news To Gear Page πουλήθηκε στην Vertical Scope

Προσωπικά θα συμφωνήσω με τον sultan επι του συγκεκριμένου σημείου - θεωρώ ότι καλό είναι να υπάρχει ενεργή συμμετοχή τόσο απο τον admin όσο και απο το moderation team ενός χώρου. Δεν μιλάω προφανώς για ντε και καλά καθημερινή συμμετοχή, αλλά έστω μια κάποια συμμετοχή. Αν είναι ζητούμενο σε ένα χώρο να καλιεργηθεί μια κοινότητα, θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό όταν για τους περισσότερους απο εμάς υπάρχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας οτι φιλοξενούμαστε στο χώρο κάποιου που δεν γνωρίζουμε και δε μας γνωρίζει. Και δε μιλάω προφανώς για ονόμα επίθετα και επαγγελματικές ιδιότητες - μιλάω για την οικειότητα μεταξυ συνομιλούντων που έρχεται μόνο με τη συζήτηση.

Καλησπέρα,

Δεν μπορείς να έχεις πολιτική που να αρμόζει σε όλα τα μέλη μιας κοινότητας. Από τους νέους κανονισμούς, κάποιοι επωφελήθηκαν και κάποιοι χαλάστηκαν. Ήταν αναμενόμενο.

Εγώ πάντως θέλω να κάνω ιδιαίτερα highlight στο δάσος και όχι στο δέντρο. Η γενική εικόνα των forum -τέτοιου τύπου- ειναι λυπηρή. Βλέποντας άλλα μουσικά Ελληνικά μουσικά φορουμ πραγματικά μένεις με το στόμα ανοιχτό, καθώς έχουν 1 post το μήνα, πια. Μιλάμε για forum που κάποτε είχαν τόσο συμμετοχή που δεν προλάβαινες να διαβάσεις. Οπότε με σημείο αναφοράς αυτό, το Noiz δεν τα πάει καθόλου άσχημα, ειδικά αν λάβει κάποιος υπόψιν ότι ο αριθμός αυτών που μας διαβάζουν δεν ειναι καθόλου μικρός. Οπότε, γενικότερα, αν η επί της ουσίας συζήτηση που έχουμε είναι η χαμηλή συμμετοχή στο forum του Noiz, είναι κοντόφθαλμο να το αποδίδουμε στην διαχείριση, τη παρούσα ή τη προηγούμενη, στους κανονισμούς, στο moderation ή μη. Οι καιροί έχουν αλλάξει.

Τώρα αν το θέμα είναι να συνεχίζουμε να νταντεύουμε και ανεχόμαστε μια κλίκα που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, που κάνανε κατάχρηση του forum, που έμπαινες και τους έβλέπες να μιλάνε αναμεταξύ τους και να χρησιμοποιούν το forum με έλειψη σεβασμού κατα εμέ, να μιλάνε για γιουβαρλάκια και για ξυρίσματα, να ειρωνεύονται νέα μέλη και όλα τα σχετικά, συγνώμη αλλά δεν ειναι ένα forum που ονειρεύομαι εγώ αυτό. Και δεν νομίζω ότι τα μέλη έχουν πλήρη εικόνα για το τι είχε δημιουργηθεί, καθώς δεν βλέπουν τι γίνεται πίσω από τα δημόσια post.

Με αναφορά την παραπάνω κατάσταση λοιπόν, εγώ ήδη θεωρώ την αλλαγή επιτυχημένη. Ασχέτως με το μέγεθος την συμμετοχής. Που η συμμετοχή δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, ως προς τη ποσότητα, αλλά έχει αλλάξει ανοδικά κατα τη γνώμη μου ως προς την ποιότητα. Το αν θα έχει περισσότερη η λιγότερη κίνηση το forum είναι κάτι που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, αλλά ασχέτως με αυτό, προτιμώ ένα forum αμιγώς μουσικό και δίκαιο, παρά ένα forum που ανέχεται για να έχει περισσότερη κίνηση (που δεν είχε).

Δεν θεωρώ ότι το πρόβλημα του Noiz ειναι στο moderation. Αν συνεχίζει κάποιος να το πιστεύει αυτό, τότε συμπεραίνω ότι έχει χαλαστεί από την οικειοθελής αποχώρηση κάποιου μέλους.

