- Πόντοι
- 438
Σιγά μην προλάβαιναν. Θα την είχα πουλήσει και τα λεφτά θα τα έτρωγα σε ντραγκς και τάνεςΤην οποία πιθανόν μετά να πετούσαν οι δικοί σου κληρονόμοι....κ.ο.κ
Σιγά μην προλάβαιναν. Θα την είχα πουλήσει και τα λεφτά θα τα έτρωγα σε ντραγκς και τάνεςΤην οποία πιθανόν μετά να πετούσαν οι δικοί σου κληρονόμοι....κ.ο.κ
Δεν υπάρχουν μόνο μηχανικά αίτια που μπορεί να οδηγήσουν στο θάνατο.Καλά δεν είναι και ακροβάτης σε τσίρκο.
Μάλλον δεν σου έδωσα να κατάλαβες τα μεγέθη.Δεν υπάρχουν μόνο μηχανικά αίτια που μπορεί να οδηγήσουν στο θάνατο.
Εξάλλου άμα κυκλοφορεί με αυτοκίνητο ή μότο με αυτούς τους δρόμους και αυτούς τους οδηγούς που το 60% οδηγεί υπό την επήρεια αντικαταθλιπτικών, αλκοόλ, δε βλέπουν, δεν ακούν, δεν έχουν αντανακλαστικά, σκέφτονται τα προβλήματα και τις αναδουλειές, τρέχουν και κάνουν σφήνες ακούγοντας ΤΡΑΠ λιωμένοι από το χόρτο και τα τριπάκια π.χ. ουσιαστικά ακροβάτης είναι και δεν το ξέρει (που λέει και ο trolley?)
Να λέτε που είμαστε καλά και να είναι και τα παιδιά καλά και να αφήσουν κάποιες τις τσιγκουνιές και τα drill γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή που ένα μικρό σπυρί δείχνει η ακτινογραφία στον πνεύμονα και τελειώνεις σε τρεις μήνες.
Ζήστε με μέτρο μεν αλλά όχι με υπερβολές. Κακομάθετέ τα και λίγο.?
Κατά τη δική μου θεώρηση, άμα γίνει αυτό σημαίνει πως ούτως ή άλλως δεν είχε ενδιαφέρον για τη ζωή και αυτό που κάνει. Αυτό που θέλεις να το κάνεις και είναι να το κάνεις και έχεις και την τύχη γιατί χρειάζεται και αυτή να το κάνεις δε θα σε εμποδίσει ο πλούτος. Αντιθέτως ο πλούτος θα δώσει και shortcuts.Μάλλον δεν σου έδωσα να κατάλαβες τα μεγέθη.
Αν μάθει τι έχει να κληρονομήσει, μάλλον θα χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. ?
Αλί σε αυτούς που για να χαρούν , θέλουν υλικά αγαθά.Πες της πότε θα χαρεί λίγο, όταν γίνει 50 χρονών?
Σεβαστό. Εδώ απόψης λέμε.?Αλί σε αυτούς που για να χαρούν , θέλουν υλικά αγαθά.
Μπορεί να μάθει να χαίρεται με πολλά άλλα πράγματα.
Εγώ παιδιά δεν έχω , αλλά συμφωνώ 1000% με την τακτική της.
Εννοείς να πάνε μετά στους κληρονόμους, να αγοράσουν......προφανώς φθηνά;Για να το φέρω και λίγο στα δικά μας το θέμα, ξέρω κάποιους που πληρώνουν "εκκαθαριστές" για να τους ειδοποιούν όταν τα σπίτια των απερχόμενων περιέχουν μουσικά όργανα και μετά βγάζουν μεροκαματάκι...
Πολλές φορές τα σπίτια αδειάζονται κακήν κακώς από τα πράγματα που έχουν μέσα από διάφορους "εκκαθαριστές": παλιατζήδες κυρίως, αλλά μπορεί και καμιά εταιρεία μετακομίσεων για να πάνε σε αποθήκες, δεν ξέρω ακριβώς...Εννοείς να πάνε μετά στους κληρονόμους, να αγοράσουν......προφανώς φθηνά;
Και πολύ καλά κάνει.Οπότε αν βρεθεί πχ κανα κιθαρόνι του Μούρτζινου, κανα παλιοταμπούρο Leedy, Slingerland κλπ κλπ μπορεί να το αγοράζει σε εντελώς ευτελές ποσόν και να βγάζει καλό μεροκάματο.
