Το ταλαίπωρο το μπράτσο της 18χρονης στρατ μου (που έχει ήδη φάει μια ψιλοεπισκευή) έχει ένα θέμα: γύρω στο 12ο τάστο από τη μεριά των μπάσων έχει ένα απότομο "κατέβασμα", το οποίο μάλιστα χειροτερεύει αν σφίξω τη βέργα
Αυτή η φωτογραφία το δείχνει λίγο χειρότερο από ότι είναι, αλλά παίρνετε μια ιδέα:
Γύρω στο 12ο τάστο το μπράτσο έχει ένα αδυνάτισμα, ενώ και τα νερά στρίβουν λίγο, οπότε μάλλον είναι το αδύνατο σημείο του (κι αυτό είναι μείον του
)
Εδώ προσπάθησα να δείξω ότι έχει ένα μικρό "μπάσιμο" και από το πλάι
Εδώ φαίνεται από τη μεριά της γέφυρας
Καμιά ιδέα; καμιά κουβέντα παρηγοριάς; κανένα φιλικό χτύπημα στον ώμο; :-\ Και κάποτε σκεφτόμουνα και μήπως την πουλήσω, αλλά έτσι δε θέλω να ψάχνω βέβαια για κανένα κορόιδο να του την πουλήσω για ντουφέκι...
Αυτή η φωτογραφία το δείχνει λίγο χειρότερο από ότι είναι, αλλά παίρνετε μια ιδέα:

Γύρω στο 12ο τάστο το μπράτσο έχει ένα αδυνάτισμα, ενώ και τα νερά στρίβουν λίγο, οπότε μάλλον είναι το αδύνατο σημείο του (κι αυτό είναι μείον του

Εδώ προσπάθησα να δείξω ότι έχει ένα μικρό "μπάσιμο" και από το πλάι

Εδώ φαίνεται από τη μεριά της γέφυρας

Καμιά ιδέα; καμιά κουβέντα παρηγοριάς; κανένα φιλικό χτύπημα στον ώμο; :-\ Και κάποτε σκεφτόμουνα και μήπως την πουλήσω, αλλά έτσι δε θέλω να ψάχνω βέβαια για κανένα κορόιδο να του την πουλήσω για ντουφέκι...