Οι τηλεπικοινωνίες ειδικότερα, όπως και πολλά άλλα στη χώρα μας, είναι σε κακό χάλι. Και δε φταίει η κρίση, πάντα έτσι ήταν και ακόμα και αν δεν είχαμε κρίση, πάλι έτσι και χειρότερα θα ήμασταν. Δυστυχώς έχουμε ένα καρτέλ και στην κινητή (άλλη πονεμένη ιστορία οι τρεις "σωματοφύλακες" της κινητής τηλεφωνίας, ας μη μιλήσω καλύτερα...) έτσι και στην σταθερή τηλεφωνία που μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Θα συμφωνήσω όμως περί ΟΤΕ και υπόλοιπων εταιριών. Αν και η προσφερόμενη σύνδεση είναι αναντίστοιχη με το τι πληρώνεις (προσωπικά έχω ConnX, πληρώνω 24άρα και ουσιαστικά έχω 8-10άρα), τουλάχιστον δεν είχα ποτέ μου αποσυνδέσεις, ούτε προβλήματα με την τηλεφωνική μου γραμμή, πλην ελαχιστότατων περιπτώσεων. Απλά η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη, αλλά ξέροντας και οι του ΟΤΕ ότι οι υπόλοιποι δεν το έχουν το άθλημα, με τέτοια προβλήματα και ελλιπέσταστη εξυπρέτηση πελατών, γιατί να αγχωθούν και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους;
Άσχετο: το project με τις οπτικές ίνες, που έχουν σκάψει το σύμπαν (κι εδώ στο Βόλο τα ίδια πριν 2-3 χρόνια), και ενώ μας είχαν υποσχεθεί αναβάθμιση στις τηλεπικοινωνίες, υψηλές ταχύτητες κλπ, και τελικά δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα, τι έγινε; Το πήρε κι αυτό το Εύρηκα λόγω κρίσης; ??? ??? ???