Tο μπάσο των ονείρων σας

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
Θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το μπάσο το οποίο θα θέλατε να είχατε όσο τίποτα άλλο...

Πολλα τα απωθημενα, ακριβοτερο ολων ειναι ενα τετραχορδο-αταστο (με lines) Ken Smith.

Gibson Thunderbird NonReverse II (χωρίς τα αυτοκόλλητα!)

tbirdII.jpg

Wal BC American walnut fretless

MachIBC4.jpg

αν και δεν ειμαι μπασιστας, καθαρα εμφανισιακα θα επελεγα τα παρακατω:

rick4003mgdemo.jpg

MarcusMillerJazzBass.jpg

032050350-front-l.jpg

Κοντά στην προσέγγιση του KostasP με το Ken Smith, θα επιλέξω κι εγώ ένα αψεγάδιαστο πανάκριβο όργανο...

Tobias Classic, προ- εξαγοράς Gibson.

Ναι, έχω παίξει με ένα 6χορδο, και υποθέτω πως αν συγκεντρώσει κανείς τα σχόλια των επαγγελματιών μπασσιστών ανά την υφήλιο, θα διαπιστώσει μάλλον πως πρόκεται ίσως για το πιο παραδεκτό από όλους όργανο!

Αριθμός χορδών αδιάφορος, αλλά για λόγους ευελιξίας θα διάλεγα 5άρι.

mechmg93 αν και δεν είσαι μπασίστας, υπάρχει ακόμα ελπίδα για σένα, μιας και διάλεξες thunderbird... τα άλλα δυό τα χρέπια όμως τι τα θελες;;;

just kiddin' (a lil bit...) 8)

Δεν παίζω μπάσο αλλά θα συμφωνήσω με τον superfunk γιατί όποτε εντυπωσιάστηκα από ήχο μπάσου και έψαξα να βρώ ποιο είναι σχεδόν πάντα το έβρισκα απο πίσω....

www.jerzydrozdbasses.com ΟΛΑ :P
A... μόλις έκανες οτιδήποτε είχα στο μυαλό μου (και στο gear list μου) να ταυτιστεί με καυσόξυλο!!!

Οκ, δεν έχω ιδέα για το πως ακούγονται, ούτε καν αν θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ το πιθανό δυναμικό τους ως όργανα, αλλά είναι πραγματικά έργα τέχνης, και ταιριάζουν τέλεια στον τίτλο του thread- δηλαδή ονειρικά μπάσσα...!

Απίστευτος σχεδιασμός και επίπεδο λεπτομέρειας... Θα μου πεις τώρα, έπιπλο αγοράζεις ή μπάσσο; Υποθέτω πως είναι (εμφανισιακά) εντυπωσιακά με τον ίδιο τρόπο που ένα supercar ξεχωρίζει- και δε νομίζω να τον χαλάει κανέναν αυτό...

Ένα οποιοδήποτε παλιό προ-CBS Precision...όνειρο θερινής νυκτός...

Εγω προ καιρού πήρα ένα Ibanez SR500 και έχω εντυπωσιαστεί ... δεν θα ήθελα κάτι άλλο.

www.jerzydrozdbasses.com ΟΛΑ :P
A... μόλις έκανες οτιδήποτε είχα στο μυαλό μου (και στο gear list μου) να ταυτιστεί με καυσόξυλο!!!

Οκ' date=' δεν έχω ιδέα για το πως ακούγονται, ούτε καν αν θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ το πιθανό δυναμικό τους ως όργανα, αλλά είναι πραγματικά έργα τέχνης, και ταιριάζουν τέλεια στον τίτλο του thread- δηλαδή ονειρικά μπάσσα...!

Απίστευτος σχεδιασμός και επίπεδο λεπτομέρειας... Θα μου πεις τώρα, έπιπλο αγοράζεις ή μπάσσο; Υποθέτω πως είναι (εμφανισιακά) εντυπωσιακά με τον ίδιο τρόπο που ένα supercar ξεχωρίζει- και δε νομίζω να τον χαλάει κανέναν αυτό...[/quote']

ενας φιλος τυγχναει ιδιοκτητης 2 εξαυτων...αστο...η μαλλον τραβα στο ματσικα να ακουσεις κανενα..οι τυποι εκει βεβαια δεν εχουν ιδεα τι ειναι το οργανο που πουλανε αλλα ειναι αντιπροσωποι...

Α....Tug τι λέει ???Καλό το Broomstick???Εχω ένα demo αλλά δεν κάνει και πολλά πραγματα.....

Σε σχεση με το virtual bassist (έτσι δεν λεέγεται κάτι αντιστοιχο της Steinberg???))

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back