Το μέγιστο ποσό που θα δίνατε για tele Usa.

To γενικό πλάνο είναι το εξής:
Η επόμενη κιθάρα θα είναι σε τουλάχιτον 9 μηνες ή ένα χρόνο μετά. (Εδώ μπαίνει ο αστερίσκος) *

Η επόμενη κιθάρα δεν ξέρω ακριβώς ποιά θα είναι, ξέρω μόνο ότι θα είναι Αμερικάνα (δεν πρόκειται να ξαναπάρω φθηνή κιθάρα ή μέση κατηγορία, γιατι έκλεισα με αυτές).

Και με τις USA έκλεισα, μιας και έκανα την αγια τετραδα σε USA (Strat/Tele/LP/ SG), και γι αυτό και έσπευσα να πάρω την Tele, γιατί μολονότι η Baja είναι κιθαραρα και με απόλυτα vintage specs, το Mexico δεν μου ένανε (προφανώς αδίκως- αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζητησης).
Δεν ξέρω τι θα πάρα γιατί θα παραμείνω στο guitar market, αλλά πλέον ψυχραιμα και χωρίς βιασύνη .

(Και ο αστερίσκος) *Αν λοιπόν βρώ Tele/ Strat / Gibson (οποιαδήποτε LP / ES335/ Junior/ Special), που να μου αρέσει , ΑΛΛΑ σε ΧΑΜΗΛΗ τιμή- Super ευκαιρία......θα την πάρω.
Αν όχι, δεν θα ξαναπάρω κιθάρα.
Για να κλείσω τί είναι "Χαμηλή τιμή".
Τουλάχιστον το μισό της τρέχουσας αγοραίας αξίας.

Και θα πώ και ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός.
Τρέχει μια αγγελία (όχι στο Noiz) , και είναι γνωστή σε όλους εδώ μέσα που τις κοιτάμε καθημερινά, για μια Tele AVRI 52 στα 1.550 euro. Μιλάμε για Blonde-Blackguard (άλλη tele δεν κοιτάω)
Δεδομένου ότι η τρέχουσα αντίστοιχη American Vintage II (με τα ίδια specs) έχει τιμή 2.259 euro , θα έκανα μια προσφορά στον πωλητή 1200 euro. Αν δεχόταν, θα την έπαιρνα.

Last edited:
ΔΕΝ έκλεισες μέχρι να πάρεις μια Gretsch
Μπράβο... μπράβο... έτσι, να του βάζεις ιδέες γιατί δεν έχει αρκετές κιθάρες... 😄
Βέβαια θα του πήγαινε μια White Falcon, αλλά εγώ δεν του προτείνω να προβεί σε νέες σπατάλες. :ROFLMAO:

Μπράβο... μπράβο... έτσι, να του βάζεις ιδέες γιατί δεν έχει αρκετές κιθάρες... 😄
Βέβαια θα του πήγαινε μια White Falcon, αλλά εγώ δεν του προτείνω να προβεί σε νέες σπατάλες. :ROFLMAO:

Είμαι ο πειρασμός 👻👹😅

Να δεις που για να έχει Compton γέφυρα μάλλον έπαιξε μπαλιτσα ο γνωστός guru...

….και πιθανότατα να ανοίξει ένας νέος….
Ο κύκλος των χαμένων... κιθαρών.
Πάντως κ. Κουρμούλη μου με αυτά που εξαγγέλλει ο κ. συνήγορος (αγορά κιθάρας σε έναν χρόνο και υπό προϋποθέσεις), σε βλέπω να παίρνεις "κεφάλι" στο ultimate guitar beef του τίμιου forum μας. 😄

Τη φάση της γκρετς την πέρασα.
Μου έφυγε και δεν μου ξανάρθε.
335 έχω epiphone , από το 1997 μάλιστα, αλλά ΔΕΝ είναι γκιπσον...
Από την άλλη είναι πολύ ακριβές και η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα λεφτά...προτιμώ ακόμα μια LP.

Last edited:

Είμαι ο πειρασμός 👻👹😅

Να δεις που για να έχει Compton γέφυρα μάλλον έπαιξε μπαλιτσα ο γνωστός guru...
Έχεις τρελαθεί; Θα δει την τιμή και θα του 'ρθει κάνας ντουβρουτζάς 😄
Είπαμε: Ευκαιρίες

Έχεις τρελαθεί; Θα δει την τιμή και θα του 'ρθει κάνας ντουβρουτζάς 😄
Είπαμε: Ευκαιρίες
Παθαίνω ντουβρουτζά

= μου ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι = παθαίνω εγκεφαλικό = σοκ, έκπληξη, ξάφνιασμα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Μπαίνω στο σπίτι και μού 'ρθε ντουβρουτζάς μ' αυτό που είδα...

