Το καημένο το μπράτσο μου

skantzos

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
Το ταλαίπωρο το μπράτσο της 18χρονης στρατ μου (που έχει ήδη φάει μια ψιλοεπισκευή) έχει ένα θέμα: γύρω στο 12ο τάστο από τη μεριά των μπάσων έχει ένα απότομο "κατέβασμα", το οποίο μάλιστα χειροτερεύει αν σφίξω τη βέργα

Αυτή η φωτογραφία το δείχνει λίγο χειρότερο από ότι είναι, αλλά παίρνετε μια ιδέα:

4539267982_31f89f0d66_o.jpg

Γύρω στο 12ο τάστο το μπράτσο έχει ένα αδυνάτισμα, ενώ και τα νερά στρίβουν λίγο, οπότε μάλλον είναι το αδύνατο σημείο του (κι αυτό είναι μείον του :( )

4539268054_24c52afe49_o.jpg

Εδώ προσπάθησα να δείξω ότι έχει ένα μικρό "μπάσιμο" και από το πλάι

4539268120_de69594527_o.jpg

Εδώ φαίνεται από τη μεριά της γέφυρας

4539268194_45d67e44b4_o.jpg

Καμιά ιδέα; καμιά κουβέντα παρηγοριάς; κανένα φιλικό χτύπημα στον ώμο;  :-\ Και κάποτε σκεφτόμουνα και μήπως την πουλήσω, αλλά έτσι δε θέλω να ψάχνω βέβαια για κανένα κορόιδο να του την πουλήσω για ντουφέκι...

Φίλε στην θέση σου θα πήγαινα σε μάστορα να μου φτιάξει καινούριο μανίκι (περίπου 350€ κοστίζει), ή θα αγόραζα έτοιμο από κάποιο site και θα το αντικαθιστούσα (πάλι κάπου στα 350€). Έχω την αίσθηση ότι το πρόβλημα δεν διορθώνεται αλλιώς.

Πάντως δεν είναι τραγικό το ποσό που πρέπει να επενδύσεις για να την κάνεις και πάλι καινούρια  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ θα σε καταλάβω φίλε μου εγώ θα σου πω μια φιλική κουβέντα η πρώτη μου κιθάρα στο 8 τάστο στη σολ έχει κάνει γούβα το σιδεράκι και πάντα ακούγεται σαν σιτάρ εκεί και κουβαλάει μόνο μία 10ετία. Απάντηση αλλαγή μπράτσου και κάψε το παλιό μην το βλέπεις και μαραζώνεις.

Μπορεις να παρεις ενα πολυ καλο μπρατσο και με λιγοτερα απο τα 350 που ειπε ο Grinder. Βρες ενα με τα μεγεθη/ξυλα/φινιρισμα που θες και καντο τραμπα με το τωρινο, το οποιο κρατας για λογους πληρωτητας.

εγω λεω να την κρατησεις οπως ειναι!

ετσι και αλλιως ειναι χαλια η κιθαρα σου! :P :P :P

Αν επηρεάζει τον ήχο ή σε δυσκολεύει στο παίξιμο δε μας είπες.

Περα απο την (οχι και τοσο ωραια) αισθητικη πλευρα, εχεις αντιμετωπισει προβληματα buzzing ή με το playability?

Θα μου πεις εχεις προβληματα οταν σφιγγεις τη βεργα...

Αν ομως ακουγεται και παιζει καλα (και δεν ειναι η βασικη σου κιθαρα) αστην οπως ειναι..! ;)

odis13 είπε:
Μπορεις να παρεις ενα πολυ καλο μπρατσο και με λιγοτερα απο τα 350 που ειπε ο Grinder. Βρες ενα με τα μεγεθη/ξυλα/φινιρισμα που θες και καντο τραμπα με το τωρινο, το οποιο κρατας για λογους πληρωτητας.
Όντως από την Rockinger κάνεις την δουλειά σου και με λιγότερα από 200€

http://www.rockinger.com/index.php?lang=DEU&list=WG034

Εγω παντως χαλιεμαι οταν σε μια κιθαρα δεν παιχαινει ασιθητα το μανικι (ή ακομα χειροτερα, μενει ιδιο) κοντα στο 12ο και κατω. Σε κιθαρα που μαλιστα λεπταινει, μαλλον θα παθαινα αναφυλαξια.

η μι μπάσα τρίζει κάπως εύκολα, δεν μπορώ να κατέβω σε action γιατί στα τάστα 1-11 περίπου η χορδή θα σέρνεται, αλλά γενικά δεν είναι κι άσχημα τα πράγματα

hetaios είπε:
Εγώ θα σε καταλάβω φίλε μου εγώ θα σου πω μια φιλική κουβέντα η πρώτη μου κιθάρα στο 8 τάστο στη σολ έχει κάνει γούβα το σιδεράκι και πάντα ακούγεται σαν σιτάρ εκεί και κουβαλάει μόνο μία 10ετία.
??? τα τάστα φτιάχνονται όμως

Αμα δεν σε τρελαινει ασε το ετσι! αλλιως βρισκεις πολυ φθηνοτερα ειδικα stratocasterομπρατσα! ;D  το παλιο μην το καψεις κανε το κρεμαστρα  ή δωστο μου :) και οτι αλλο σπασμενο χαλασμενο παιδια σε μενα! :D :D :D

MARIO003_003.jpg

Ειναι δικια σου δημιουργια αυτη Mariopol?  :o

G.K. the Greek είπε:
Ειναι δικια σου δημιουργια αυτη Mariopol?  :o
ναι φιλε μου!

http://mario-art.blogspot.com/search/label/2003-04

δυστυχως δεν μου καθονται ευκολα σπασμενα και χαλασμενα κομματια !

και θα αρχισω να ζητιανευω στο forum! ;D

σορρυ για το off topic

και δε μου λέτε, μια ερώτηση λόγω κρίσης :) ένα rockinger πώς θα κάθεται;

και μια ιερόσυλη ερώτηση; ένα rockinger τελε πώς θα κάθεται;  ;)

skantzos είπε:
και δε μου λέτε, μια ερώτηση λόγω κρίσης :) ένα rockinger πώς θα κάθεται;

και μια ιερόσυλη ερώτηση; ένα rockinger τελε πώς θα κάθεται;  ;)
Φέρτη αύριο το απόγευμα στον Yann, να το δοκιμάσουμε, να σου φύγει και η περιέργεια. Έχει αφήσει εκεί ο Αλέξανδρο ένα μπράτσο για δοκιμές.

marathon είπε:
Φέρτη αύριο το απόγευμα στον Yann, να το δοκιμάσουμε, να σου φύγει και η περιέργεια. Έχει αφήσει εκεί ο Αλέξανδρο ένα μπράτσο για δοκιμές.
αυτό που έχει αφήσει ο Αλεχάντρο δεν είναι ροκινγκερ (ούτε μπράτσο είναι αλλά τεσπα:) )

skantzos είπε:
ούτε μπράτσο είναι αλλά τεσπα
Θα εκπλαγείς όταν τελειώσουμε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back