Δεν έχω πρόβλημα στην οποιαδήποτε κριτική. Εξάλλου, πάνω κάτω ξέρω τι περιμένω να ακούσω. Μπορείτε να είστε όσο ανοιχτοί και ειλικρινής επιθυμείτε.

Θεωρώ ότι ειπώθηκαν πολλά σωστά πράγματα στο thread, από πολλούς.
Καλησπερα,

Λοιπον, το φορουμ ειναι ιδιωτικος χωρος και μπορει να εχει οποια πολιτικη θελει. Αυτο ειναι δεδομενο.

Απο εκει και περα περι δεντρου και δασους δεν νομιζω οτι κατηγορηθηκε καμμια διοικηση, πρωην ή νυν, για τη χαμηλη συμμετοχη στο φορουμ. Η οποια συγκριση εγινε, εγινε σε συναρτηση με διαφορες πολιτικες εφαρμοσμενες ή προτεινομενες.

Το θεμα αυτο εφτασε ως εδω γιατι ο @kpeyos επιλεγει να πουλαει τρελλα απο το δευτερο ή τριτο ποστ του σε αυτο το θρεντ μεχρι να φτασει στο σημειο να προσβαλλει στις τελευταιες σελιδες. Δεν ειναι κανενα ιδιαιτερο προβλημα αυτο απο μονο του, αλλα ξεκινησε μιλωντας για τυπους που εβγαζαν κομπλεξ και προβληματα συμπεριφορας που ευτυχως γλιτωσαμε, συνεχισε με λογικες γυμνασιου, passive aggressiveness του στιλ αντιφασκεις και θα σου απαντουσα αλλα σιγα μη σου απαντησω δεν θα ικανοποιηθεις κλπ και τελικα κατεληξε οτι ειμαι κλωνος και παραβαινω τον πρωτο κανονισμο του φορουμ (πρωτη φορα στο θρεντ που αναφερθηκε σε συγκεκριμενο κανονισμο), χωρις επι της ουσιας να απαντησει σε τιποτα απο τη στιγμη που αρχισε να μη του αρεσει η συζητηση και μετα.

Ειναι παρα πολυ ευκολο να του αποδειξω οτι δεν ειμαι καποιος που ξερει και τον καλω να το κανουμε. Στην περιπτωση που του το αποδειξω ομως θελω απλα να γραψει τα συμπερασματα του για το ποσο καταλληλη ειναι η κριτικη του ικανοτητα για να μπορει να εφαρμοζει και policy. Α! και να μου συμπληρωσει και μερικες χιλιαδες μηνυματα στο προφιλ μου, μην εχουμε παλι τα ιδια. Φυσικα να παρω απαντηση για κατι απο τα προηγουμενα δεν περιμενω, εφυγε απο εκει το φοκους.

Αυτο ειναι ενα δεντρο. Για να παμε στα υπολοιπα δεντρα. Τα τελευταια 2 χρονια εγιναν σοβαρες αλλαγες και σοβαρα θετικα βηματα. Ομως, σταθερα κακες συμπεριφορες εχω δει απο ενα μελος που εχει σταματησει να γραφει εδω και καποιο καιρο (απο μονος του απ οτι λετε σημερα), απο τον @kpeyos πολλακις και τελος απο εσενα. Για να ειμαι ειλικρινης απο εσενα αμεσα θυμαμαι ενα περιστατικο αλλα κατα την αποψη μου ηταν αρκετα κακο και ισως συμβαλλει στην αποψη μου το οτι εγινε απο τον αντμιν.

Αυτο κατα την αποψη μου ειναι προβλημα. Δεν ξερω βεβαια αν φτανουν για να χαρακτηριστει δασος ολο αυτο.

