Τι Πένες χρησιμοποιείτε;

Οταν και άμα χρησιμοποιήσω, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ αυτή.

Μη γελάτε.

Ωραιότατη φλάντζα με πολλά πλεονεκτήματα που δεν μπορούν να εκτιμηθούν από αδαείς.

Το πείραγμα για καμμένες φλάντζες καίει τα ακροδάχτυλά μου...αλλά δεν θα υποκύψω!

Ωραίες πέννες είναι και αυτές, τις χρησιμοποιώ συχνά:

pennes.jpg

kwstas79 είπε:
Ωραίες πέννες είναι και αυτές, τις χρησιμοποιώ συχνά:

pennes.jpg
Κολλημένος στο πανκ εσύ. Για slap δοκίμασε ταλιατέλες.

Φίλος, εγώ δε σε βρήζο.

bitch_slap.jpg

Τελευταία παίζω με Dunlop tortex .73 (κίτρινη)

Ποτέ δεν κατάλαβα πως παίζει ο κόσμος με τις jazz I II III κλπ. Ειδικά σε ακουστική και σκαλώνουν και δε βγάζουν ήχο :-\

Όποιος ενδιαφέρεται για πολύ διεξοδική ανάλυση της τεχνικής με την πένα μπορεί να κοιτάξει το παρακάτω:

http://www.tuckandpatti.com/pick-finger_tech.html

Νίκος

Παίζω σχεδόν πάντα με δανικές, και ανεπίστρεφτες (η Εύη και όποιος γκαρσόνης μπορεί να επιβεβαιώσει...)...

Έχω ένα καταλογάκη (που παραδόξως δεν το ξεχνάω, ενώ πένες... πάντα ξεχνάω) όπου σημειώνω σε ποιούς χρωστάω τι.

Εύη: 2

Δημήτρης (εκτώς νοιζ): 2

Μάρκος: 1 πένα, 2 παικτάκια σουμπούτεο, 1 παιχνίδι για Amstrad 6128, 2 πιάτα και έχει ο Θεος ακομη.

Παιδια, εγω παιζω σχεδον παντα και αποκλειστικα με μαλακες πενες... Καποιες πορτοκαλι της Dunlop με την χελωνιτσα επανω... Δεν θυμαμαι το παχος γιατι σβηνεται ευκολα, αλλα πρεπει να ειναι γυρω στα 0,50... Εννιοτε χρησιμοποιω και την πρασινη της Dunlop... Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να παιξω ουτε με τις μικρες ουτε με πολυ σκληρες... Σκαλωνουν στις χορδες και με τσιτωνουν... Ισως επειδη συνηθως παιζω ρυθμικα και οι μαλακες στα ανεβοκατεβασματα βολευουν... 

zakky είπε:
Παιδια, εγω παιζω σχεδον παντα και αποκλειστικα με μαλακες...
Κάτι τέτοια λένε οι φίλοι μου για μένα... αλλά δε καταλαβαίνω...
(τρομερό χιούμορ ρε παιδί μου έχω! απίστευτος!)  ;D

Satch21 είπε:
V-picks Small Pointed.

4391938576
Αγόρασα κι εγώ μια τέτοια για να τη δοκιμάσω και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Ακόμα τη συνηθίζω βέβαια, αλλά ο τόνος είναι πράγματι βελτιωμένος και νομίζω ότι, αν τη μάθει κάποιος, θα μπορεί να παίζει πολύ άνετα, ειδικά τα περάσματα μεταξύ χορδών γίνονται παιχνιδάκι.

εγώ πάιζω με Dunlop Tortex 0.88 mm

http://www.thomann.de/gr/dunlop_tortex_standard.htm

παλιότερα χρησιμοποιούσα τις κίτρινες που είναι λίγο πιο λεπτές, αλλά δε βολεύουν αν πας να παίξεις γηγορα και δυνατά γιατί λυγίζουν πολύ, έτσι, κατέληξα στις πράσινες .88 που είναι ό,τι πρέπει για μένα

Dunlop Tortex Stadard .88

dunlop-tortex-standard-0.88mm-tp_3727190323880658629.png

και

Dunlop Tortex Triangle .88

431R88.jpg

Συμπερανα οτι οι μετριες πενες με το ελαχιστο λυγισμα δεν αφηνουν τον αντιχειρα να κουραστει ευκολα.. ::)

VinnieT είπε:
Ibanez pgm (οι αγαπημενες μου!!!!!!!!!!! :D)
τρομερές στο παίξιμο, αλλά δεν φθείρονται πάρα πολύ γρήγορα? Το καλύτερο είναι όταν έκει που παίζεις χωρίζουν στα δύο, και καταλήγεις με 2 νέες, πιό thin πέννες...

Σταθερά χρησιμοποιώ τις dunlop jazz III xl, που αν και είναι λίγο κούτσουρα στον ήχο, αντέχουν πολύ.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
78
Εμφανίσεις
11K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back