• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τις κρίσεις σας για το 2ο κομμάτι που ανεβάζω?

Τώρα το άκουσα κι εγώ.Εξαιρετικό!!Πολλή,πάρα πολλή φρεσκάδα η σύνθεσή σας!!!!Μπράβο παιδιά ;)

:o :o :o :o ( Θα επρεπε να υπαρχει και ενα με αυτια )

Παιδια πραγματικα αψογο , μπραβο , πολυ καλη δουλεια που δειχνει οτι εχετε πολλες δυνατοτητες , ανετα μπορουσα να αφησω αυτο και τα αλλα κοματια σας στο repeat.

φανταστικό, ωραία μελωδία, ωραίες κιθάρες, όλα ωραία, ένα μεγάλο μπράβο.

uvm είπε:
Καλησπέρα  :)

κάπου νομίζω διάβασα έναν κανόνα του φόρουμ που λέει πως δεν μπορούμε να ανεβάσουμε links από βιντεάκια ή κάνω λάθος??

ρωτάω γιατί έκανα ένα βιντεάκι sto youtube για το κομμάτι αυτό και αναρωτιέμαι να το γράψω ή όχι.... :P ???

(η ασχετοσύνη μου δεν έχει όρια  :-X )
Πας καλά βρε συ;;;; Χωρίς να έχω ακούσει το κομμάτι, και μόνο διαβάζοντας τα σχόλια σου λέω:
ΒΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Επανέρχομαι 16 με σχόλιο για το κομμάτι.

Παιδιά μπράβο είναι πολύ ωραίο κομμάτι. Θα συμφωνήσω ότι η πρώτη αλλαγή ήταν πολύ ωραία, όπως και η όλη ροή του κομματιού. Ίσως την πρώτη αλλαγή ήθελα να την ξανακούσω μια φορά. Θα μεγάλωνε λίγο η διάρκεια, αλλά τι 6:00 τι 6:40. Εξάλλου μετά τα δυόμιση λεπτά όλα τα τραγούδια μεγάλα είναι  ;D

Διάβασα ότι ψάχνετε τραγουδιστή, αλλά η γνώμη μου είναι ότι το έχετε και στη φωνή. Με λίγη δουλίτσα, ίσως μαθήματα και απόκτηση εμπειρίας/αυτοπεποίθησης μπορείτε να γίνετε σούπερ. Άρα, θέλω να πω, μη στενοχωρηθείτε αν δεν βρείτε τραγουδιστή!  ;)

Άντε και εις ανώτερα, πάω στο myspace σας τώρα να γίνω... rising rocketeer!

Κομματαρα και τι ωραια ριφφαρα ειναι αυτη γυρω στο 3:00.Και οι φωνες μια χαρα μου

φανηκαν.Παρα πολυ ωραιο.

καλησπερα και απο μενα - θυμιζει λιγακι στα dark στοιχεια του κομματιου perfect circle ή κανω λαθος ??

εξαιρετικη δουλεια και μου αρεσει πολυ το "ORIGINAL" στοιχειο της κιθαρας που ξεφευγει λιγακι απο το μετρο και επανερχεται με τυμπανοκρουσιες πριν απο το καθε γυρισμα

εξαιρετικη δουλεια (το ξαναπα αλλα αξιζει να ξαναματαειπωθει) ΜΠΡΑΒΟ - εγω δεν θα πω τιποτα για τραγουδιστη και τα διαφορα γιατι και εμεις 2 ειμαστε και τα κανουμε ολα εκτως απο φωνη (αγγελεια:ψαχω φωνη για τις βλακειες που γραφω :P :P) οποτε σας καταλαβαινω

καλη συνεχεια μαγκες εξαιρετικη δουλεια

Πάρα πολύ καλό παιδιά. Μπράβο σας. Μου θύμισε - έντονα - σε πολλά σημεία το POP των U2.

πολύ καλό καλή συνέχεια . και ιδιαίτερα καλό το δέσιμο στους ήχους , εάν άκουγα αυτό το είδος άνετα θα το δεχόμουν σα δουλειά καθιερωμένου καλλιτέχνη !

