- Πόντοι
- 2,148
μπα έγινε ιρίδιοΜε επιτραπέζιο ακορντεόν μοιάζει!
Το δικό σου το έχεις ακόμα??
Συγκίνηση. Δέος. Όραμα. Ολοκλήρωση.
7 λεπτά πριν, manosx είπε
Το πληκτρο αυτο λεγεται ΠΑΣΟΚ φιλως
Εντάξει, δεν ξέρω πόσες ρουπίες είναι αυτές και τι μπορεί να αγοράσει με αυτές ο καλλιτέγνης, όμως η χειρονομία μετράει, η κίνηση.λεφτα
πάντως από χαρτοπετσέτες πιο ακριβές θα είναι λέγω.Εντάξει, δεν ξέρω πόσες ρουπίες είναι αυτές και τι μπορεί να αγοράσει με αυτές ο καλλιτέγνης, όμως η χειρονομία μετράει, η κίνηση.
(Εντάξει, υπερβολή ο κάδος σκουπιδιώνε, όμως ο μερακλής δεν πτοείται από το σαβουαρ φαίρ, θέλει να δείξει τον απέραντο θαυμασμό που τρέφει προς τον καλλιτέχνη.)
Αν βρεθούμε από κοντά να παίξουμε Γιώργη, θέλω να μαζέψεις όσους πιο πολλούς μπορείς κ όλοι μαζί να με σεβαστείτε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.Εντάξει, δεν ξέρω πόσες ρουπίες είναι αυτές και τι μπορεί να αγοράσει με αυτές ο καλλιτέγνης, όμως η χειρονομία μετράει, η κίνηση.
(Εντάξει, υπερβολή ο κάδος σκουπιδιώνε, όμως ο μερακλής δεν πτοείται από το σαβουαρ φαίρ, θέλει να δείξει τον απέραντο θαυμασμό που τρέφει προς τον καλλιτέχνη.)
Βασίλη μου, για σένα το ξέρεις θα το έκανα, ολόκληρο φορτηγό με ανατροπή θα έφερνα να σε καταπλακώσουν τα λ7. Αλλά τώρα πια, τέτοιους κουβάδες μόνο με αποκόμματα ταινιών από POS μπορώ να τους γεμίσω. Το χαρτί το μίζερο, το λεπτό. Που το κοιτάς και βλέπεις απέναντι.?Αν βρεθούμε από κοντά να παίξουμε Γιώργη, θέλω να μαζέψεις όσους πιο πολλούς μπορείς κ όλοι μαζί να με σεβαστείτε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.
Αν χρειαστεί βρισκω ένα κιθαρο-σαχλοφωνο να βγαίνω με ήχο αρμονιουμ/επι-τραπ-αρπετζιου ακορντεόν (πως στο καλό λέγεται)
Όχι άλλο κάρβουνο Γιώργη'μΒασίλη μου, για σένα το ξέρεις θα το έκανα, ολόκληρο φορτηγό με ανατροπή θα έφερνα να σε καταπλακώσουν τα λ7. Αλλά τώρα πια, τέτοιους κουβάδες μόνο με αποκόμματα ταινιών από POS μπορώ να τους γεμίσω. Το χαρτί το μίζερο, το λεπτό. Που το κοιτάς και βλέπεις απέναντι.?
Άσε που μπορεί να μας ζητήσουνε και δανεικά, θα πούνε "αφτίρε είναι μουζικοί, έχουνε γκήαρ ακριβό".
2 ώρες πριν, manosx είπε
Το πληκτρο αυτο λεγεται ΠΑΣΟΚ φιλως
Τους μισθούς και τις συντάξεις δεν τους πληρώνουν τσ μνημόνια. Το έλλειμμα από τη φοροδιαφυγή πληρώσαμε με αυτά και κάποια παλιά ομόλογα που έσκασαν και μείωσαν 40% σχεδόν τους μισθούς των καθήμενων ?ΔΥ.Το ειχα κΣεχασει αΦΤο το Φιντανι (ισως λογω του οτι αντικατασΤαθηκε απο αλλα μοναδικα φιντανια τα τελευταια 8 ετη)....
αλλα πρεπει να ομολογησουμε οτι ο ανθρωΠος ηταν ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ στην ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ....
"Ελατε να επενδυσετε στην Ελλαδα για να πΛερωσετε τα ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ των ντοπιων φοροφυγαδωνε & των δανεικωΝΕ για πλερωμη των συνταξεΩνε στα 45 και των μιΣθωνε των 1 εκατομμυριων ΔΥ που τα τσουγΚρανανε ολημερις "
Αρμόνιο είναι. Πραγματικό αρμόνιο, όχι αυτό(α) που ονομάζουμε στην Ελλάδα. Εδώ ότι έχει πλήκτρα (πλην των πιάνων) το ονομάζουμε "αρμόνιο". Ως και για το Hammond μου άκουσα τη λέξη "αρμόνιο", και μάλιστα από έναν κιθαρίστα που είχα αρχικά στην μπάντα.?
Αντικαταστάθηκε μετά από κάποιες μέρες, πριν του περάσω το "αρμόνιο" κολάρο...?
Προβολή συνημμένου 36181
...και πανέρι...Αυτό πρέπει να είναι αρμονιο και παγκάρι (2 σε 1).
Μην το αγοράσεις, δεν λεει. Εσύ πας για το παρακάτω που έχει περισσότερες οκτάβες.3.5 οκταβες. Πανω κατω οσο μια τελε