Το νέο μου κομματακι (fingerstyle)

gskar

Μέλος
Πόντοι
28
Χαιρετώ και καλησπεριζω. Κάπου κάπου σκάω κι εγώ μύτη με τα δικά μου  ;D.

Αυτό είναι το νέο μου κομμάτι σε κούρδισμα DADGAD. Ελπίζω να σας αρέσει κι ευχαριστώ για την ακρόαση και το χρόνο σας.

Κομματάρα Γιώργο.

Τι ωραία και απαλά που κυλάει, πόσο όμορφη είναι η μουσική εικόνα του!

Τι βλέπω, νέο εργαλείο, ή το είχες?

Κέδρος το καπάκι, ή φταίει ο φωτισμός?

Εύγε σου!

Πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια. Βάζε κι άλλα πλζ.

fusiongtr είπε:
Κομματάρα Γιώργο.

Τι ωραία και απαλά που κυλάει, πόσο όμορφη είναι η μουσική εικόνα του!

Τι βλέπω, νέο εργαλείο, ή το είχες?

Κέδρος το καπάκι, ή φταίει ο φωτισμός?

Εύγε σου!
Σε ευχαριστώ πολύ. Η κιθάρα είναι η παλιά μου. Τελικά μου έμεινε μόνο αυτή. Ναι έχει κέδρο καπάκι και rosewood πλάι και πίσω. Είναι πιστός σύντροφος τελικά αν και στις κιθάρες είμαι πολυγαμικος

Εντάξει κάπως καλύτερα από τα πιο παλιά σου αλλά πολλά πορτοκαλιά στο κουρδιστήρι. Παιδιά αν δε μπορείτε δεν είναι ντροπή να συμβουλευτείτε κάποιον που ξέρει.

:laugh: :laugh: O0 O0 :laugh: :laugh:

Πολύ ωραίος φίλε μου. Καλό συναίσθημα καλή εκτέλεση αλλά και η σύνθεση είναι καλή. Από μένα ένα μεγάλο μπράβο.

Μπράβο Γιώργο και εμείς ευχαριστούμε για τα ωραία κομμάτια που ανεβάζεις :D

Οτι ειπαν παραπανω και οι υπολοιποι καλοι κυριοι.

Να βαζεις να ακουμε τα ωραια σου.

Οπως τουτο εδω,τοσο ομορφο.

Στρωτό, αισιόδοξο και δροσερό.

Μου διατήρησε το ενδιαφέρον μιας και κρατά τέλεια την ισορροπία μεταξύ προβλέψιμου (για να το παρακολουθείς εύκολα από την πρώτη κιόλας ακρόαση) και αναπάντεχου (με τις φράσεις-περάσματα στις πιο πικάντικες αρμονίες κλπ).

Πολύ μου άρεσε!!!

Σταθερή αξία. Άλλο ένα μπράβο απο εμένα.

Νομίζω το θέμα με την ηχογράφηση το έχεις καλά. Μηδέν χώρος, ωραίο reverb, καθαρή νότα.

Ακούγεται σχεδόν σαν direct recording με... ακουστική. ;)

Earendil είπε:
Εντάξει κάπως καλύτερα από τα πιο παλιά σου αλλά πολλά πορτοκαλιά στο κουρδιστήρι. Παιδιά αν δε μπορείτε δεν είναι ντροπή να συμβουλευτείτε κάποιον που ξέρει.

:laugh: :laugh: O0 O0 :laugh: :laugh:
Συγνώμη, είδα ότι άναβε και το πράσινο που και που (φαίνεται και στο βίνδεο) και χαλάρωσα...δεν θα το ξανακάνω όμως...την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός  ;D ;D ;D

Σας ευχαριστώ όλους προσωπικά και πραγματικά για τα καλά σας λόγια. Το εκτιμώ γιατί ξέρω ότι έχετε μεγάλη εμπειρία και καλό αυτί.

yameth είπε:
Σταθερή αξία. Άλλο ένα μπράβο απο εμένα.

Νομίζω το θέμα με την ηχογράφηση το έχεις καλά. Μηδέν χώρος, ωραίο reverb, καθαρή νότα.

Ακούγεται σχεδόν σαν direct recording με... ακουστική. ;)
Θενκς yameth. Για την ηχογράφηση:  προχθες έστρωσα το χαλί, πλυμένο στο χέρι από εμένα για καλύτερο diffusion και bandwidth  :D. Επίσης από το reverb βγάζω σχεδόν τελείως το predelay και το diffusion.  Επίσης άκουσα την συμβουλή που μου είχες δώσεις και δεν έχω τα καναλια σε εντελώς L-R αλλά γράφω σε ξεχωριστά κανάλια και όχι σε στερεο και τα πανάρω στο 50% left και 50% right.

Εξτρορντινάρ!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back