• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ!!!

Superfunk είπε:
εδω

http://www.fender.com/support/diagrams/pdf_temp1/basses/0259505A/SD0259505APg2.pdf

ειναι το σχηματικο του μπασου σου,τσεκαρε αν οι γειωσεις ειναι σωστες ,ναι θα πρεπει  να ΑΝΟΙΞΕΙΣ το μπασο σου,επισης ξεβιδωσε τη γεφυρα για να δεις αν εχει απο κατω της καλωδιακι που να την γειωνει (και τσεκαρε αν ειναι γειωμενο πανω σε pot)
Μα τι λες βρε ΣΦ... αφού το έχει στείλει στον αντιπρόσωπο. Αν υπήρχε πρόβλημα γείωσης σίγουρα θα του το φτιάξουν.

Superfunk είπε:
λυπαμαι αλλα δεν μπορω να αντιμετωπισω σοβαρα καποιο ατομο που επι...17 live παιζει με χαλασμενο μπασο..
Για ποιο λόγο?

Ανακεφαλαιώνοντας.........

α) Εάν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα (δηλ. γείωσης) και όχι ο συνήθης μονοπηνιακός θόρυβος τότε

α1) Κακώς δεν στο έφτιαξε ο Καγμάκης εφόσον αγόρασες το μπάσο από εκεί

και εφόσον δεν το έχεις στείλει ακόμα στον αντιπρόσωπο.....

α2) Δώσε το σε κάποιον που γνωρίζει και θα βρει την ρίζα του προβλήματος και θα το διορθώσει σχετικά εύκολα και πάμφθηνα (και με απόδειξη). Ταυτόχρονα στέλνεις εγγράφως τα παράπονά σου στον εισαγωγέα αλλά και στον distributor.

β) Εάν δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα και είναι ο συνήθης μονοπηνιακός θόρυβος (ο οποίος προφανώς σε στεναχωρεί πολύ) τότε:

β1) Κακώς ψέγεις καταστήματα και ζητάς δημόσια συγγνώμη

β2) Και είτε

β2.1) Προχωράς σε shielding των μαγνητών

β2.2) Βάζεις noiseless μαγνήτες

β2.3) Αλλάζεις μπάσο

Μπράβο audiokostas!

Πολύ σωστά μίλησες για μια ακόμη φορά. Μυαλό ξουράφι! :D

Voliminal είπε:
Για ποιο λόγο?
ελα ντε...... ::)

Μα τι λες βρε ΣΦ... αφού το έχει στείλει στον αντιπρόσωπο. Αν υπήρχε πρόβλημα γείωσης σίγουρα θα του το φτιάξουν.
αυτο καταλαβες εσυ?μπορει να ειναι και ετσι.... ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
hitman είπε:
Και ο Thomann είναι ένα από τα εκατοντάδες μουσικά καταστήματα που έχει η Γερμανία. Γιατί τον συζητάμε?  ;)

Τον συζηταμε γιατι η μεγαλη πλειοψηφια των Ελληνων ψωνιζει απο εκει και κακα τα ψεμματα εχει γινει το σημειο αναφορας.

Δεν διαφωνώ. Ο προβληματισμός μου ήταν γιατί το 5% των "σωστών" ελληνικών καταστημάτων είναι στατιστικά αδιάφορο και δεν το συζητάμε, ενώ τον Θωμά που είναι ένα από τα χίλια (τυχαίο νούμερο) της γερμανίας τον συζητάμε 100 φορές την ημέρα.

Anyway, άλλο θέμα κουβέντας αυτό...

hitman είπε:
Δεν διαφωνώ. Ο προβληματισμός μου ήταν γιατί το 5% των "σωστών" ελληνικών καταστημάτων είναι στατιστικά αδιάφορο και δεν το συζητάμε, ενώ τον Θωμά που είναι ένα από τα χίλια (τυχαίο νούμερο) της γερμανίας τον συζητάμε 100 φορές την ημέρα.

Anyway, άλλο θέμα κουβέντας αυτό...
... μηπως μπορεις να μας πεις καποιο αλλο καταστημα της Γερμανιας με καλυτερες τιμες και καλυτερη εξυπηρετηση???  ;)

Οποιαδηποτε παρεμβαση χωρις την εγκριση του κατασκευαστη τροποποιει τους ορους της εγγυησης. Πιστευω οτι βιαστηκες και η παρεμβαση που θα κανεις στο μπασο θα σε κανει να χασεις την εγγυηση. Εαν πιστευεις οτι το προβλημα ηταν λογω ελλατωματικου προιοντος θα επρεπε να κανεις υπομονη και να περιμενεις-ξαναεπικοινωνησεις με τον επισημο αντιπροσωπο στην Ελλαδα.

Εχω συναντησει και εγω προβληματα με εξοπλισμο απο διαφορα ελληνικα και ξενα καταστηματα. Κανεις δεν πουλαει κατι χαλασμενο επιτηδες (εκτος και εαν δεν ειναι επαγγελματιας). Εκανα υπομονη και οταν τους εξηγησα το προβλημα με ενημερωσαν οι τεχνικη της κατασκευαστριας εταιρειας και μου εστειλαν το ανταλλαντικο, αν παλι δεν μπορουσε να διορθωθει το προβλημα το εστελνα πισω και μου εστελναν ενα καινουργιο.

