- Πόντοι
- 6
Ειστε ευχαριστημενοι απο τον παροχο σας?Εγω ειμαι στο 2play της Forthnet...και βλαστημαω την ωρα και την στιγμη,που εφυγα απο τον ΟΤΕ.. :'(
Για δώσε παραπάνω πληροφορίες για να ξέρω τι θα μου σκάσει στο κεφάλι...aposperitis7 είπε:Ειστε ευχαριστημενοι απο τον παροχο σας?Εγω ειμαι στο 2play της Forthnet...και βλαστημαω την ωρα και την στιγμη,που εφυγα απο τον ΟΤΕ.. :'(
Καλε μου φιλε,για το καλο σου,ακυρωσε το συντομοτερο την αιτηση και μεινε εκει που εισαι!Συνδεθηκα τελος Μαιου,με μολις 3 εβδομαδες αναμονη κι ολα ηταν καλα...κατεβαζα με 950ΚΒ/sec και χωρις κανενα προβλημα στο τηλεφωνο...απο εκει και περα τα πραγματα,αργα αλλα σταθερα,πηραν την κατω βολτα...πλεον,κατεβαζω με 150ΚΒ/ς και στις 'καλες μερες και ωρες',μπορει να πιασω 300...το τηλ. λειτουργει κατα βουληση(της φορθνετ),η δε αναγνωριση κλησεων σπανια...η εξυπηρετηση πελατων,αθλια(αδυνατον πια,να βγαλεις γραμμη... και,ενταξει,λες εκανα λαθος,βιαστηκα,να φυγω να γλυτωσω!Δυστυχως,τα πραγματα δεν ειναι και τοσο απλα...πρεπει πρωτα να κανεις αιτηση διακοπης στον παροχο,να περιμενεις ποτε θα δεησουν να σε απενεργοποιησουν(ΟΧΙ,δεν το κανουν αμεσα) και στην συνεχεια να κανεις υπομονη 15 μερες,χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο,μεχρι να σε ξαναπαρει πισω ο ΟΤΕ...συν το πεναλτυ(70Ε)προωρης διακοπης ;Dthecrypt13 είπε:Για δώσε παραπάνω πληροφορίες για να ξέρω τι θα μου σκάσει στο κεφάλι...Ειστε ευχαριστημενοι απο τον παροχο σας?Εγω ειμαι στο 2play της Forthnet...και βλαστημαω την ωρα και την στιγμη,που εφυγα απο τον ΟΤΕ.. :'(
Εχω κάνει αίτηση (στα γραφεία τους) από τις.............................................
19 ΙΟΥΝΙΟΥ (!!!)
και ακόμη τίποτα!
Και εννοείται ότι είμαι σε περιοχή (Παγκράτι) που έχει ιδιόκτητο δίκτυο η εταιρεία...
Το πιο κουφό βέβαια είναι ότι μου έχουν στείλει τον εξοπλισμό από 1 Οκτωβρίου και έλαβα και ένα μήνυμα ότι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου. Αλλά όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη καμιά υπρεσία και έχω ακόμη τον ΟΤΕ.
Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια...
Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας κύριε Vrass!Vrass είπε:Κύριε αλχημιστά σας βρίσκω απολύτως σωστό.
Ακριβώς...και παντα με download manager και πολλα ταυτοχρονα αρχεια...electric_wizard είπε:Hint: Μην εμπιστεύεστε πάντα τα online speed tests. Για να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα της ταχύτητάς σας, κλείστε ότι έχει σχέση με ιντερνετ στο pc σας (ακόμα και antivirus-firewall) και κατεβάστε κάποιο αρχείο από έναν ftp (ftp.otenet.gr ή ftp.ntua.gr). Η ταχύτητα που βλέπετε είναι πιο αντιπροσωπευτική (τουλάχιστον για download). Για το upload, δοκιμάστε να ανεβάσετε κάτι στο rapidshare.