Πως επαναφερουμε τα ΠΑΝΤΑ στο νεο μας PC?

σε μαύρο, το δικό μου είναι ασημί...

με 40 ευρά, δίνουν κατιτις παραπάνω
Το θέμα είναι πιο έχει τη μεγαλύτερη θερμική αποβολή.

Άμα είναι να τρέχουν σφαίρα τα δεδομένα και να ψήνεται μέσα ο σκληρός.............?

δισκο δε μας είπες τι πήρες
Το είπα ρε συ παραπάνω, western digital,τον ίδιο με αυτόν που έχει και τώρα το PC αλλά 250 gb , αυτός που έχει το PC είναι 128, δεν βγαίνουν πλεον τόσο μικροί 

Άμα είναι να τρέχουν σφαίρα τα δεδομένα και να ψήνεται μέσα ο σκληρός.............?

Αν ποτέ χαλάσει ο c θα τον βάλω ρε συ μέσα στην κομπιούτερ και στη θήκη θα πάρω τον...κλώνο του κλώνου ?,πάντως ΠΟΤΕ δεν μου έχει χαλάσει σκληρός,τα PC που κάνω μουσική χρησιμοποιούνται το πολύ 5-7 ώρες την εβδομάδα....και μόνο για μουσικές παραγωγές...δεν ταλαιπωρούνται ,ούτε καν στο ίντερνετ δεν τα βάζω μόνο τις ενημερώσεις παίρνω μια φορά την εβδομάδα.

Αυτό που έχω τώρα το αγόρασα το 2019 και έχει βγει θηρίο απολύτως κανένα πρόβλημα και πάει σφαίρα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

εχει μεσα θερμοαγώγιμο παδ

Μην τους γκαντεμιάζετε?. Μια χαρά θα είναι.

Εγώ έχω "χάσει" όπως είπα SATA SSD αλλά τουλάχιστο ήμουν τυχερός που δεν είχαν λειτουργικό.

Ο ένας ήταν μια γενιά OCZ που είχαν θέμα  στο  firmware και έκαναν panic lock και τέρμα.

ένας vertex αν θυμάμαι καλά. Και η μονη λύση ήταν να τον επιστρέψεις να πάρεις άλλον. Και έτσι και έκανα. Μου δώσανε καινούργιο μιας και ήταν στην εγγύηση.

εγω σε πέρασα

και data και λειτουργικό είχανε
εντάξει τι να κάνουμε.

Γίνονται αυτά. Μην στεναχωριέστε.

Εδώ αυτοκίνητα χαλάνε καινούργια.

Μια φορά μου είχε μείνει ένα παλιό KADETT που είχα και γυρίζαμε από διακοπές και παιδευτήκαμε 2 ζευγάρια να μας πηγαίνουν με την καρότσα η express service και μέχρι να φτάσουμε Αθήνα αλλάξαμε 4 σταθμούς? και του λέω του ενός ρε φίλε τι έπαθα, πρέπει να πάρω καινούργιο αμάξι και μου λέει, καλά. Πριν από εσένα κουβάλαγα που έμεινε έναν καινούργιο μερσεντές κομπρέσσορα. ?

Πιο κάτω λέει για τον κομπρέσσορα τον καινούργιο που χάλασε.

Κολλάει. ?

Έτσι, με την μεταβατική ιδιότητα.

Δεν το είχα προσέξει ότι ο κομπρέσσορας ήταν καινούριος.

Έτσι, με την μεταβατική ιδιότητα.

Δεν το είχα προσέξει ότι ο κομπρέσσορας ήταν καινούριος.
Ακριβώς αυτό.

Μην στεναχωριέστε, καλά να είμαστε να βγάζουμε λεφτά να τα αλλάζουμε.

Εμείς οι ίδιοι μη χαλάσουμε και πάμε στα νοσοκομεία να ΜΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝΕ χαχαχαχαχαχαχαχαχ?

Ο ένας ήταν μια γενιά OCZ που είχαν θέμα  στο  firmware και έκαναν panic lock και τέρμα.