Last edited:
Αν μπορω ακομα
θα προσθεσω οτι σημαντικο ρολο σε ολα αυτα παιζει και ο τρόπος που ασκειται το moderation.
Κοινως η αλαζονεία της εξουσίας.
Οταν ο διαχειριστής διαθέτει και το πεπονι και το μαχαίρι δεν μπορουν να γινουν πολλά.
Οταν πχ μια τετοια συζητηση εκτραπει στο εσυ εχεις αδικο και εγω δικιο και φτάσει σε προσβολές και παράλληλα εχουν προηγηθει διαγραφες ποστ (απαραδεκτο!) που θα μπορουσαν να αποδειξουν τι εχει διαμειφθει και απο τις δυο πλευρες, ή ακομα χειρότερα εχουν γινει με pm, ειναι πολυ ευκολη η περιθωριποιηση του "παραβατη".
Φυσικα οι ποινες δεν ανακοινωνονται. Καποια στιγμή καποιον τον τρωει το μαύρο σκότος και οι αλλοι λενε..."μας βαρεθηκε ο ακοινωνητος"

Στα σοβαρά φορα οι ποινες ανακοινωνονται, οι ποινες ειναι δικαιες και ειναι εν γνωσει του συνολου της διαχειριστικής ομαδας, που...λειτουργει ως ομαδα και αποφασιζει δημοκρατικά. Δεν γινεται δηλαδή ενας διαχειριστής να τιμωρησει σοβαρά μελος χωρις να εχουν λογο οι υπολοιποι συνδιαχειριστές.
Αυτα απο την υπερδεκαετή εμπειρία μου ως συνιδιοκτητη και γενικου διαχειριστή σε πολυ μεγαλυτερο φορουμ.

Μετα από τηλεφωνική συνομιλία με τον @tubarao έχω να πω πως δεν πρόκειται για διπλό προφίλ γνωστού μέλους, όπως νόμιζα, λόγω κάποιων συμπτώσεων, και ζητώ συγγνώμη ως προς αυτό.

Ελπίζω πώς και οι υπόλοιπες παρεξηγήσεις λύθηκαν και μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Μετα από τηλεφωνική συνομιλία με τον @tubarao έχω να πω πως δεν πρόκειται για διπλό προφίλ γνωστού μέλους, όπως νόμιζα, λόγω κάποιων συμπτώσεων, και ζητώ συγγνώμη ως προς αυτό.

Ελπίζω πώς και οι υπόλοιπες παρεξηγήσεις λύθηκαν και μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας.
Ναι οι παρεξηγησεις λυθηκαν.

Δεν ηταν ολη αυτη η συζητηση ομως μια τεραστια παρεξηγηση. Ειπωθηκαν πραγματα που εχουν βαση.

Ειπωθηκαν πραγματα που εχουν βαση.
Φυσικά ειπώθηκαν πράγματα που έχουν βάση. Διαφορές απόψεων πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να καταλαβαίνει ο καθένας και τη θέση του άλλου.

Πολλές φορές τα μέλη δεν βλέπουν όλα τα διεγραμμένα, όλα τα π.μ μεταξύ mods και μελών, οπότε είναι λογικό να μην έχουν την πλήρη εικόνα. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως αν την είχαν δε θα είχαν και πάλι τις διαφωνίες τους.

Όπως και να 'χει, θεώρησα ότι το συγκεκριμένο topic θα ήταν μια ενδιαφέρουσα αφορμή ώστε να έχουμε κι ένα feedback. Και θεωρώ ότι όντως είχε τη χρησιμότητά του, αλλά περάσαμε μια πολύ μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας και νιώθω ότι τώρα εγώ γίνομαι η αφορμή να ξαναμπούμε σε αυτό το τριπάκι.

Τέλος, προσωπικά νιώθω περήφανος για την εξέλιξη του εγχειρήματος και για τη συμμετοχή μου σε αυτό και θέλω να πιστεύω ό,τι τα καλύτερα είναι μπροστά.

