- Πόντοι
- 16
Καλημέρα Tugito , ειλικρινά δεν γνωρίζω γιατί έχεις όλα αυτά τα προβλήματα με την γραμμή σου. Στην περιοχή μου έχω φίλους που έχουν άλλες συνδέσεις και δεν έχουν κανένα πρόβλημα και σκέψου ότι έχουν και άλλα άτομα Vdsl. Επειδή τυχαίνει να είμαι πολύ παλιός και σταθερός χρήστης της Otenet, οφείλω να σου πω ότι μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα ως αναφορά την τιμή – δεν υπάρχει- το πρόγραμμα είναι ακόμα πιλοτικό. Ένα ωραίο πρωί με πήραν από τον Ote και μου είπαν ότι θέτουμε σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα Vdsl και διαλέγουμε στης περιοχές που θα τεθεί σε ισχύ, τους πιο παλιούς και σταθερούς χριστές της Otenet για την δοκιμή. Οπότε θα έχετε για 1 χρόνο εντελώς δωρεάν Internet Vdsl… και γιατί όχι λέω ;D;D Αλλά πιο θα είναι το κόστος μετά τους ρώτησα; και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει τεθεί θέμα κόστους. Από τότε το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι το VdslRouter που μου δώσανε χάλασε γιατί είναι και αυτό δοκιμαστικό, περνώντας ένα απλό τηλέφωνο το αντικατέστησαν μέσα σε τρείς μέρες. Τώρα περιμένω να λήξη το πιλοτικό πρόγραμμα για να ακούσω το μπουγιουρντί και να αποφασίσω αν με συμφέρει. Πάντως για κάποιον που κάνει upload είναι θησαυρός..
Τώρα το πιο φοβερό που ήμουν και εγώ διστακτικός είναι το κατά πόσο οι ταχύτητες που δίνουν θα ήταν αληθινές.
Και με μεγάλη μου έκπληξη μετά από δικά μου Download και upload είδα την απίστευτη διαφορά…
Mp3 file (5MB) 1 sec
Video Clip(35MB) 7 sec
Movie(800MB) 2 min
Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά διότι έχω κατεβάσει και πολύ πιο γρήγορα τις μεταμεσονύχτιες ώρες. ;D
Τώρα το πιο φοβερό που ήμουν και εγώ διστακτικός είναι το κατά πόσο οι ταχύτητες που δίνουν θα ήταν αληθινές.
Και με μεγάλη μου έκπληξη μετά από δικά μου Download και upload είδα την απίστευτη διαφορά…
Mp3 file (5MB) 1 sec
Video Clip(35MB) 7 sec
Movie(800MB) 2 min
Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά διότι έχω κατεβάσει και πολύ πιο γρήγορα τις μεταμεσονύχτιες ώρες. ;D