Αν μου το βαζε κάποιος να το ακούσω, δεν θα σκεφτόμουν για κανένα λόγο ότι είναι ένα ελληνικό,ερασιτεχνικό (ή λάθος κάνω;) συγκρότημα. Και σίγουρα θα έψαχνα να βρω κι άλλα από τους ίδιους.Απίστευτη δουλειά ρε παιδιά!Μπράβο σας!

RayDTutto είπε:
Μου θύμισε - έντονα - σε πολλά σημεία το POP των U2.
Υ.Γ.:Εμένα γιατί μου θύμισε Kasabian; ???

Πολυ καλο! Συγχαρητηρια! Εξαιρετικό.

Και καλα εκανες και δεν το εκανες μεγαλυτερο. Το ακουσα ευχαριστα.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τα σχόλιά σας παιδιά  :) :) χαίρομαι που σας άρεσε  :)

Kasabian, το POP των U2, και κάποια άλλα που αναφέρθηκαν, αυτά είναι αγαπημένα και λογικά θα "βγαίνουν" κάπως οι επιρροές που έχουμε στην μουσική μας (ειδικα το pop των U2 προσωπικά μου αρέσει πολύ  ;D)

Το βίντεο δεν είναι τίποτα σπουδαίο φυσικά, απλά έχει τους στίχους. Είναι αυτό:

www.youtube.com/watch?v=zVsB2vkVAcM

Και πάλι ευχαριστούμε για τα σχόλια, ειλικρινά  :)

Λίγο την προφορά προσέξτε. Κατά τα άλλα καλό. Και δεν πειράζει που φαίνονται οι επιρροές (οι οποίες φαίνεται ότι περιλαμβάνουν και λίγο Achtung Baby... ;) ). Είναι καλοβαλμένες. Σιγά σιγά... Keep up the good work.

Καταπληκτικό, προτρέπω όλους τους συμφορουμίτες να το ακούσουν.

Με την αλλαγή (αλλού γι αλλού) την άκουσα πραγματικά.

Μπράβο.
Kάνω παράθεση στον εαυτό μου και ανεβάζοντας τον πήχυ (αφού το ξανάκουσα), λέω ότι είναι μέσα στα 3-5 καλύτερα original κομμάτια που έχω ακούσει στο Noiz.

Σ'αρεσει να με πριζωνεις με φαίνεται..το v-synth μου ειναι εκει και περιμενει, σε περιπτωση που το χρειαστειτε ;) το βαλα παλι να παιξει και γουσταρα πολυ. Το myspace σας είναι bookmark :)

Φοβερό κομμάτι παιδιά Μπράβο, και η φωνη αν και η προφορα θελει δουλεια ειναι πολυ καλη. Μου θυμίζει το στυλακι Unkle/Ian Brown.

εμένα τώρα γιατί μου θυμίζει... ελάτε να "βαβουριάσουμε";;;;;

δυστυχώς το άκουσα και πόνεσαν τ' αυτάκια μου....

αλλά γούστα είναι αυτά.....

Σημερα το ακουσα και μου αρεσε.

Ηταν λιγο μεγαλο σε διαρκεια (για μενα).

Οι φωνες πολυ καλες για αυτα που τραγουδουσαν.Προφορα αρκετα καλη.

Καλη συνεχεια.

Nestoras είπε:
Kάνω παράθεση στον εαυτό μου και ανεβάζοντας τον πήχυ (αφού το ξανάκουσα), λέω ότι είναι μέσα στα 3-5 καλύτερα original κομμάτια που έχω ακούσει στο Noiz.
:) :) :)

Nestoras, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ :-)

RayDTutto, για το Achtung Baby πέφτεις μέσα  :-) (Είναι το αγαπημένο μου album)

Saturnus, o Ian Brown μας αρέσει πολύ επίσης, και οι Unkle :-)

Asotos_Bouzouksis, ε, τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά!

Κάναμε και την 1η μας πρόβα σαν ολομέλεια! Neeq, πού είσαι? χιχιχι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back