Τι πυκνωτικό μικρόφωνο?

george4peris

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ηχογραφώ σπίτι (φωνή κυρίως) με ένα shure beta 58A.

Λέω να αγοράσω ένα πυκνωτικό μέχρι 180 Ευρώ για καλύτερα..

Ποια είναι η γνώμη σας?Αξίζει ή μήπως όχι και αν ναι...Έχετε καμια πρόταση?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το beta είναι μια χαρά. Θα σου πρότεινα να περιμένεις και να πάρεις κάτι καλύτερο λίγο αργότερα, μάζεψε καμιά 300ρα κατά τη γνώμη μου... Τι κάρτα έχεις αλήθεια; Α, επίσης, βασική ερώτηση: θες handheld μικρόφωνο; Θα το δουλεύεις και σε live;

Θα το έχω κυρίως για το σπίτι..Θα είναι σε βάση...Όσο για live...μπααα...δεν νομίζω...

Κάρτα έχω μια ΕΜU 0404.

Λες δηλαδή ότι είναι καλύτερα να μείνω στο 58A?

συμφωνώ με τον προλαλίσαντα και κλείνω περισσότερο στο πρώτο.πολύ καλό.

Ευχαριστώ πολύ...Μάλλον δεν θα διαθέσω παραπάνω για μικρόφωνο αφού λιγουρεύομαι ένα συνθ :P και θα κλείσω στην πρώτη επιλογή του superfunk...

Ευχαριστωωωώ....

sakisthegr είπε:
Επειδή ψάχνομαι κι εγώ ... Για το AKG Precision 200 τι γνώμη έχετε?

Είναι μόνο όνομα ή μικρό θαύμα?

http://www.thomann.de/gr/akg_perception_200.htm
Eίναι πολύ καλό και κάπως διαφορετικό από το Rode. Πολλοί το φοβούνται γιατί δεν είναι τόσο "επώνυμο" όπως το Rode ή το Studio Projects (αμφότερα από εταιρίες που εξειδικεύονται στα μικρόφωνα) αλλά δεν έχουν καθόλου δίκιο. Κοίτα κι εδώ:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=155108.msg189882#msg189882

http://www.noiz.gr/index.php?topic=156206.0

Ε όχι και ανώνυμο όμως  :D Τα akg τα σπάνε, μη μου πεις ότι δεν είναι σταθερή αξία το c535! ;)

Σίγουρα η AKG δεν είναι "κατώτερη" εταιρία .... Έχει classic μικροφωνα ! Απλά μου κάνει εντύπωση η εξεφτελιστική τιμή πώλησης σε σχέση με τις πολύ θετικές κριτικές που έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Τελικά μάλλον είναι ένα από τα μικρά "διαμαντάκια". Πιστέυω να το αποκτήσω στο προσεχές μέλλον !

Για τον Μπλάντυ :

BTW δεν γνώριζα την πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού κι έτσι έψαξα να το βρω στο Youtube. Αφού άκουσα και το αυθεντικό ένα έχω να πω μόνο:

Α Ψ Ο Γ Η  Δ Ι Α Σ Κ Ε Υ Η 

...που θα την ζήλευαν και οι Theater of Tragedy !

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000 !

Ε τώρα όμως ρωτάς υπερβολικά πράγματα :) Τι φωνή; Πολλά μπάσα; Πολλά πρίμα; Με μεγάλη ή μικρή ένταση; Τι ήχο ψάχνεις; Καθαρό; Βρώμικο; Είναι άπειρες οι παράμετροι για να σου πούμε ποιο είναι καλύτερο "για αντρική φωνή" ;)

menelaos είπε:
Ε τώρα όμως ρωτάς υπερβολικά πράγματα :) Τι φωνή; Πολλά μπάσα; Πολλά πρίμα; Με μεγάλη ή μικρή ένταση; Τι ήχο ψάχνεις; Καθαρό; Βρώμικο; Είναι άπειρες οι παράμετροι για να σου πούμε ποιο είναι καλύτερο "για αντρική φωνή" ;)
του Barry White!  αστειεύομαι ;D

ξέρω ότι είναι υπερβολική η ερώτηση, αλλά εννοούσα ποια είναι η διαπίστωση του superfunk "στατιστικά".

ποιο από τα 2 συνήθως "κάθεται" καλύτερα σε αντρική φωνή. και βασικά μου απάντησε.

Thanx sf :)!

by the way, πού κολλάει η ερώτηση περί καθαρού και βρώμικου ήχου στην επιλογή μικροφώνου?

Ε εννοώ ότι αν θες έναν πιο "in your face" ήχο θες άλλο εξοπλισμό απ'ότι για έναν "κλινικό" ήχο, απ'ότι για έναν ζεστό ήχο κλπ ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back