Κοίτα κάποιες φορές δεν είναι και εύκολο για τον απλό κόσμο να κατανοήσει την αξία μιας ταλαιπωρημένης αντίκας. Η σύντροφός μου έχει μια κιθάρα του Μούρτζινου που πριν γνωριστούμε την έπαιρνε τα καλοκαίρια στην παραλία ???Και πολύ καλά κάνει.
Αν ο κάτοχος δεν ενδιαφέρεται να μάθει , δεν είναι πρόβλημα του παλιατζή.
Πόσο μάλλον, αν το πετάξει στα σκουπίδια.
Κοίτα κάποιες φορές δεν είναι και εύκολο για τον απλό κόσμο να κατανοήσει την αξία μιας ταλαιπωρημένης αντίκας. Η σύντροφός μου έχει μια κιθάρα του Μούρτζινου που πριν γνωριστούμε την έπαιρνε τα καλοκαίρια στην παραλία ???
Πολλοί καλοθελητές είχαν προσφερθεί να την αγοράσουν για αστεία ποσά και ευτυχώς γλύτωσε για ήταν κληρονομιά και είχε συναισθηματική αξία.
Εσύ στο παιδί σου άσε μια λίστα με τα αρμόνιά σου και δίπλα τιμές που μπορεί να πιάσουν σαν μτχ για να ξέρει τι θα πιάσει όταν τα πουλήσειΈχω θάψει πολλούς δικούς μου και ξέρω.
Με το google πια, όλα είναι εύκολα ?Κοίτα κάποιες φορές δεν είναι και εύκολο για τον απλό κόσμο να κατανοήσει την αξία μιας ταλαιπωρημένης αντίκας. Η σύντροφός μου έχει μια κιθάρα του Μούρτζινου που πριν γνωριστούμε την έπαιρνε τα καλοκαίρια στην παραλία ???
Πολλοί καλοθελητές είχαν προσφερθεί να την αγοράσουν για αστεία ποσά και ευτυχώς γλύτωσε για ήταν κληρονομιά και είχε συναισθηματική αξία.
Θα του αφήσω 500.000 ευρώ και 3 σπίτια. Τα υπόλοιπα ας τα βρει μόνος του. ?Εσύ στο παιδί σου άσε μια λίστα με τα αρμόνιά σου και δίπλα τιμές που μπορεί να πιάσουν σαν μτχ για να ξέρει τι θα πιάσει όταν τα πουλήσει
Ναι αλλά πρέπει να σου πάει το μυαλό. Για μένα όταν πρόκειται για μουσικά όργανα μπορεί να πηγαίνει. Αν υπάρχει όμως κάποιο subculture για παλιές ξυριστικές μηχανές και ξυραφάκια, και πιάνουν χιλιάδες ευρώ, μπορεί και να έχω πετάξει μια περιουσία. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έπρεπε να τα έχω ανεβάσει στο "με τί ξυρίζεστε τώρα"... τί χαζός...???Με το google πια, όλα είναι εύκολα ?
Μάλλον δεν σου έδωσα να κατάλαβες τα μεγέθη.
Αν μάθει τι έχει να κληρονομήσει, μάλλον θα χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. ?
Ενώ εγώ που δουλεύω από 18 χρονών με μισθό που εξανεμίζεται κάθε χρόνο λόγω της ακρίβειας, της φορολογίας και άλλων λαοκτόνων τακτικών? σωματικά και ψυχικά και εκατομμύρια άλλοι σαν εμένα, σφύζουν από ζωή και χαρά. Τους βλέπω. Και μου λένε, ευτυχώς που δε γεννηθήκαμε εκατομμυριούχοι και να μας τα δίνουν όλα και τουλάχιστο έχει νόημα η ζωή μας για εμάς και κυρίως γι αυτούς που μας εκμεταλλεύονται.?Λόγω του σχολείου,που με υποτροφία τελείωσα, οι μισοί μου φίλοι τέτοιοι είναι και όντως δεν βρήκαν ποτέ κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή και οι περισσότεροι είναι πλέον , ψυχικά και σωματικά, κατεστραμμένοι εκτός από έναν που άρχισε να δουλεύει στα....51...