λοιπον, μετα απο αυτον τον χιουμοριστικο τιτλο, ας περασουμε στο ...ψητο.
οπως ειχα πει και σε αυτο το θεμα,
http://www.noiz.gr/index.php?topic=172060.0
ειμαι σε αναζητηση ταμπουρου για ενα νταζ σετ.μετα απο μια τυχαια συναντηση με τον φιλο WrTsXxx, εκανα την παρακατω σκεψη!
εκτος απο το ντζαζ που αγορασα,εγω εχω ηδη ενα ντραμσετ που αποτελειται απο μποτα,βαθυ,ταμπουρο και 3(ναι τρια) τομς. το σετ ειναι παναρχαιο και σχεδον τα παντα πανω του ειναι διαλυμενα!
αναρωτιομουν λοιπον, γιατι να μην παρω ενα απο τα τομ.να το κοψω για να μην ειναι τοσο βαθυ και να του βαλω πανω νεα κλειδια και σουρτινα?
τα ερωτηματα ειναι τα ακολουθα!
1ον, γινεται?
2ον, τι χρειαζομαι απο ανταλλακτικα? μονο κλειδια και σουρτινα?
3ον, εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το κοψω εγγυημενα ισια?
4ον, αν ολα τα παραπανω ειναι βατα,εχει κανεις καμια ιδεα για το κοστος?
ευχαριστω!
p.s.εχω ηδη ενα ταμπουρο και εχω και στο προγραμμα για λιγο καιρο μετα, την αγορα ενος ''καλου'' ειτε απο καποια αγγελια ειτε καποιο καινουργιο!
οποτε το ολο εγχειρημα σε μεγαλο βαθμο γινεται για την χαρα της κατασκευης και την περιεργεια μου...!
οπως ειχα πει και σε αυτο το θεμα,
http://www.noiz.gr/index.php?topic=172060.0
ειμαι σε αναζητηση ταμπουρου για ενα νταζ σετ.μετα απο μια τυχαια συναντηση με τον φιλο WrTsXxx, εκανα την παρακατω σκεψη!
εκτος απο το ντζαζ που αγορασα,εγω εχω ηδη ενα ντραμσετ που αποτελειται απο μποτα,βαθυ,ταμπουρο και 3(ναι τρια) τομς. το σετ ειναι παναρχαιο και σχεδον τα παντα πανω του ειναι διαλυμενα!
αναρωτιομουν λοιπον, γιατι να μην παρω ενα απο τα τομ.να το κοψω για να μην ειναι τοσο βαθυ και να του βαλω πανω νεα κλειδια και σουρτινα?
τα ερωτηματα ειναι τα ακολουθα!
1ον, γινεται?
2ον, τι χρειαζομαι απο ανταλλακτικα? μονο κλειδια και σουρτινα?
3ον, εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το κοψω εγγυημενα ισια?
4ον, αν ολα τα παραπανω ειναι βατα,εχει κανεις καμια ιδεα για το κοστος?
ευχαριστω!
p.s.εχω ηδη ενα ταμπουρο και εχω και στο προγραμμα για λιγο καιρο μετα, την αγορα ενος ''καλου'' ειτε απο καποια αγγελια ειτε καποιο καινουργιο!
οποτε το ολο εγχειρημα σε μεγαλο βαθμο γινεται για την χαρα της κατασκευης και την περιεργεια μου...!