Τη βοήθειά σας

Σαμη Παραγκα

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
Λέω να πάω στο χωριό για ΠΑΣΧΑΣ, πουλμανάκι ΚΤΕΛ κλπ.
Έχω έναν ενισχυτή στο χωριό. Η αλήθεια είναι πως είναι πρόκληση να έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις ΟΛΑ τα Βατ οποιαδήποτε ώρα ...
Απ την άλλη σκέβομαι μήπως πάρω την ακουστική.
Μήπως να πάρω μόνο τη φλογέρα? Μήπως το DX ?
Κι αν πάρω ηλεχτρικιά, μήπως να πάρω τη σκουάιαρ?
Σκατά
Θέλω τη γνώμη σας

Πάρε άλλον έναν ενισχυτή να τους ζευγαρώσεις.

Γιατι δε διαβαζεις κανα βιβλιο, η κανα ψαρεματακι, κατι πιο ησυχο τελοσπαντωνε
Ψαρεματάκι απέτυχε μια ουκρανή που έρχεται και με καθαρίζει αρνήθηκε να έρθει δωρεάν διακοπαί Πάσχας και πάει Αιδηψό με μια φίλη.
Θα πρέπει να επικεντρωθώ σε μικρότερες ηλικίες για σεχ καθότι οι 50+ ψάχνουν στεφάνι, σύνταξη κλπ κλπ.
Λένε πως οι μικρότερες, οι κάτω των 30 είναι πιο λαρζ στο σεχ, αλλά στο χωριό είμαι ο νεαρότερος.

Ρωτάει ο άλλος τι ενισχυτή έχω στο χωριό. Ότι και να έχει κάποιος, είναι ΜΟΥΝΑΔΙΚΗ περίπτωση να ημπορείς να ανοίξεις τα όλα οποιαδήποτε ώρα, αυτό αρκεί νομίζω. Μεταξύ 14-16 που έμενα μόνιμα στο χωριό άνοιξα τα πάντα όλα σε ένα τρανζιστοράτο 75 βατ ανήμερα Μ. Παρασκευή που είχαν πάει εκκλησία, παρολίγο να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει και δεν ήταν λόγο ασέβειας εξαιτίας της ημέρας και μιαπουταναφέραμε στα νειάτα μου έπαιζα με κάτι Μάρσαλ κεφάλι και ηχείο με 2 μεγάφωνα -δεν ξεύρω τα μονδέλα αλλά ήταν τότε της μοδός- ίσως θα ήταν μια ΚΑΥΛΗ ιδέα να πάρω ένα τέτοιο δια το χωριό.

Βιβλία Μάνο μου. Αναρωτιέμαι ρε ''φίλε'' σε τι οφέλησαν. Βλέπω γύρω μου μυριάδες ΔΡ phd και σκέβομαι πως χαλάλι που δε πήρα και το πτυχίο που τόσο πάλεψαν οι γονείς μου να τα καταφέρω.
Καθότι έχω ήδη κάνει διαθήκη, η ευμεγέθης βιβλιοθήκη μου-πλείστα εκ των οποίων διάβασα- και τα μουσικά μου όργανα , έχω ως τελευταία επιθυμία να πάνε σε ένα Δήμο ενός μικρού νησιού. Στο δε χωριουδάκι αφήνω την αμαξάρα μου -χρήσιμη για τα δεδομένα και τα οποιαδήποτε χρήματα θα βρεθούν όταν αποθάνω σε λογαριασμό.

Καθότι έχω ήδη κάνει διαθήκη, η ευμεγέθης βιβλιοθήκη μου-πλείστα εκ των οποίων διάβασα- και τα μουσικά μου όργανα , έχω ως τελευταία επιθυμία να πάνε σε ένα Δήμο ενός μικρού νησιού
Σε εμένα θα τα αφήσεις όλα. Θα σε βάλω να γράψεις διαθήκη και θα στα πάρω όλα να τα χαίρομαι εγώ και όχι ο Δήμος.

Σε εμένα θα τα αφήσεις όλα. Θα σε βάλω να γράψεις διαθήκη και θα στα πάρω όλα να τα χαίρομαι εγώ και όχι ο Δήμος.
Εσύ να πάεις στο θείο σου το Σόιμπλε να ζητήσεις τα αεροδρόμια, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ κλπ που του χαρίσαμε. Από μένα, μόνο τους όρχεις μου έχεις λαμβάνειν

Εσύ να πάεις στο θείο σου το Σόιμπλε να ζητήσεις τα αεροδρόμια, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ κλπ που του χαρίσαμε. Από μένα, μόνο τους όρχεις μου έχεις λαμβάνειν
Τι τους χαρίσαμε. Μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε την κρίση, μας στήριξε η ΕΕ, τι είναι αυτά που γράφεις, είναι ΨΕΜΑΤΑ 😡

Τι τους χαρίσαμε. Μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε την κρίση, μας στήριξε η ΕΕ, τι είναι αυτά που γράφεις, είναι ΨΕΜΑΤΑ 😡
Δεν διαφωνώ, έχεις δίκιο. Τώρα το κατάλαβα που άρχισα ψυχανάλυση με τη Φοντερλάιεν, μιλάμε έστρωσα, έγινα άλλος άνθρωπας
Η αλήθεια είναι πως στο κρεβάτι η μανδάμ είναι λίγο κούτσουρο

