- Πόντοι
- 1,158
Νίκο αν δεν του αρέσει το twang της tele και της gretsch και προτιμήσει το djent της Jackson και του bogner τι θα κάνεις; Αποκλήρωση;
Υγ: δέχομαι υιοθεσίες ?
Νίκο αν δεν του αρέσει το twang της tele και της gretsch και προτιμήσει το djent της Jackson και του bogner τι θα κάνεις; Αποκλήρωση;
Η αλήθεια είναι ό,τι (ειδικά σε ηλεκτρονικά) έχω μαζέψει πολύ πράγμα.Διαβάζω στα κοζανίτικα νέα..."Ο κλάδος των νομικών σε τεράστια κρίση,άρχισαν επιδρομές σε κάδους"...
Σε ποιόν θα πάνε , οκ.
Θα τον ενδιαφέρουν όμως ή θα τα πετάξει από το παράθυρο;
Προσωπικα δεν με απασχολει και πολυ το θεμα. Με την αποχωρηση μου δεν με νοιαζει τι θα συμβει στα σπιτια μου στα λεφτα μου στα βιβλια μου στις κιθαρες μου κ.λ.π. Αυτα ειναι σκεψεις που εχουν νοημα να γινονται μονο απο αυτους που δεν εχουν συμβιβαστει ακομα με την ιδεα της πληρους ανυπαρξιας........
Υγ: δέχομαι υιοθεσίες ?
Εδώ ανοίγεις άλλο θέμα.....αλλα πρεπει να μεινει κατι και για αυτον....
Καλά, μπορείτε να το πουλήσετε ή να το δωρίσετε.Πετάξτε ότι δε χρησιμοποιείται πάνω από 3 χρόνια. ?
Θα είναι στο έλεος των κληρονόμων. Ή των οικονόμων?Τίθεται θέμα (με το νήμα) για την μετά θάνατόν μας τύχη των (προφανώς πραγμάτων που χρησιμοποιούμε).
ιατί "πρέπει";
Πρέπει να τα βρει έτοιμα ή να ξεκινήσει από το μηδέν;
Τον εξασφαλίζεις ή τον κάνεις οκνηρό;
Έχουν αλλάξει οι εποχές. Είναι εποχές της αλληλεγγύης και της υποστήριξης.οπότε θα του κάνω... εξομοίωση φτώχειας ? όσο μεγαλώνει για να μη γίνει χαραμοφαης
Έχω μια πελάτισσα που δεν ξέρει τι έχει.Κοίτα επειδή η δική μου εμπειρία ήταν ψιλό τραγική (δουλεύω από τα 14 γιατί ο πατέρας μου καταστραστράφηκε οικονομικά οπότε δεν υπήρχε μια και φυσικά ούτε ακίνητη περιουσία) δεν θέλω να περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Βέβαια σίγουρα δεν θα είχα το drive για να βγάλω λεφτά και να επιβιώνω κάτω από όλες τις συνθήκες αν ήμουν πλουσιοπΑισ, οπότε θα του κάνω... εξομοίωση φτώχειας ? όσο μεγαλώνει για να μη γίνει χαραμοφαης ,αλλά το backup του θα το έχει,επί ξύλου κρεμάμενο δεν τον αφήνω.
Και άμα πάθει κάτι ο γιος της χτύπα ξύλο βέβαια, θα σου λέει άλλα μετά. Θα μοιρολογά που δεν τον βοήθησε να χαρεί τη ζωή και τώρα πάει να σκάσει και τι να τα κάνει όλα τα μασούρια?Ε, λοιπόν, ο γιός της δουλεύει κανονικότατα (20κατι) και σε σκληρή δουλειά , που επέλεξε ο ίδιος.
Πιθανολογώ ότι και αυτός δεν έχει εικόνα , για το τι έχει η μάνα του.
Η ίδια μου είπε, ότι το κάνει για να μάθει να δουλεύει και να στρώσει χαρακτήρα (και η ίδια είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της....δεν κάνει με άλλα λόγια χαζομάρες...που να φωνάζει ότι έχει λεφτά..., ζει άνετα αλλά συντηρητικά. )
Καλά δεν είναι και ακροβάτης σε τσίρκο.Και άμα πάθει κάτι ο γιος της χτύπα ξύλο βέβαια, θα σου λέει άλλα μετά.
Την οποία πιθανόν μετά να πετούσαν οι δικοί σου κληρονόμοι....κ.ο.κΣκέφτομαι ότι αν τα χάριζαν σε μένα θα τα πουλούσα όλα και θα έβγαζα σίγουρα μια Gibson Les Paul ?