- Πόντοι
- 398
Παίζει να τον ξέρω ! Ομοιοπαθής γαρ. ;DSuperfunk είπε:μια ανεξαρτητη, δυο πολυεθνικες....(καλα στην ανεξαρτητη ο τυπος κοντεψε να παθει εμφραγμα οταν του ειπα για ΑΕΠΙ...ηθελε να ΚΛΕΨΕΙ ολα τα λεφτα ΜΟΝΟ αυτος... ;D)
Ένα γενικό σχόλιο >>
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ :

Συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του EZ ("να ταραχθούν τουλάχιστον τα νερά" μπας και βγει κάτι καλό) και του LK toy Trolley (περί του ότι "99% δεν θα γίνει τίποτα").
Συμμερίζομαι επίσης και την αγωνία όσων επιθυμούν προγραφές (το κεφάλι της υπουργού επί πινακι) ή λογαριάζουν ως μη έγκριτη την Εφ.Συν. αλλά όχι π.χ. και το Πρώτο Θέμα. Τα τελευταία όμως, δεν γίνεται όμως να σχολιαστούν χωρίς να πολιτικολογήσει αναπόφευκτα κανείς ή να κάνει name dropping , και γι' αυτό αποφεύγω να τα σχολιάσω γιατί έχω ήδη κίτρινη κάρτα - μην με ταράξετε στα φάουλ. (και σόρι για την ... κατήχηση

Μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα συζήτηση θα μπορούσε να ανοίξει (σε ξεχωριστό thread ίσως) για τα "πνευματικά δικαιώματα" της ιστορικής κληρονομιάς και τις χρήσεις αυτών όταν μια αρχή (υπουργείο, κυβέρνηση, φορέας, αρχαιολογική υπηρεσία ή ...μοναστήρι) διαθέτει π.χ. έναν αρχαιολογικό χώρο ή ένα ιστορικό μνημείο γαι εκμετάλλευση. Λελογισμένη εκμετάλλευση; Εμπορευματοποιημένη εντελώς; Με τι κριτήρια (αισθητικά ή καλλιτεχνικά);
Αν ήμουν σίγουρος ότι δεν θα εκτροχιαζόμασταν πάλι να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι την κατάληψη ενός δημόσιου χώρου (όπως έκανε το κκε στην Ακρόπολη) με την "παραχώρησή" του για μια έκθεση τέχνης ή για μια συναυλία, ίσως και να την άνοιγα εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: