- Πόντοι
- 2,148
σε μαύρο, το δικό μου είναι ασημί...Είναι usb C με καλώδιο usb C σε usb A.
με 40 ευρά, δίνουν κατιτις παραπάνω
σε μαύρο, το δικό μου είναι ασημί...Είναι usb C με καλώδιο usb C σε usb A.
Το θέμα είναι πιο έχει τη μεγαλύτερη θερμική αποβολή.σε μαύρο, το δικό μου είναι ασημί...
με 40 ευρά, δίνουν κατιτις παραπάνω
Το είπα ρε συ παραπάνω, western digital,τον ίδιο με αυτόν που έχει και τώρα το PC αλλά 250 gb , αυτός που έχει το PC είναι 128, δεν βγαίνουν πλεον τόσο μικροίδισκο δε μας είπες τι πήρες
Το θέμα είναι πιο έχει τη μεγαλύτερη θερμική αποβολή.
Άμα είναι να τρέχουν σφαίρα τα δεδομένα και να ψήνεται μέσα ο σκληρός.............?
εχει μεσα θερμοαγώγιμο παδΤο θέμα είναι πιο έχει τη μεγαλύτερη θερμική αποβολή.
Άμα είναι να τρέχουν σφαίρα τα δεδομένα και να ψήνεται μέσα ο σκληρός.............?
εγω σε πέρασαΕγώ έχω "χάσει" όπως είπα SATA SSD αλλά τουλάχιστο ήμουν τυχερός που δεν είχαν λειτουργικό.
εντάξει τι να κάνουμε.εγω σε πέρασα
και data και λειτουργικό είχανε
Εδώ αυτοκίνητα χαλάνε καινούργια.
Μια φορά μου είχε μείνει ένα παλιό KADETT ...
Πιο κάτω λέει για τον κομπρέσσορα τον καινούργιο που χάλασε.Αυτά είναι ....
Πιο κάτω λέει για τον κομπρέσσορα τον καινούργιο που χάλασε.
Κολλάει. ?
Ακριβώς αυτό.Έτσι, με την μεταβατική ιδιότητα.
Δεν το είχα προσέξει ότι ο κομπρέσσορας ήταν καινούριος.
Ο ένας ήταν μια γενιά OCZ που είχαν θέμα στο firmware και έκαναν panic lock και τέρμα.
ένας vertex αν θυμάμαι καλά.
Εμείς οι ίδιοι μη χαλάσουμε και πάμε στα νοσοκομεία να ΜΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝΕ χαχαχαχαχαχαχαχαχ?
Την εποχή που μου συνέβη. Υπάρχει αρθρογραφία για το θέμα αν ψάξεις.Ποια εποχή βρε Κωστή γιατί ο πρώτος μου SSD ήταν ο 60άρης Vertex μετά απο λίγο ήρθε και αλλος ενας ίδιος, στήθηκαν σε RAID0 και δεν εβγαλαν άχνα για κανα 2 χρόνια που τους ξεζούμιζα...
(too little, too late)
Και εγώ είχα ocz vertex σε raid.
είχα βάλει και βίντεο στο youtube με μετρήσεις και το είχα ποστάρει και στο noiz. ?
Δεν είμαι ΨΕΥΤΗΣ.?
Δεν είμαι ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ??
Τουλάχιστο ΤΩΡΑ???
Μια χαρά ήταν.Καλααααααααάααααα....
(βρηκα τα screens απο τα benchmarks τους, λολ, δεν ήταν και ασχημα για τότε σε RAID 0)