Εμένα μου αρέσει το Noiz με την νέα ιδιοκτησία και με τους καινούριους κανόνες και τον βαθμό που εφαρμόζονται, τα βρίσκω όλα καλά, νομίζω φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι ήπια πράγματα. Το Noiz μου άρεσε και με την παλιά ιδιοκτησία χωρίς να είμαι μέλος στα παρεακια που υπήρχαν, έγραφα επί παντός επιστητού εδώ πέρα, καλά ήταν. Μόνο στην καρδιά της κρίσης δεν μου άρεσε το Noiz, η συμμέτοχη μου είχε μια δόση μαζοχισμού τότε. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον για αυτό το φόρουμ αλλά και γενικά για όλα τα φόρα

Επιμαχα ποστ δεν πρέπει να σβήνονται.
Πρεπει τα μελη να βλεπουν για ποιο λογο τιμωρήθηκε καποιος. Ή ποια ειναι η παραβατική συμπεριφορά.
Η διαχείριση δεν πρεπει να ειναι στο απυρόβλητο ετσι ωστε να επιδοκιμαζεται για τις δικαιες αποφασεις.

Επιμαχα ποστ δεν πρέπει να σβήνονται.
Δηλαδή έγραψε ο άλλος την π@π@ρι@ του, έβρισε κάποιον κλπ... και να τα έχουμε να τα καμαρώνουμε;
Διαφωνώ.

@manosx

Αφήσαμε εσκεμμένα unmoderated χώρους για παιχνίδι αλάνας, ώστε να έχουν και οι παλιοί το site που ήξεραν και ήθελαν. Όμως δεν πήγε και πολύ καλά αν κρίνω από το πλήθος των αναφορών και των παρεξηγήσεων. Για να παίξεις πετροπόλεμο στην αλάνα θέλει και τα αντίστοιχα σωθικά. Όχι μετά "μαμά, με χτύπησε ο Γιαννάκης"...

τα οποία ήταν ποιά και πού?
ενημερώθηκαν οι "παλιοί" ότι "εδώ θα είναι το site που ξέρετε και θέλετε"?
εγινε κάπου ενημέρωση "εμείς σας το προσφέραμε αλλά δεν περπάτησε"?
Επίσης σε κάποιους ξεκάθαρα δεν αρκούσαν αυτοί οι χώροι, δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα και το θεωρούσαν κεκτημένο δικαίωμα τους αυτό. Το οποίο όμως δεν ικανοποιούσε από την άλλη όσους θέλαμε αυτήν την αλλαγή.
αν αυτό =νέος ιδιοκτήτης το δέχομαι με 1000. Αν υπονοούνται άλλοι θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε....
Όσο για τα υπόλοιπα, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος για το ποιά ήταν αυτά τα ενδιαφέροντα θέματα που χάθηκαν από το Νoiz.

Τέλος, το χτίσιμο πάιρνει χρόνο. Δεν κρίνεται σε έναν μήνα ή σε έξι. Αντίθετα με το γκρέμισμα που μπορεί να επιτευχθεί τάχιστα.
Είναι σαφέστατο ότι το γκρέμισμα επιτυγχάνεται τάχιστα. Εν μια νυκτί (ή μάλλον σε μια εβδομάδα) αποδομήθηκαν οι @fusiongtr και dimsonic, τα δυο μέλη με την μεγαλύτερη προσφορά στο νόιζ και δημοφιλία και άλλες σχετικές in-house αποδεκτές "βαθμολογίες" και "παράσημα". (ο τρίτος δημοφιλέστερος ήταν ο Νικος)

Ναι οι παρεξηγησεις λυθηκαν.

Δεν ηταν ολη αυτη η συζητηση ομως μια τεραστια παρεξηγηση. Ειπωθηκαν πραγματα που εχουν βαση.
καλό ήταν που λύθηκαν.
Η συζήτηση σίγουρα παρεξήγηση δεν ήταν. Ειπώθηκαν πράγματα.
Τι συμπέρασμα όμως βγήκε?
Εμεινε μια συζήτηση περι του νοιζ (χρησιμότατη) που θα μείνει μελλοντικά στα αζήτητα θαμένη μέσα σε ένα νήμα αλλαγής ιδιοκτησίας του gear space.

