Λοιπόν για να μην πηδήξω από κανα μπαλκόνι (και είναι και ισόγειο το γραφείο μου) ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους για το Ps1...
(τουλάχιστον από την πλευρά της ταπεινής μου γνώμης...)
Στην αμαρτωλή ιστορία του hi end οι "προφήτες" είναι συχνή κατάσταση..
Έχω χριστεί κι εγώ όταν κάποτε ανακάλυψα τον τελικό behringer 1500 και στην αρχή με κράξανε όταν τον πρότεινα αλλά μετά έκανα πολλούς "φτωχούς" ευτυχισμένους...
Διαμαντάκι για τα λεφτά του...μέχρι εκεί όμως...δεν θα τον συγκρίνω και με έναν Mark levinson...μην τρελλαθούμε κι όλας...Δεν θα ανακράξω ότι η γη είναι στρογγυλλή...με πρόλαβε άλλος...και η άσπρη ρόμπα δεν μου πάει...
Όταν πριν πολλά χρόνια βγήκαν στη φόρα οι μονόμπιτοι converters, έγινε πολύ ντόρος και όντως έπαιζαν καλά βοηθώντας φθηνά μηχανάκια να αναπαράγουν αξιοπρεπώς την μουσική υπερκεράζοντας τα κρατούντα...
δεν αμφιβάλω ότι το ps1 (για τα λεφτά του πάντα) παίζει καλά...
Αλλά αν ακούσω έναν σχετικό με το άθλημα να λέει ότι πέταξε το Wadia του
για να παίζει με ps1, μάλλον θα τον στείλω για ακουόγραμα...
καλή η υποκειμενικότητα της κρίσης αλλά υπάρχουν και αντικειμενικά όρια...
Και επειδή πάντα προσπαθώ να στηρίζω αυτά που λέω με προσωπικές εμπειρίες καταθέτω την παρακάτω...
Κάποτε φιλοξενήθηκα για λίγο στην αδερφή μου...ο ανηψιός μου άκουγε με το ps1 του πάνω σε έναν παλιό luxman που του είχα χαρίσει με κάποια ταπεινά kef ως ηχεία...μετά από δύο τρεις μέρες πήγα ένα marantz 63 από το studio γιατί δεν μπορούσα να κουβαλάω από το σπίτι τα τερατάκια μου για μια βδομάδα που θά μενα...και καλώς έπραξα αποδυκνείοντας στον εαυτό μου ότι η προκατάληψη μου για την παιχνιδομηχανή είχε βάση...
ακόμα και σε αυτό το σύστημα, το όχι ακριβό (και σίγουρα όχι hi end) cd 63 καθάρισε το τοπίο...
τι να πω λοιπόν...ότι άμα το συνδέσω (το Ps1) στoν mf και στα spendor μου θα ανακαλύψω τον τροχό???
Κανένας δεν ακούει το ίδιο και έχω ξαναπεί ότι πολύ συχνά κάποιοι "μεταφράζουν" το "στρογγυλό" και την "βρωμιά" ενός φθηνού a\d conωertor σε "όγκο"...όπως και την "μπασαδούρα" χωρίς έλεγχο κάποιων φθηνών ηχείων σε "σεισμό"...
Περί ορέξεως.........αλλά και ψυχραιμία στην αναγωγή του άκρως ενδιαφέροντος alfasoud σε ferrari...
οι σταχτοπούτες υπήρξαν μόνο στα παραμύθια...κι αν έχει ξεμείνει καμμιά πουθενά, δυστυχώς μας τελειώσανε οι νεράιδες...παν μέτρο άριστο...
ΥΓ. Στην διαμάχη των δύο δεν πήρα μέρος γιατί τους συμπαθώ αμφότερους και από ένα σημείο και μετά θεωρω ότι ξέφυγε (σίγουρα τα νευρα είναι αποτυχημένος σύμβουλος) κάτω από το επίπεδο που μου έχουν αποδείξει ότι έχουν...
Και ματα λέω...μήπως παίρνουμε κάποια πράγματα πιο σοβαρά από τι είναι??? έχω και τον πόνο μου που δεν μ΄αγαπά ο antouan...