- Πόντοι
- 1,788
Και μάλλον θα τον άφηναν να κάνει κάτι, με φόντο ένα μνημείο στηLK είπε:Και ο Guccio Gucci καλλιτέχνης ήταν. ;D
Δεν το εξετάζω καθόλου από αισθητικής απόψεως. Δηλαδή είτε με χλαμύδες, είτε με μαγιό, είτε με μαύρο κοστούμι-γραβάτα, το ίδιο μου κάνει, απ' τη στιγμή που το μνημείο χρησιμοποιείται με τον συγκεκριμένο τρόπο.trolley είπε:+1, αλλά στην Ακρόπολη έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί χώροι υποδοχής και στέγασης καλεσμένων - άλλωστε και οι τουρίστες, καλεσμένοι είναι και η αισθητική τους σπανίως ταιριάζει στην αισθητική του μνημείου. Συνεπώς, μόνο ο Κουτσιούμπας είναι ένοχος για το ηθικό και πολιτισμικό παράπτωμα για το οποίο μιλάς.
Συνακόλουθα: αν ήταν ο μόνος τρόπος (δεν υπήρχε άλλος τρόπος όπως το έγραψες ), γιατί οι εταιρίες σε παρακαλούσαν να μην το κάνεις;
καλα εσυ μας ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ κανονικα και με τον νομο... ;DΕγώ πάλι, δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν αυτοί που ανέβηκαν στο βράχο εκείνη τη μέρα ήταν προσυλητισμένα κνιτόπουλα ή συνδικαλιστές όπως λες
Απο την αρχη σκεφτηκα οτι για καποιους το να εβγαινε η ειδηση απο αλλη εφημεριδα η απο αλλο site (περαν του tvxs) θα προσεδιδε πιο πολυ βαρος στην κοσμοθεωρια τους. Αν ειχε βγει η ειδηση δλδ απο την Καθημερινη τωρα θα ησουν βεβαιος για την αληθεια?SpyrosMan είπε:Εφημερίδα των συντακτών.
Φοβερή φυλλαδα.
Ανατριχίασαμε.
Η διαχρονική εγκυρότητα και η δεοντολογία μιας πηγής ειδήσεων, είναι αφορμή για να την επικαλεσθείς ή όχι. Διότι το πρόβλημα σήμερα δεν είναι η έλλειψη πληροφόρησης αλλά η παραπληροφόρηση και το πρόβλημα που έχει γεννηθεί είναι το πως ξεχωρίζει κανείς την είδηση απο την ραδιοαρβύλα. Να μην αναφερθώ και στην μόδα των fake news... βλέπε εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Fake_news_websiteΒοσκός είπε:Απο την αρχη σκεφτηκα οτι για καποιους το να εβγαινε η ειδηση απο αλλη εφημεριδα η απο αλλο site (περαν του tvxs) θα προσεδιδε πιο πολυ βαρος στην κοσμοθεωρια τους. Αν ειχε βγει η ειδηση δλδ απο την Καθημερινη τωρα θα ησουν βεβαιος για την αληθεια?
+1000yameth είπε:Η διαχρονική εγκυρότητα και η δεοντολογία μιας πηγής ειδήσεων, είναι αφορμή για να την επικαλεσθείς ή όχι. Διότι το πρόβλημα σήμερα δεν είναι η έλλειψη πληροφόρησης αλλά η παραπληροφόρηση και το πρόβλημα που έχει γεννηθεί είναι το πως ξεχωρίζει κανείς την είδηση απο την ραδιοαρβύλα.
Να μην αναφερθώ και στην μόδα των fake news... βλέπε εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Fake_news_website
Ή είσαι υπερπληροφορημενος αλλά δεν έχεις τις απαραίτητες ειδικές γνώσεις για να σχηματίσεις σωστά συμπεράσματα αντικειμενικη άποψη σε θέματα που εμπλέκονται πολλές ειδικότητες γι αυτό καθολικα πρέπει να εκφερεις την άποψή σου με ευγένεια και σεβασμό στον συνομιλητη και να μην έχεις γενικά προστακτικη συμπεριφορά φίλε αναγνώστη γιατί αν το παρακάνεις μπορεί κάποιος να σου ξεριζώσει τα αυτιά χαχαχαχαχαχα.Superfunk είπε:+1000
Tην σημερον ημερα στο Griechenland εχεις 2 επιλογες:
ειτε δεν παρακολουθεις "ειδησεις" και εισαι ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ......ειτε παρακολουθεις και εισαι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ.....