Δεν διαφωνώ, έχεις δίκιο. Τώρα το κατάλαβα που άρχισα ψυχανάλυση με τη Φοντερλάιεν, μιλάμε έστρωσα, έγινα άλλος άνθρωπας
Μην παρασύρεσαι από λαϊκιστές. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα. Στο θέμα μας τώρα. Πάρε ένα ΑΡΜΟΝΙΟ να βάζεις ΑΚΟΜΠΑΝΙΑΜΕΝΤΑ να παίζεις από πάνω. Και ένα CUBASE.

Μην παρασύρεσαι από λαϊκιστές. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα. Στο θέμα μας τώρα. Πάρε ένα ΑΡΜΟΝΙΟ να βάζεις ΑΚΟΜΠΑΝΙΑΜΕΝΤΑ να παίζεις από πάνω. Και ένα CUBASE.
Όλα είναι ατιμός , θα πάρω το Τρόλευ δια να κάμνουμε σεχ πάνω στο πλυντήριο.

ΥΓ Όσο ζω παίζω μουσικούλα και για κάτι ΓΙΔΙΑ που δεν σηκώνουν τα τηλέφουνα για καλημέρα ΈΧΩ ΝΑ ΠΙΩ ΠΩς η πυρόσφαιρα ήταν πυρόσφαιρα

Όλα είναι ατιμός , θα πάρω το Τρόλευ δια να κάμνουμε σεχ πάνω στο πλυντήριο.

Από φίλο στην Ύδρα, ξέρω ότι ο Leonard Cohen είχε μαζί του (και με αυτό έγραψε το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ Various Positions) ένα Casio VL-1.

Άρα, έχει τα δίκηα του ο cos_dr.

Από φίλο στην Ύδρα, ξέρω ότι ο Leonard Cohen είχε μαζί του (και με αυτό έγραψε το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ Various Positions) ένα Casio VL-1.

Θα έλεγα να μη τρίβεσαι στη γκλίτσα του Τσοπάνη (ΚΟΖΔΡ) αν και περιμένω στη μπυροποσία να σε ειδώ σε ενσταντανέ αγκαλιά με το πιανίστα

Φυσικά τα arranger είναι επαρκή για επαγγελματική μουσική παραγωγή, ακόμα και τα 20ετίας και βάλε.
Εγώ την έχω πάθει που το ήθελα κάποια στιγμή για να τραβήξω κάποια styles σε midi και δεν με αφήνει να το ακουμπήσω ο γιος μου, μου λεει αυτό ξέχνα το, δε θα το ακουμπήσεις ξανά, είναι δικό μου και ας μην παίζει. :D Πολύ κτητικός μας βγήκε και δεν του μιλάω και πολύ γιατί κοντεύει να μου ρίξει στο ύψος κεφάλι και είναι δυνατός, μας βγήκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αθλητής και μπορεί να μου ρίξει και καμια φάπα τώρα που είναι στα νεύρα του στην εφηβεία. Μου λένε, έχει πάρει από εμένα. Μα γιατί το λένε αυτό και με πληγώνουν, εγώ είμαι ήρεμος χαρακτήρας. :ROFLMAO:

Θα έλεγα να μη τρίβεσαι στη γκλίτσα του Τσοπάνη (ΚΟΖΔΡ) αν και περιμένω στη μπυροποσία να σε ειδώ σε ενσταντανέ αγκαλιά με το πιανίστα
Αφού δεν έρχεστε😡. Να έρθετε και οι δύο αυτή τη φορά και να αφήσετε αυτά που ΚΣΕΡΕΤΕ:D. Όλο δουλειές. Και εγώ δουλείες έχω και τρέξιμο και πάω. Περνάνε τα χρόνια και δεν πρέπει να χάνουμε ευκαιρία να βρισκόμαστε και φυσικά και να πιούμε και τις μπύρες μας, τουλάχιστο οι παλαιοί του φόρουμ.

Αφού δεν έρχεστε😡. Να έρθετε και οι δύο αυτή τη φορά και να αφήσετε αυτά που ΚΣΕΡΕΤΕ:D. Όλο δουλειές. Και εγώ δουλείες έχω και τρέξιμο και πάω. Περνάνε τα χρόνια και δεν πρέπει να χάνουμε ευκαιρία να βρισκόμαστε και φυσικά και να πιούμε και τις μπύρες μας, τουλάχιστο οι παλαιοί του φόρουμ.
Τις καθημερινές ως γνωστόν δουλεύω εκτός, αλλά και τώρα μεγάλη βδομάδα, θα πάρω το πούλο. Προσωπικά σας έχω τιμήσει κανά δυο φορές, χώρια που απ τους Παραγκass έχει παρελάσει όλη η αφάν γκατέ του ΝΟΙΖ

Νομίζω πως θα μπορούσε άνετα να μάθει να το παίζει αυτό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back