...ακρι_fuckin'_βως ;D :'( :'( :'(Superfunk είπε:It's the end of the world as we know it.... ;D
ελευθερη μεταφραση: "αλι και τρισαλι για τους καθε ειδους δανειοληπτες οπου κι αν βρισκονται...." :
Παίρνεις ΜΑC;marathon είπε:...εάν έχεις δολλάρια τι κάνεις, μπορείς να μου πείς εσύ με τα master?
Μα έχω ήδη 4 στο σπίτι!!!!Κανά σπίτι να τα βάλω μέσα πέρνω?Wow! είπε:Παίρνεις ΜΑC;
Αγοραζεις ενα ΜΕΓΑΛΟ (αλλα ΠΟΛΥ μεγαλο) ΜΑΝΤΗΛΙ και κλαις τα λεφτακια σου... ;Dmarathon είπε:...εάν έχεις δολλάρια τι κάνεις, μπορείς να μου πείς εσύ με τα master?
...αυτό το ήξερα και χωρίς να έχω master...περίμενα κάτι πιό επιστημονικό ή κανά 2 λόγια παρηγοριάς...Superfunk είπε:Αγοραζεις ενα ΜΕΓΑΛΟ (αλλα ΠΟΛΥ μεγαλο) ΜΑΝΤΗΛΙ και κλαις τα λεφτακια σου...
MacBook Air ?marathon είπε:...αυτό το ήξερα και χωρίς να έχω master...περίμενα κάτι πιό επιστημονικό ή κανά 2 λόγια παρηγοριάς...
ελα σου ειπα και τα...επιστημονικα μουmarathon είπε:...αυτό το ήξερα και χωρίς να έχω master...περίμενα κάτι πιό επιστημονικό ή κανά 2 λόγια παρηγοριάς...
παρηγορια δεν χρειαζεται καποιος τωρα,ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ χρειαζεται.Αν τα εχεις στις ΗΠΑ η μονη λυση ειναι να "ρεφαρεις" ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ μετοχες (τωρα που εχουν καταξεφτυλιστει οχι οταν ξαναπαρουν τα πανω τους κατα το βλαχοελληνικο συνηθειο..).
επισης ειναι μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρια να αγορασεις ακινητα στις ΗΠΑ (εχουν πεσει μεχρι και 60% σε εναν χρονο σε καποιες περιοχες,ορισμενες απο τις οποιες ειναι ΦΙΛΕΤΑ,ειδικα στη Νεα Υορκη με τα λεφτα που θα εδινες για να αγορασεις διαμερισμα σε ενα απο τα μαλακισμενα προαστια της Αθηνας αγοραζεις πλεον ανετα διαμερισμα μεχρι και 100 τ.μ το οποιο το ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ χρυσο,πανω απο 5000 το μηνα)
δηλαδη? εννοείς ότι θα εκδώσουν νέο χρήμα ? σε κάποιο ντοκυμαντερ το ειχα δει αυτο. έλεγε ότι το χρήμα το ελέγχουν η κεντρική τράπεζα δλδ κάποιοι ιδιώτες κλπ κλπ αλλα δε θυμαμαι....Superfunk είπε:Αργα η γρηγορα θα "κοψουν" χρημα οι Αμερικανοι δεν "βγαινει" αλλοιως οτι και να λενε οι διαφοροι απατεωνες,οποτε κλαψε με μανα κλαψε με μια νυχτα με φεγγαρι....
επισης ειναι μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρια να αγορασεις ακινητα στις ΗΠΑ (εχουν πεσει μεχρι και 60% σε εναν χρονο σε καποιες περιοχες,ορισμενες απο τις οποιες ειναι ΦΙΛΕΤΑ,ειδικα στη Νεα Υορκη με τα λεφτα που θα εδινες για να αγορασεις διαμερισμα σε ενα απο τα μαλακισμενα προαστια της Αθηνας αγοραζεις πλεον ανετα διαμερισμα μεχρι και 100 τ.μ το οποιο το ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ χρυσο,πανω απο 5000 το μηνα)
Οι συνεπειες που ειχαμε για δεκαετιες με τη δραχμη,δηλ.πληθωρισμος ,υψηλοτατα επιτοκια που "σταματανε" την αναπτυξη και βεβαια συνεχη πτωση της "αξιας" του χρηματος.Ποιές θα ειναι οι συνεπειες τότε?
ΠΑΝΤΑ ηταν αυτο,μη ξεχνας οτι οι μεγαλυτερες περιουσιες δημιουργηθηκαν σε καιρους κρισης.Τελικά το κόλπο ειναι να πηγαινεις αντιθετα με το ρευμα μου φαίνεται!
προσωπικα θα προτιμουσα να αγορασω διαμερισμα ακομα και στη...Μποτσουανα παρα στην Αθηνα,οποιος επενδυει σε ακινητα αυτη τη στιγμη στο Greece απλα αυτοκτονει.Ήξερα οτι πια συμφερει να αγοραζεις σπιτι εξω (πχ ενα τριαρι στη Μπολόνια νοικιάζεται σε 3 φοιτητες, 3x500E) , αλλα οχι και ετσι!
Mac user είμαι, όχι χαζός...Wow! είπε:MacBook Air ?
Αυτό ξαναπές το, είμαι τέρας ψυχραιμίαςπαρηγορια δεν χρειαζεται καποιος τωρα,ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ χρειαζεται.