Εγω ειχα εναν γνωστο που παντα απαντουσε:'Φημες,φημες'ΠιστόςΌταν συναντούσε κάποιος το Φαίδρο Μπαρλά και του έλεγε "Χριστός Ανέστη"απαντούσε:"Πιθανόν,πολύ πιθανόν"!
Καλά να περάσετε όλοι.
Εγω ειχα εναν γνωστο που παντα απαντουσε:'Φημες,φημες'ΠιστόςΌταν συναντούσε κάποιος το Φαίδρο Μπαρλά και του έλεγε "Χριστός Ανέστη"απαντούσε:"Πιθανόν,πολύ πιθανόν"!
Καλά να περάσετε όλοι.
εχω 2 κολευ που ειναι ακρως κροτοφοβικα κ καθε χρονο αντιμετωπιζουμε την ιδια κατασταση.Θα πάρω αγκαλιά τον σκύλο που τρομάζει με τα βαρελότα των ανεγκέφαλων ταλιμπάν (έχουν ξεκινήσει να ρίχνουν άσχετες ώρες, μεσημέρια και βράδια που ξεκουραζόμαστε), από την Μεγάλη Τεταρτη. Και θα συνεχίζουν να ρίχνουν σε άσχετες ώρες και όλη την ερχόμενη εβδομάδα.
Να προσέχετε τα ζώα σας, τα περισσότερα είναι κροτοφοβικά και στην προσπάθειά τους να βρουν καταφύγιο χάνονται και αποσυντονίζονται εντελώς, ειδικά τα σκυλιά.
δουλευουν και δεν έχουν ένα Kronos SE να βάλει ρε παιδακι μου ενα german grand κατι τις...Άλλοι είναι σε υπηρεσία τις ώρες εκείνες των εθίμων.
Άλλοι, άλλοι.......
Να πιστεύεις. Πίστευε στον Θεό των Σύνθ, προσευχήσου με υπομονή και ζήλο, νήστεψε παίζοντας απλές μελωδίες σε ένα αρμονιάκι και θα δεις. Ο Θεός των Συνθ θα στα φέρει..... ΔΕΞΙΑδουλευουν και δεν έχουν ένα Kronos SE να βάλει ρε παιδακι μου ενα german grand κατι τις...
και καλα αυτο το προσπερναω να μην έχεις ούτε ένα Nord Electro 6D αυτό πως να το χωνεψω...
ζω ενα δραμα...
Στο χωριό όπως έχω περάσει τα αλλά οι τηλεοράσεις που υπάρχουν στο σπίτι της γιαγιάς είναι προπολεμικες και δεν έχουν καν hdmi υποδοχή.