κανα cd-άκι;

Μπράβο και στον Παναγιώτη για την πολύ ωραία κιθάρα...
Ευχαριστώ. Όχι δεν υπάρχει ακόμα CDάκι, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό.

κάτι τέτοια με κάνουν να ψήνομαι να το γυρίσω σε κλασική!

Συγχαρητήρια!

Simply amazing

ωραιο τραγουδι και ωραιος τιτλος,τι μαρκα ειναι η κιθαρα αν επιτρεπεται ???

εξαιρετικος.........μια μονο ιδεα .......μηπως εαν ητανε λιγο πιο αργο εδινε περισσοτερο αερα ...και αναπνοες?...ξερω ειναι δικο σου οποτε δεν εχει νοημα αυτο που λεω γιατι ετσι το σκεφτηκες.....απλα μια ιδεα.........συγχαρητηρια ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back