αυτό που θα ήθελα εγώ να προσθέσω μια και το φέρνει η συζήτηση
Σήμερα η θεματολογία και η συμμετοχή στο νοιζ είναι μακράν υποδεέστερη αυτής πριν δυο χρόνια.
Μέλη με σημαντικότατη συμμετοχή έχουν απομακρυνθεί με τον ένα ή άλλο τρόπο.
Η δική μου συμμετοχή πλέον είναι σιδηροδέσμια και υπο στενή παρακολούθηση (είμαι ο μόνος στο νόιζ που δικαιούται 1 νήμα την μέρα και max 15 απαντήσεων) και συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει διάθεση προσφοράς
Ο χώρος όπου ανέβαιναν μουσικές των μελών είναι απαράδεκτος και δεν προσφέρει. Τα 20 περίπου κομμάτια που είχα ανεβάσει, τα έχω αποσύρει δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται εδώ.
Για όποιους θεώρησαν ότι καταχράστηκα τη φιλοξενία και δημιούργησα 2ο λογαριασμό, να ενημερώσω ότι έγινε κατόπιν προτροπής επιφανούς μέλους εδώ, που λίγο μετά έσπευσε να αποκαλύψει ποιός ήμουν. Ο δεύτερος λογαριασμός στη συνέχεια με πρόταση του admin και συγχωνεύτηκε με τον προηγούμενο.
Είναι ξεκάθαρο ότι στους boomers έδειξαν την πόρτα.

Δεν ξέρω αν διευκολύνω καταστάσεις. Ο χρόνος θα δείξει.

Τι συμπέρασμα όμως βγήκε?
Τι συμπεράσματα έβγαλαν οι ανάλογες συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν; Και κυρίως τι αποτελέσματα;

Αν θες την άποψη μου, οι γκρίνιες είναι διαχρονικές - πάντα κάποιος θα γκρινιάζει με κάτι ή κάποιον, πάντα θα μου έρχεται ένα pm του στιλ "μαζέψτε τον τάδε" ή "μου την δίνει ο τάδε", (αν και οφείλω να πω ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν μου έχει ανάλογο μήνυμα. Και αυτό το θεωρώ ως μια θετική εξέλιξη για το forum).

Σήμερα η θεματολογία και η συμμετοχή στο νοιζ είναι μακράν υποδεέστερη αυτής πριν δυο χρόνια.
Τα πράγματα στο forum ακολουθούν την πορεία της μουσικής σκηνής- καθοδική πορεία. Εμείς μεγαλώσαμε και περιορίσαμε την ασχολία μας και οι νέοι δεν ασχολούνται. Άρα αν θες την άποψη μου, έχει και πιο κάτω.
Μέλη με σημαντικότατη συμμετοχή έχουν απομακρυνθεί με τον ένα ή άλλο τρόπο.
Δυστυχώς ναι.

....
Η δική μου συμμετοχή πλέον είναι σιδηροδέσμια και υπο στενή παρακολούθηση (είμαι ο μόνος στο νόιζ που δικαιούται 1 νήμα την μέρα και max 15 απαντήσεων) και συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει διάθεση προσφοράς
......

Κοίτα να δεις τώρα τί μαθαίνουμε... Αυτό τώρα είναι... περιοριστικό για εσένα? Ήρεμα ρωτάω...

Αυτός ο "περιορισμός" όχι μόνο μου φαίνεται λογικότατος αλλά κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Τα fora δεν είναι ούτε τσιφλίκι ούτε καφενές του καθενός, να σπαμάρει τα νήματα με αναρτήσεις είτε που είναι εκτός θέματος, είτε με inside jokes, είτε με τρολαρίσματα ή ξέρω 'γω τί άλλο όνειρο είδε. Δεν το λέω στοχοποιώντας εσένα @sultan of string , μιλάω γενικότερα για την συμπεριφορά μελών που απομακρύνθηκαν / τους απομάκρυναν (δεν έχω ιδέα τί συνέβει) και πολύ ορθώς έγιναν αυτά, κατά την γνώμη μου. Το Noiz είναι σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν με την προηγούμενη ιδιοκτησία. Γνώμη μου, ξαναλέω.

Κοίτα να δεις τώρα τί μαθαίνουμε... Αυτό τώρα είναι... περιοριστικό για εσένα? Ήρεμα ρωτάω...

