Γενικα θελω ενα μπασατο ηχο, θα βαλω μονο ενα μαγνητη (bridge) Ρ-90 'η humbucker.Το σχεδιο του σωματος ειναι τελειως custom-ιατυπος κιθαρας?ηχος?
Thanx guys! :wink: τελικα το basswood ειναι πολυ ελαφρυ' date=' 8O αλλα αφου υπαρχει και το μπρατσο Tele θα μεινω στη φιλοσοφια της Fender και θα βαλω Alder.Προσφερει και transparent βαψιματα.Ελπιζω να "κατσουν" καλα μαζι σωμα και μπρατσο.Για μαγνητη σε Seymour Duncan το βλεπω.Let's boogie... 8)[/quote']
προσπάθησε να βρείς ελαφρύ κομμάτι. :wink: Είναι άλλη αίσθηση το ελαφρύ όργανο.
+1. ΕΙδικά για tele. Αν είναι τελείως custom μήπως μπορείς να πάς σε λίγο πιο λεπτό σώμα + forearm contour ? Θα ελαφρύνει κι άλλο....Thanx guys! :wink: τελικα το basswood ειναι πολυ ελαφρυ' date=' 8O αλλα αφου υπαρχει και το μπρατσο Tele θα μεινω στη φιλοσοφια της Fender και θα βαλω Alder.Προσφερει και transparent βαψιματα.Ελπιζω να "κατσουν" καλα μαζι σωμα και μπρατσο.Για μαγνητη σε Seymour Duncan το βλεπω.Let's boogie... 8)[/quote']
προσπάθησε να βρείς ελαφρύ κομμάτι. :wink: Είναι άλλη αίσθηση το ελαφρύ όργανο.
Μπορει και να εχεις δικιο και εγω εχω ακουσει καλα σχολια. αλλα το κοβω λιγο δυσκολο στο ξυλουργειο του "Θειου" να βρω Ash! :lol: :lol: :lol:να σου πω την αποψη μου σε σχεση alder και ash .οταν δοκιμαζα strat ακουσα μια με alder και μια με ash τελικα τσακωσα το ash γιατι ειχε σκασιμο και ειχε περισσοτερα μπασα και πριμα απο το alder αλλα ειχε ενα κενο στα μεσαια.ακομα ο ηχος ηταν "ανοιχτος".μπορει να λεω και μαλα.... εγω αυτο ακουσα!
Οτι κατσει' date=' το θεμα ειναι να περασω καλα φτιαχνωντας το κιθαρονι[/quote']
Έτσι ακριβώς...:wink: :wink:
+1!Οτι κατσει, το θεμα ειναι να περασω καλα φτιαχνωντας το κιθαρονι