Υγ: γλίτωσα ένα Google search στον κοσμάκη...

Τη φάση της γκρετς την πέρασα.
Μου έφυγε και δεν μου ξανάρθε.
335 έχω epiphone , από το 1997 μάλιστα, αλλά ΔΕΝ είναι γκιπσον...
Από την άλλη είναι πολύ ακριβές και η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα λεφτά...προτιμώ ακόμα μια LP.

Κάποια στιγμή θα αποφασίσεις ότι το μόνο που μένει να πάρεις είναι μια 335, όπου για τόσο καιρό ανέβαλες λόγω του πολύ υψηλού κόστους. Τότε, δεν θα σε ενδιαφέρει καμία lp και λοιπά us όργανα. Και μόλις την πάρεις, θα πεις «τέλος».

Θα περάσει κάμποσος καιρός, ίσως 1-2 χρόνια, και θα βρεις πάλι μια επενδυτική ευκαιρία να έχεις να ασχολείσαι.
Αυτή είναι η πρόβλεψη μου…

Κάποια στιγμή θα αποφασίσεις ότι το μόνο που μένει να πάρεις είναι μια 335, όπου για τόσο καιρό ανέβαλες λόγω του πολύ υψηλού κόστους. Τότε, δεν θα σε ενδιαφέρει καμία lp και λοιπά us όργανα. Και μόλις την πάρεις, θα πεις «τέλος».

Θα περάσει κάμποσος καιρός, ίσως 1-2 χρόνια, και θα βρεις πάλι μια επενδυτική ευκαιρία να έχεις να ασχολείσαι.
Αυτή είναι η πρόβλεψη μου…
Μπορεί...

Tele, Gretch & ES... Γεροντοκιθάρες, όλες τους.

Les Paul, SG, και Ibanez shred-οκίθαρα, για πάντα,ρε! Forever young, λέμε!
1741687799734.png

Τώρα που το λες, Λακη, μετράς και ακουστικές κιθάρες ή μόνο ηλεκτρικές στις 23-24 που έχεις?
25 σύνολο μαζί με μια ηλεκτροκλασσικη, μια κλασσική και μια resonator.

Tele, Gretch & ES... Γεροντοκιθάρες, όλες τους.

Les Paul, SG, και Ibanez shred-οκίθαρα, για πάντα,ρε! Forever young, λέμε!
Aν μιλήσεις με πιτσιρικάδες πάντως, ακόμη και τις Flying V μπουμεροκίθαρα τις λένε.

Και ποιός μπορεί να πει ότι έχουν άδικο; :cool:

Aν μιλήσεις με πιτσιρικάδες πάντως, ακόμη και τις Flying V μπουμεροκίθαρα τις λένε.

Και ποιός μπορεί να πει ότι έχουν άδικο; :cool:

Μπορεί να μην έχουν άδικο, αλλά προσωπικά θεωρώ γεροντο-κιθάρες μόνο τις 3 πιο πάνω που ανέφερα, δεν θεωρώ το ίδιο τα υπόλοιπα Gibson μοντέλα.
Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των νέων παικτών, παίζει σχεδόν αποκλειστικά με Ibanez, είναι αλήθεια, άντε και καμιά Music Man ή Jackson ή ESP ξέρω'γω.

αλλά προσωπικά θεωρώ γεροντο-κιθάρες
Εγώ πάλι θεωρώ όλες τις κιθάρες (πλέον και όπως έχει πάει η δουλεία στη μουσική βιομηχανία) γεροντό... 😄 🧓

Εγώ πάλι θεωρώ όλες τις κιθάρες (πλέον και όπως έχει πάει η δουλεία στη μουσική βιομηχανία) γεροντό... 😄 🧓

Έλα να δεις μια 18-άρα, που παίζει... γεροντο-μουσική, με γεροντο-κιθάρα, για να ξανανιώσεις. Και για να αλλάξεις γνώμη ότι νέα κιθαρο-είδωλα δεν βγαίνουν πια και ότι το είδος σβήνει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back