Well said bro!SEEDS είπε:....
Το αν συνεχισω δε να "γραφω" ειναι επισης δικο μου θεμα...εσυ κατσε εκει να παρακολουθεις αφου δεν εχεισ τιποτα σοβαροτερο να κανεισ!
Well said bro!SEEDS είπε:....
Το αν συνεχισω δε να "γραφω" ειναι επισης δικο μου θεμα...εσυ κατσε εκει να παρακολουθεις αφου δεν εχεισ τιποτα σοβαροτερο να κανεισ!
Ο seeds ειναι καινουργιος και θα εχει δυναμεις. Ο χαριλατρος λογικα θα εχει κουραστει, ερχεται απο μια σεζον με ολο δυσκολους αγωνες.Jasemeister είπε:Πάμε αγορίνες μου, δώστε τα όλα...
Ειναι δικο μου θεμα που στοιχηματιζω. Αν θες να στοιχηματισεις και εσυ κατσε και στοιχηματιζε.old_nick είπε:Και εγώ στοιχηματίζω SEEDS μπήκε εντυπωσιακά πολυ φουρίοζο!!!!!!
Θα παρακολουθησω τι λες γιατι δεν εχω κατι σοβαροτερο να κανω.evris είπε:Το αν εχω +1 ειναι δικο μου θεμα.Πλevris +1
Και ειρωνια τωρα?blue είπε:Θα παρακολουθησω τι λες γιατι δεν εχω κατι σοβαροτερο να κανω.Το αν εχω +1 ειναι δικο μου θεμα.Πλevris +1
Το καρμα μου το απεκτησα με ΑΙΜΑ,οχι σαν κατι κωλοπαιδα που κυκλοφορουν με το καρμα του μπαμπα κ το παιζουν καποιοι.evris είπε:Και ειρωνια τωρα?Θα παρακολουθησω τι λες γιατι δεν εχω κατι σοβαροτερο να κανω.Το αν εχω +1 ειναι δικο μου θεμα.Πλevris +1
Το οτι εχεις μεγαλο karma δεν στο δινει αυτο το δικαιωμα.
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΑΟΥΝΤΠΛΑΤΣΕΡ ΡΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ??blue είπε:Το καρμα μου το απεκτησα με ΑΙΜΑ,οχι σαν κατι κωλοπαιδα που κυκλοφορουν με το καρμα του μπαμπα κ το παιζουν καποιοι.Και ειρωνια τωρα?Θα παρακολουθησω τι λες γιατι δεν εχω κατι σοβαροτερο να κανω.Το αν εχω +1 ειναι δικο μου θεμα.Πλevris +1
Και καρμα ειχα κ πριν γραφτω στο νοιζ.Πριν βγει το καρμα.Πριν εφευρεθει το latency.
Ποια καρτα ηχου με 200 ευρω?
Τουλάχιστον, προσπάθησε να μάθεις τι είναι (Gibson ή Gipson).kabamaru-x- είπε:βρε παιδια αν ηξερα οτι θα παει ετσι η αγγελια δεν θα την εβαζα με τιποτα.ειπαμε τελος.την κιθαρα θα την κρατησω αφου δεν χρειαζομαι πια τα χρηματα.δεν μπορει να κλειδωθει το θεμα?
Εμένα ο ξάδερφός μου είναι φαντάρος και μπορεί να σε δείρει και να σου πάρει και το κάρμα ΚΑΙ το τραίηντ πρωφάειλ.blue είπε:Το καρμα μου το απεκτησα με ΑΙΜΑ,οχι σαν κατι κωλοπαιδα που κυκλοφορουν με το καρμα του μπαμπα κ το παιζουν καποιοι.
Και καρμα ειχα κ πριν γραφτω στο νοιζ.Πριν βγει το καρμα.Πριν εφευρεθει το latency.
ΣΑΟΥΘΠΑΛΣΤΕΡ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΦΑΣΗ ΠΑΝΚ me epirroes ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ?evris είπε:ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΑΟΥΝΤΠΛΑΤΣΕΡ ΡΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ??Το καρμα μου το απεκτησα με ΑΙΜΑ,οχι σαν κατι κωλοπαιδα που κυκλοφορουν με το καρμα του μπαμπα κ το παιζουν καποιοι.Και ειρωνια τωρα?Θα παρακολουθησω τι λες γιατι δεν εχω κατι σοβαροτερο να κανω.Το αν εχω +1 ειναι δικο μου θεμα.Πλevris +1
Εγω ξερω εναν τυπο που ετρωγε σουβλακια τη Μεγ.Εβδομαδα.Δε σεβεται τιποτα.elavd είπε:Εμένα ο ξάδερφός μου είναι φαντάρος και μπορεί να σε δείρει και να σου πάρει και το κάρμα ΚΑΙ το τραίηντ πρωφάειλ.Το καρμα μου το απεκτησα με ΑΙΜΑ,οχι σαν κατι κωλοπαιδα που κυκλοφορουν με το καρμα του μπαμπα κ το παιζουν καποιοι.
Και επειδή δεν έχω κάτι άλλο ενδιαφέρον να κάνω τα επόμενα 10', θα παραμείνω...σταμπάϊ στο thread μπας και απαντήσεις.
Λοιπον, για να πουμε και κανα δυο σοβαρα τωρα...kabamaru-x- είπε:βρε παιδια αν ηξερα οτι θα παει ετσι η αγγελια δεν θα την εβαζα με τιποτα.ειπαμε τελος.την κιθαρα θα την κρατησω αφου δεν χρειαζομαι πια τα χρηματα.δεν μπορει να κλειδωθει το θεμα?