ένας vertex αν θυμάμαι καλά.

Ποια εποχή βρε Κωστή γιατί ο πρώτος μου SSD ήταν ο 60άρης Vertex μετά απο λίγο ήρθε και αλλος ενας ίδιος, στήθηκαν σε RAID0 και δεν εβγαλαν άχνα για κανα 2 χρόνια που τους ξεζούμιζα...

Εμείς οι ίδιοι μη χαλάσουμε και πάμε στα νοσοκομεία να ΜΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝΕ χαχαχαχαχαχαχαχαχ?

(too little, too late)

Ποια εποχή βρε Κωστή γιατί ο πρώτος μου SSD ήταν ο 60άρης Vertex μετά απο λίγο ήρθε και αλλος ενας ίδιος, στήθηκαν σε RAID0 και δεν εβγαλαν άχνα για κανα 2 χρόνια που τους ξεζούμιζα...

(too little, too late)
Την εποχή που μου συνέβη. Υπάρχει αρθρογραφία για το θέμα αν ψάξεις.

Και εγώ είχα ocz vertex σε raid.

είχα βάλει και βίντεο στο youtube με μετρήσεις και το είχα ποστάρει και στο noiz. ?

Δεν είμαι ΨΕΥΤΗΣ.?

Δεν είμαι ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ??

Τουλάχιστο ΤΩΡΑ???

Δεν συμβαίνει σε όλους τους  VERTEX

έτυχε.

google it! ocz panic lock. disk lock κλπ.

Και εγώ είχα ocz vertex σε raid.

είχα βάλει και βίντεο στο youtube με μετρήσεις και το είχα ποστάρει και στο noiz. ?

Δεν είμαι ΨΕΥΤΗΣ.?

Δεν είμαι ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ??

Τουλάχιστο ΤΩΡΑ???

Καλααααααααάααααα....

(βρηκα τα screens απο τα benchmarks τους, λολ, δεν ήταν και ασχημα για τότε σε RAID 0)

Καλααααααααάααααα....

(βρηκα τα screens απο τα benchmarks τους, λολ, δεν ήταν και ασχημα για τότε σε RAID 0)
Μια χαρά ήταν.

Τον ένα ακόμα τον δουλεύω μέσα στο pc που γράφω τώρα. Και ας είναι μικρούλης. ? Έχει audio data του sonar, αυτό χρησιμοποιώ και γράφει τα data από τα κομμάτια που ανεβάζω αραιά και που. ?

μια και γίνεται συζήτηση

άυριο μεθαύριο θα κάνω την κίνηση να πάρω τον κλώνο για να εξασφαλίσω το μουσικό μου πισί.

Ο νυν είναι ο 500άρης 860 evo sata m.2

και μάλλον θα πάω για τον 970 evoplus pcie 3.0 nvme

To κρίσιμο ερώτημα είναι να πάρω πάλι 500άρη ή να πάρω τον 1000άρη για να έχω περισσότερη άνεση χώρου μια και αφού τον κάνω κλώνο θα βγάλω τον παλιό έξω και θα μεινω με τον νέο?

Σήμερα ο 500άρης έχει 176 ελεύθερα δηλαδή είναι κάπου στο 60%.

Τώρα θα μου πείτε γιατί είναι?

Είναι γιατί έχω αφήσει μέσα δυο cubase (11/12), δυο browsers (chrome/firefox), όλα τα ez2, ez3 τύμπανα, και κάποιες ΝΙ βιβλιοθήκες καθώς και τα του fishman. 

Ό,τι καινούργιο βαρύ ψώνισα πχ IK multimedia φρόντισα και τα έβαλα σε εξωτερικούς δίσκους. Σε γενικές γραμμές δεν σκοπεύω να τον πάω πάνω από το 65%.

Αλλά μήπως ένας 1000άρης θα δουλεψει πιό άνετα αν είναι στο 35%?

Trending...

Νέα θέματα

Back