Δεν ξέρω για Γαλλία.trolley είπε:Και μάλλον θα τον άφηναν να κάνει κάτι, με φόντο ένα μνημείο στη
Γαλλία, ε;
Εναλλακτικά μπορείς να παίζεις σταθερά εντός κλίμακας ΛΑΜΙΝΟΡΕ το σουξέ "καλός αδύνατος" VS "αδίστακτων συμφερόντων" και να βγαίνει ένα μικρό πλην εύκολο πολιτικό μεροκάματο.cos_dr είπε:...γι αυτό καθολικα πρέπει να εκφερεις την άποψή σου με ευγένεια και σεβασμό στον συνομιλητη ...
κορεκτεντ ;DΕναλλακτικά μπορείς να παίζεις σταθερά εντός κλίμακας ΛΑΜΙΝΟΡΕ το σουξέ "καλός αδύνατος" VS "αδίστακτων συμφερόντων & διευθυντηριων "
κατσε ρε φιλΩς...και την ΑΕΠΙ ποιος θα την πλερωσει? ;DΣαν να λέμε "μαζευτείτε γύρω απ τη φωτιά να σας παίξω ΠΥΞΛΑΞ και στεργουεητουχέβεν με την ακουστική".
Παντως αυτηνtrolley είπε:Και μάλλον θα τον άφηναν να κάνει κάτι, με φόντο ένα μνημείο στη
Γαλλία, ε;
Ένα καζίνο εκει δημόσιο να βολεψουμε και κάνα σύντροφο.Superfunk είπε:Παντως αυτην
Μουσείο Μπενάκη : ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ / ΑΡΧΕΙΑ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
την ....αφησαν (ενταξει ηταν " ψιλοσυμπαθων" του " καθεστωτος " και κολληταρι της Leni αλλα το αποτελεσμα μετραει...) and she put Greece in the TOURIST MAP.....(πιο ευκολα επισκεπτονταν καποιος την ΜΟΓΓΟΛΙΑ παρα την Ελλαδα πριν κυκλοφορησουν αυτες οι φωτο....)
Βαλε ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ κανα γκομενακι στην Ακροπολη μπας και ερθει κανας τουριστας να λιγδωσει το αντερακι μας... ;D....που με αυτους τους....επαναστατες που βαζεις στην Ακροπολη με τα σφυροδρεπανα και τα πανω που γραφουν ΑΗΔΙΕΣ...νομιζουν οτι θα ερθουν στη Β.Κορεα και δεν παταει ψυχη... ;D
Φυσικά και όχι, αφού είναι πολύ δύσκολο να σταθείς στο "ύψος" ενός ... Πάνα σήμερα. ;D ;D ;D ;DJazzjoker είπε:φυσικά δε θα επιτρέψεις να γυριστεί τσόντα στην Ακρόπολη
Συμφωνω σε ολα. Απλα η συγκεκριμενη εφημεριδα τουλαχιστον οσο την εχω παρακολουθησει δεν ειθεισται σε fake news ουτε η αλλη εφημεριδα που ανεφερα, (Καθημερινη) Αυτο που εννοουσα ηταν οτι πολλοι δυσκολευονται να αποδεχτουν εστω και την υπαρξη ενος γεγονοτος επειδη το εγραψε πηγη που ειναι αντιθετη με την ιδεολογια τους. Προσωπικα εδω και 2 χρονια ειμαι στην πρωτη κατηγορια που ανεφερε ο SF, και δεν το φερω υπερηφανως. Σταματησα να ενημερωνομαι απο ελληνικα μμε, και εχω στα στραφει στα διεθνηyameth είπε:Η διαχρονική εγκυρότητα και η δεοντολογία μιας πηγής ειδήσεων, είναι αφορμή για να την επικαλεσθείς ή όχι. Διότι το πρόβλημα σήμερα δεν είναι η έλλειψη πληροφόρησης αλλά η παραπληροφόρηση και το πρόβλημα που έχει γεννηθεί είναι το πως ξεχωρίζει κανείς την είδηση απο την ραδιοαρβύλα.
Να μην αναφερθώ και στην μόδα των fake news... βλέπε εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Fake_news_website
Ως αριστερόστροφος φίλος ;D, σε ό,τι με αφορά τουλάχιστον, έχω κατά 99.9% την ίδια αίσθηση με σένα. Όχι όμως βεβαιότητα...μακάρι ν'ανακατευτούν -έστω λιγάκι- τα λασπόνερα...trolley είπε:Θα μείνω ενημερωμένος, όντας 99.9% βέβαιος πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτε (εκτός από λόγια), και θα περιμένω να δω τι θα λένε οι αριστερόστροφοι φίλοι αν αποδειχθεί ότι έχω δίκηο.