Αυτός ο "περιορισμός" όχι μόνο μου φαίνεται λογικότατος αλλά κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Τα fora δεν είναι ούτε τσιφλίκι ούτε καφενές του καθενός, να σπαμάρει τα νήματα με αναρτήσεις είτε που είναι εκτός θέματος, είτε με inside jokes, είτε με τρολαρίσματα ή ξέρω 'γω τί άλλο όνειρο είδε. Δεν το λέω στοχοποιώντας εσένα @sultan of string , μιλάω γενικότερα για την συμπεριφορά μελών που απομακρύνθηκαν / τους απομάκρυναν (δεν έχω ιδέα τί συνέβει) και πολύ ορθώς έγιναν αυτά, κατά την γνώμη μου. Το Noiz είναι σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν με την προηγούμενη ιδιοκτησία. Γνώμη μου, ξαναλέω.
Εκτορα ελειπες καιρο. Δεν ξερω αν παρακολουθουσες. Εγω θεωρω οτι το νοιζ ηταν στην καλυτερη φαση στο κοβιντ και λιγο μετα. Δεν το εζησες τοτε.
Τα 15 ποστ σε 24 ωρες φευγουν σαν νερο ιδιως οταν γινονται 2 συζητησεις οπως αυτη. Φαντασου λοιπον να φτασεις στα 15 και να πρέπει να πεις κατι αυριο οταν η συζητηση παει 5 σελιδες κατω. Μην κοιτας σημερα που νεα θεματα μπαινουν 1 τη βδομαδα. Επισης ενα κομματι να ανεβασεις μετα τελος. Δεν συμμετεχεις. Το εχω ζησει 2 χρονια, ξερω. Και τον πρώτο καιρο ήταν 5 αναρτησεις μετα το ανεβασαν.
Αν ειναι και σε σενα η αντιληψη οτι φλανταρω....παω πασο και συνεπως καλα κανω και αποσυρομαι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον το Nοiz διαβάζεται χωρίς να σου ανεβαίνει η πίεση ή να ψάχνεις την πληροφορία εν μεσω γελοίων gif, άσχετων inside jokes ή σχολίων γελοιοποίησης του αρχικού post.

Για το παρελθόν υπήρχε εξήγηση, και διόλου κολακευτική: το "φόρουμ μέσα στο φόρουμ" όπως αναφέρθηκε, τα διαρκή πολιτικά υπονοούμενα απο συγκεκριμένο χώρο - με μεροληπτική ανοχή από τη διοίκηση, οι εξοντωτικές σαχλαμάρες που απαξίωναν τα νήματα που θα μπορούσαν να έχουν διαρκές ενδιαφέρον, κακόπιστη και προσβλητική κριτική σε νέους καλλιτέχνες, σεξισμός μεταμφιεσμένος σε αστειάκια με χιούμορ στρατοπέδου... κανένας σεβασμός σε όποιον τύχαινε να επισημάνει τα κακώς κείμενα, αλλά αντιθέτως bulling και σκαιές πρακτικές αποκλεισμού του με ευφάνταστες ποινές από τους mods και τη διοίκηση... γενικως το ψάρι βρωμούσε από το κεφάλι.

Αυτό έχει πλέον αλλάξει.
Δεν ξερω αν ήταν η απομάκρυνση ορισμένων μελών ή όχι, η επιστροφή ορισμένων άλλων, μεταξύ των οποίων και εγώ -με πικρή δυσπιστία- δεδομένου ότι με είχε μπανάρει η προηγούμενη διοίκηση, αλλά πιστεύω ότι σήμερα οι συγκρίσεις είναι η μέρα με τη νύχτα. Κάποια πουλάκια έχουν πετάξει λόγω όλων των παραπάνω και δεν θα γυρίσουν πίσω - επαγγελματίες αξιόλογοι και συμφορουμίτες ευγενείς και ανθρώπινοι, κάποια άλλα πουλάκια μεγαλώσαν σε ηλικία και δεν έχουν πια την παραμικρή διάθεση ή το κουράγιο για άλλες στείρες αντιπαραθέσεις με την πάλαι ποτέ γερουσία και τους γελωτοποιούς του φόρουμ, διάβασα όμως όλα τα προηγούμενα σχόλιά σας του Αυγούστου και θέλω να ευχηθώ ψυχραιμία σε όλους και τα καλύτερα στο νέο φόρουμ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back