Τίποτα σημαντικό....

blue είπε:
Πλevris +1
Το αν εχω +1 ειναι δικο μου θεμα.
Θα παρακολουθησω τι λες γιατι δεν εχω κατι σοβαροτερο να κανω.
Και ειρωνια τωρα?

Το οτι εχεις μεγαλο karma δεν στο δινει αυτο το δικαιωμα.
Το καρμα μου το απεκτησα με ΑΙΜΑ,οχι σαν κατι κωλοπαιδα που κυκλοφορουν με το καρμα του μπαμπα κ το παιζουν καποιοι.

Και καρμα ειχα κ πριν γραφτω στο νοιζ.Πριν βγει το καρμα.Πριν εφευρεθει το latency.

Ποια καρτα ηχου με 200 ευρω?
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΑΟΥΝΤΠΛΑΤΣΕΡ ΡΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ??
ΣΑΟΥΘΠΑΛΣΤΕΡ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΦΑΣΗ ΠΑΝΚ me epirroes ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ?

ΦΑΣΗ ΡΟΚ ΠΟΙΟ ΠΑΝΚ ΟΜΩΣ ΜΕ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΜΑΓΝΕΙΤΕΣ

Γκιμπζον ΛΕΕΙ??ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΘΗΚΗ ?ΚΟυρντιζει kala h mpalatzarei sta μπεντζ?

ΦΟΡΝΤ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤ καλο για πολη?ΔΙΛΙΤΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΗ π/2
ΦΙΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΒΕΝΤ 6 ΗΜΙΤΟΝΙΑ (ΗΕΜΙΤΟΝΣ). ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΤΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙ ΜΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΤΑΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΖΤΟΙΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ. ΘΕΛΕΙ ΜΠΕΡΙΓΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΒΡΕΙ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΟΜΑΝ? ΠΩΣ ΦΑΙΡΝΩ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ?

gibson-bout.jpg

Η κιθάρα μπορεί να είναι κόπια,

αλλά είναι τόσο καλή κόπια,

που ακόμα και ο μάστρο-Superfunk,

δεν μπορεί να αναγνωρίσει.

Αν δε, με τους Έπιφον μαγνήτες ακούγεται,

καλύτερα και από τις πανάκριβες Gibson,

τότε χαίρομαι ιδιαίτερα,

που δεν θα την αποχωριστείς.

Πιστεύω πως κυριολεκτικά «γνήσια κιθάρα» δεν υπάρχει,

μια που όλα ενυπάρχουν εν δυναμει εντός του Λόγου.

Ο Δημιουργός ήταν είναι και θα είναι Ένας

από τον οποίο αποτελούνται όλα,

και υπάρχουν μέσα Του.

Είχα πάει να κάνω κοιλιακούς. Έχασα τίποτα?

@spy : Αμήν.

Παίδεz...

Δεν υπάρχει καλύτερο θέμα για να ανακοινώσω τη συμμετοχή του Noiz στην έκθεση Cosmomusica. Με την ίδια σοβαρότητα θα κρατήσω απουσίες από όσους δεν πατήσουν να τα πούμε και να παίξουμε...

Από Πέμπτη 15/5 μέχρι και Κυριακή 18/5 στο εκθεσιακό κέντρο E.K.Ε.Π. που βρίσκεται στο 12° χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στη Μεταμόρφωση. Θα το γράψω και επίσημα, αλλά...

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑΛ ΤΟ ΤΣΟΡΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΠΕΡΝΙΓΚΕΡ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
παρε Γκιμπσονφεντερ εχει πιο καλα γκαζια και θα πιασεις αμεσως τον ηχο τον Μεταλικα ;D  ;D

Αν έχει και behringer σουβλάκια έχω έρθει!  ;D

edit: Με συγχωρείτε, μπέχρινγκερ εννοούσα.

yameth είπε:
Παίδεz...

Δεν υπάρχει καλύτερο θέμα για να ανακοινώσω τη συμμετοχή του Noiz Cosmomusica. Με την ίδια σοβαρότητα θα κρατήσω απουσίες από όσους δεν πατήσουν να τα πούμε και να παίξουμε...

Από Πέμπτη 15/5 μέχρι και Κυριακή 18/5 στο εκθεσιακό κέντρο E.K.Ε.Π. που βρίσκεται στο 12° χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στη Μεταμόρφωση. Θα το γράψω και επίσημα, αλλά...

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑΛ ΤΟ ΤΣΟΡΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΠΕΡΝΙΓΚΕΡ?
ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΠΕΡΑ Ε?

ΕινΑι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΙναΙ sto 12ο km Ahinon - LAMIAS. ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ. Ua pareis Tsorous αντι για ZORBA ΗΑΜΒΑΚΕΡΣ για metal - r u crazy ---- ? LOL?

marathon είπε:
...τι είναι πάλι το Noiz Cosmomusica???? Θα πληρώσουμε κάτι???
Δεν υπάρχει καλύτερο θέμα για να ανακοινώσω τη συμμετοχή του Noiz στην έκθεση Cosmomusica ήθελα να πω...

PEZO KI8ARA 6.5 MINES PERIPOU.

TI ENISXYTI NA PARW GIA KA8AROAIMI TZAZ; EXO MIA JACSON KAI TO FLOYD MOU KANEI NERA. NA TO KATARGISW NA VALO MPIKSPI? KALHTEROS HCHOS?

PS: KAPOU DIAVASA GIA HAMBUGERS. EXEI KANEIS IDEA TI EINAI;

AAA KAI TO EQ PWS TO RY8MIZO?

1000 THX MATES

Δεν υπάρχει καλύτερο θέμα για να ανακοινώσω τη συμμετοχή του Noiz στην έκθεση Cosmomusica ήθελα να πω...

Μπράβο αφεντικό, καιρός ήταν το Noiz να βγεί από το καβούκι του...αντε να τα πούμε από κοντα;...

elavd είπε:
PEZO KI8ARA 6.5 MINES PERIPOU.

TI ENISXYTI NA PARW GIA KA8AROAIMI TZAZ; EXO MIA JACSON KAI TO FLOYD MOU KANEI NERA. NA TO KATARGISW NA VALO MPIKSPI? KALHTEROS HCHOS?

PS: KAPOU DIAVASA GIA HAMBUGERS. EXEI KANEIS IDEA TI EINAI;

AAA KAI TO EQ PWS TO RY8MIZO?

1000 THX MATES
elavd αν σε ενδιαφερει η τζαζ πρεπει να παιζεις πολυ με τον μετρονομο.

Εγω τον αφηνω και 4 και 5 ωρες ανοιχτο τη μερα, ακομα και οταν λειπω για δουλεια.

Trending...

Νέα θέματα

Back