Νικος

Ritchie77 είπε:
... μηπως μπορεις να μας πεις καποιο αλλο καταστημα της Γερμανιας με καλυτερες τιμες και καλυτερη εξυπηρετηση???  ;)
άλλο θέμα κουβέντας αυτό...
Ακριβώς δίπλα ;D

@Farbicaudio

Νίκο, σε εσένα μπορεί να συμπεριφέρονται έτσι επειδή είσαι επαγγελματίας και σε ξέρουν. Εκεί ΟΚ, ξέρουμε πως φέρονται σε επαγγελματίες, στον απλό καταναλωτή όμως?

WilliamSats είπε:
@Farbicaudio

Νίκο, σε εσένα μπορεί να συμπεριφέρονται έτσι επειδή είσαι επαγγελματίας και σε ξέρουν. Εκεί ΟΚ, ξέρουμε πως φέρονται σε επαγγελματίες, στον απλό καταναλωτή όμως?
Μου εχει συμβει και χωρις την επαγγελματικη ιδιοτητα, οταν πραγματικα υπηρχε προβλημα η νομιζα οτι υπηρχε περιεγραψα το προβλημα απο εκει που το αγορασα. Εαν δεν μπορουσαν να αναλαβουν το service (λογω απλης εμποριας, δεν κανουν ολα τα μαγαζια service) ειτε επειδη εκριναν οτι δεν υπηρχε προβλημα πηρα μια εγγραφη δηλωση και μιλησα μετα με τον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο. Αν πραγματικα υπαρχει προβλημα η κατασκευαστρια εταιρεια θα λυσει το προβλημα. Απλα θελει υπομονη, αναποδιες συμβαινουν σε ολους.

Νικος

FABRICAUDIO είπε:
Μου εχει συμβει και χωρις την επαγγελματικη ιδιοτητα, οταν πραγματικα υπηρχε προβλημα η νομιζα οτι υπηρχε περιεγραψα το προβλημα απο εκει που το αγορασα. Εαν δεν μπορουσαν να αναλαβουν το service (λογω απλης εμποριας, δεν κανουν ολα τα μαγαζια service) ειτε επειδη εκριναν οτι δεν υπηρχε προβλημα πηρα μια εγγραφη δηλωση και μιλησα μετα με τον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο. Αν πραγματικα υπαρχει προβλημα η κατασκευαστρια εταιρεια θα λυσει το προβλημα. Απλα θελει υπομονη, αναποδιες συμβαινουν σε ολους.

Νικος
Σίγουρα. Και φυσικά όχι πανικό. Λύσεις υπάρχουν για όλα.

Ρε συ WilliamSats δεν είσαι εντάξει. Την σήμερον ημέραν άβαταρ Fender Custom Shop? Κράτα λίγο και τα προσχήματα, δες εμένα που τη βγάζω με κονσέρβα!  :D

Εμένα η απορία μου ειναι αλλού.Τα 200 προς προεκυψαν;Απο διαβασμα και πμ εδω στο νοιζ η απο το Στολλα που πηγες το μπάσσο;

φιλε smokemachine διαβασα και εγω ολο το θρεντ με τη σειρα μου αλλα βλεπω οτι δεν μας απαντησες σε καποια ερωτηματα

1.τελικα το δοκιμασες το μπασο οταν το αγορασες ή πηρες γουρουνι στο σακι.

2.τελικα αυτος ο θορυθος λογο γειωσης ειναι ο φυσιολογικος που βγαινει ή ασυνηθιστος?δεν μπορει τοσα live εκανες με τοσο κοσμο ηρθες σε επαφη (εννοω σχετικους με τη μουσικη)δεν μπορει να μην σου ειπαν μια γνωμη...ουτε αυτο μας απαντησες.

παντως δεν χρειαζεται να κανεις και καμια τρελη μαστοραντζα για να τσεκαρεις κανα δυο πραγματακια που σου ειπαν και τα παιδια παραπανω,εφοσον οπως λες δεν σου περισευουν κιολας (και εγω μαζι σου ;))πιασε ενα κατσαβιδακι ανοιξε το πικαρντ και τσεκαρε συμφωνα με τα σχεδια που σου ποσταρε ο SF

* Το κείμενο διορθώθηκε με παράκληση του χρήστη σε μήνυμα που ακολουθεί.- yameth

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οπως λένε και οι κανονισμοί, το σωστό είναι να μην κάνουμε ανώνυμες καταγγελίες.

Πρέπει να υπάρχει μια δίκαιη ισορροπία για ευνόητους λόγους αλλά και να ξέρουμε πως γράφοντας εδώ, δημοσιεύουμε κάτι που μπορεί και να θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμιση.

1.000.000% η γέφυρα δεν είναι γειωμένη, κλασσικότατο πρόβλημα στα jazz bass!

yameth είπε:
Οπως λένε και οι κανονισμοί, το σωστό είναι να μην κάνουμε ανώνυμες καταγγελίες.

Πρέπει να υπάρχει μια δίκαιη ισορροπία για ευνόητους λόγους αλλά και να ξέρουμε πως γράφοντας εδώ, δημοσιεύουμε κάτι που μπορεί και να θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμιση.
οντως δεν το σκεφτηκα ετσι παρακαλω την διαγραφη του ποστ μου

st_eve είπε:
οντως δεν το σκεφτηκα ετσι παρακαλω την διαγραφη του ποστ μου
Κάνε το edit και σβήσε ότι έγραψες. Μην τα περιμένουμε όλα από τους mod ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back