- Πόντοι
- 36
Θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το μπάσο το οποίο θα θέλατε να είχατε όσο τίποτα άλλο...
A... μόλις έκανες οτιδήποτε είχα στο μυαλό μου (και στο gear list μου) να ταυτιστεί με καυσόξυλο!!!www.jerzydrozdbasses.com ΟΛΑ![]()
A... μόλις έκανες οτιδήποτε είχα στο μυαλό μου (και στο gear list μου) να ταυτιστεί με καυσόξυλο!!!www.jerzydrozdbasses.com ΟΛΑ![]()
Οκ' date=' δεν έχω ιδέα για το πως ακούγονται, ούτε καν αν θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ το πιθανό δυναμικό τους ως όργανα, αλλά είναι πραγματικά έργα τέχνης, και ταιριάζουν τέλεια στον τίτλο του thread- δηλαδή ονειρικά μπάσσα...!
Απίστευτος σχεδιασμός και επίπεδο λεπτομέρειας... Θα μου πεις τώρα, έπιπλο αγοράζεις ή μπάσσο; Υποθέτω πως είναι (εμφανισιακά) εντυπωσιακά με τον ίδιο τρόπο που ένα supercar ξεχωρίζει- και δε νομίζω να τον χαλάει κανέναν αυτό...[/quote']
ενας φιλος τυγχναει ιδιοκτητης 2 εξαυτων...αστο...η μαλλον τραβα στο ματσικα να ακουσεις κανενα..οι τυποι εκει βεβαια δεν εχουν ιδεα τι ειναι το οργανο που πουλανε αλλα ειναι αντιπροσωποι...