Τι εφέ είναι αυτό?

kostas-slash

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα, σήμερα ήμουν με ένα φίλο και προσπαθούσα να τον ηχογραφίσω. Δηλαδή τον ηχογράφησα. Και μετα ήθελε ο ήχος του να είναι κάπως

έτσι! ΤΙ εφέ είναι αυτό? Distortion με Flanger?

κατάλαβα. Παίρνουμε το κομμάτι με ένα melodyne το ανεβάζουμε μια οκτάβα και είναι έτοιμο?

Kατάλαβα, τον συνεπήρε αυτό το αριστούργημα.

Nestoras είπε:
Kατάλαβα, τον συνεπήρε αυτό το αριστούργημα.
κακε.........ξερεις τι ΚΟΠΟ θελει να φαλτσαρεις τοοοοοσο ωστε το autotune να ακουγεται τοσο πολυ ?? μιλαμε για κιλα ιδρωτα

ειλικρινα ρε kostas-slash τι του αρεσε του φιλου σου απο αυτο ? μηπως αν πηγαινες σε κατι τετοιο να ηταν καλυτερα ?

messalion είπε:
Roy Vedas - Fragments of Life (The original)
Εχω την εντυπωση οτι αυτο το κομματι εκανε διασημο αυτο το γελοιο εφφε, και απο τοτε μονο σε...Οπερα δεν το εχουμε ακουσει.

Για πολλες Κλοτσιες! :-X >:(

Waterfall-K είπε:
Εχω την εντυπωση οτι αυτο το κομματι εκανε διασημο αυτο το γελοιο εφφε, και απο τοτε μονο σε...Οπερα δεν το εχουμε ακουσει.

Για πολλες Κλοτσιες! :-X >:(
ναι αυτο το κομματι το εκανε διασημο - αλλα αλλο να το ακους απο αυτους που "ξερουν" να το χρησημοποιησουν και αλλο απο τον καθε τελειωμενο που δεν ξερει να τραγουδισει - προσωπικα των roy vedas μου αρεσει πολυ - γουστα ειναι αυτα βεβαιως βεβαιως

Τώρα τι να σου πω! Δεν ξέρω τι μπορεί να του αρέσε. Ήθελε να κάνει την φωνή του ποιό ηλεκτρονική από ότι κατάλαβα... Να μην στα πολυλογώ, αφού μου έλεγε ότι υπάρχει ειδικό "εφέ" που τα κάνει αυτά, και επειδή εγώ από όσα εφε έχω (μέχρι και ήχο από synth του έβαλα) ΔΕΝ βρίκα τέτοιο πράγμα, απευθύνθηκα στο Νοιζ... Αχ θα το σκίσω το πτυχίο μου...

αν θελει τη φωνη του ποιο ηλεκτρονικη και δε μπορει να τραγουδησει, πες του να παρει ενα vocoder  :)

I produced this song and created (yes, created) this vocal effect. Whoever thinks its just autotune is sorely mistaken. All suggestions mentioned here are incorrect by a long shot, and the attitude you all have will not be helping you to find the solution.

I tried to post an answer here but it was deleted by the mods, apparently no greeklish allowed. I wonder if english is allowed, we will see. This forced use of Greek characters is most unfortunate for Greeks who live and have grown up aborad and struggled half their life to learn the language of their forefathers in a hostile land. The most hostile land of all it seems, is Greece itself.

At any rate, I tried to reply to the Mod who deleted my post, but was unable to get the captcha working, no matter how much I tried. This forum doesnt seem to have the best coding in my humble opinion.

I will take this opportunity to voice my disapproval and respectufull disdain for all previous comments here. Its is my opinion, based on a lifetime of observation and study, that you all know little to nothing about music production. After the un-welcome I recieced received here you can be ceratin certain I will not be sharing any tips or techniques with the members. For better advice, may I suggest a forum such as gearslutz. They will not delete your post if you dont know perfect English, so feel free to post there.

Have a nice day,

Alex

edited by ndnikola:

Dear Alex,

This is a Greek speaking forum. You will either comply by the rules, or will no longer be welcome. Also, if you do not wish to share any tips/techniques/know-how with our member base, don't let the door hit you on your way out.

Have a nice day,

The noiz.gr team.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι διαφορα εχει αυτο το εφφε με το εφφε του "Fragments of Life"??

Το ιδιο μου ακουγεται...

Waterfall-K είπε:
Τι διαφορα εχει αυτο το εφφε με το εφφε του "Fragments of Life"??

Το ιδιο μου ακουγεται...
Το δεύτερο δεν το ξέρει ο Λαζάνης!  :P :P :P 8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back