• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τις κρίσεις σας για το 2ο κομμάτι που ανεβάζω?

Το ακούω το κομμάτι όλο το καλοκαίρι. ήμουν Σύρο, το κατέβασα, το έβαλα στο Mp3 player και το ακούω από τότε... Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! (Ήμουν Σύρο ΚΑΙ δια διακοπές, αφού ο πατέρας μου είναι από 'κει, αλλά και γιατί παίζαν 2 μπλουζ συγκροτήματα που γουστάρω... ;) και ο Δημήτηρης ο Επικούρης).

Το κομμάτι σκίζη (<-Ο Χριστός κι η Παναγία... Μα τέλος πάντων πόσο κουρασμένος είμαι...) πάντως!

ΕΔΙΤ: Το είδα το λάθος και το αφήνω έτσι για να φαίνεται για πάντα...  :P ::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδή εγώ είδα απο κοντα τα παιδιά να παιζουν, μπορώ να επιβεβαιώσω πως ετοιμάζεται κάτι πολύ ποιοτικό και φρέσκο ;)

Και βγαζω τον εαυτο μου εξω απο το επιτευγμα, μιας και απλά ΘΑ συμπληρωσω ενα όργανο.

Μιλάω για το concept του live που εχουν σκεφτει να στήσουν (και εχουν στησει μερος του) τα παιδια ;)

SpyrosCh είπε:
Ωωω!! Αναμένουμε! :)
ναι - και επειδη δεν ειμαστε ΟΛΟΙ απο αθηνα οπως εσυ (neeq) καλο θα ηταν αμα ετοιμασετε κατι να προβληθει σαν ενημερωση εδω για να ξερουμε και εμεις αν πρεπει να κανουμε 1 ταξιδακι προς τα πανω  ;) ;)

γ***το ωραιος συνεχισε ετσι ;) μου αρεσει γενικα ολο το στυλ του κομματιου και τα riff οπως και οι φωνες....βασικα μ'αρεσει πολυ,αυτο :P

Ωραιο κομματι (καποιος ειχε γραψει οτι γουσταρετε KING KRIMSON ? ) σε καποια σημεια πραγματι μου θυμιζει λιγο το εν λογω γκρουπ  αλλα ετσι ειναι ολοι απο καπου επηρεαζονται.

Σας ακουσα και στο myspace  και πραγματι ειστε πολυ καλοι (καλος;....δεν ξερω τωρα με την τεχνολογια ολα μπορουν να γινουν ) Α..και πολυ καλη η επιλογη των τυμπανων σε ηχο και σε pattern .Mπραβο παιδια ,τωρα για προφορα μην δινεται σημασια ειναι Ο.Κ EΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ .

(ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΑ )

messalion είπε:
επιτηδες το κανεις και με ξενερωνεις ετσι ρε ?  :P :P :P
;D ;D ;D

Neeq, να μην βγάζεις καθόλου τον εαυτό σου έξω  ;)

Nikolas, ευχαριστούμε πολύ  :) :) :) :)

pericles, ευχαριστούμε. Να παρατηρήσω επίσης ότι έχεις 666 μηνύματα. Γράψε γρήγορα κάτι!  :P ;D

nasokosm είπε:
Εξαιρετικό, ταξιδιάδικο, Μπράβο σας!!
Ευχαριστούμε Nasocosm (νωρίς το είδα το μήνυμα)  :)

pericles, δεν είμαι ένας , είμαστε πολλοί/ές (υπάρχει και γυναίκα στο group, αυτό εννοώ)

Παλιά έγραφα μόνος, αλλά νομίζω είναι πολύ διαφορετικό να γράφεις με άλλους, ειδικά αν πρόκειται για φίλους σου.

Το κυριότερο για μένα, εκτός δηλαδή απο την παραγωγή τα riffs και τη φωνή, είναι ο,τι ακούγεται "φρέσκο" και αυτό φίλε μου είναι το πιο δύσκολο απ'όλα!!! Ειδικά όταν σε depechοειδή ελληνικα σχήματα έχουμε ακούσει τις απίστευτες παπαριές!! Well done boy  ;)

Ατμοσφαιρα γ@#$τη  μπραβο ρε παιδια τραγουδαρα. Το στυλ θα ελεγα οτι ειναι λιγο απο ολα .... ;D μαλλον δικο σας θα ελεγα..Απλα οι ηχοι κατι μα θυμιζουν και οχι το συλ. (πχ εμενα μου θύμισαν οι ηχοι το Deep down and dirty..)  οπως και να εχει εναι και γα#$μω μπραβο

Ξεκίνησα να το ακούω αδιάφορα και τελικά με καθήλωσε....

Περίμενα την κιθάρα ένος Gilmour να βγεί από εκεί μέσα και δεν ήρθε ποτε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back