Τι Πένες χρησιμοποιείτε;

Μέχρι πριν μια βδομάδα έπαιζα με dunlop jazz III! πέτυχα όμως καταλάθος την ultex (Λούσου με ultex! ahahaha!! :D) έκδοση της jazz III και είπα να την δοκιμάσω!

Στην αρχή στην solid body μου είπα "τι πατάτα είναι αυτή" γιατί περιόριζε κατά πολύ κάθε slap, ατάκα και σκάσιμο που θέλω σε μια solid body κιθάρα!! :-\

Όταν όμως σκέφτηκα να την δοκιμάσω στο σκαφάκι μου άλλαξα άρδην την γνώμη μου γιατί όλα τα μειονεκτήματα που είχα δει πριν, μετατράπηκαν σε πλεονεκτήματα!! ;D

λίγο αργή ατάκα με μια ογκώδη νότα να ακολουθεί! Ό,τι δηλαδή μου έλειπε στο σκάφος χρησιμοποιώντας την απλή jazz III! :o :o

jazz III Ultex λοιπόν! Welcome to the family! ;D

CLASSIC είπε:
Barilla...είναι από 100% γνήσιο σιμιγδάλι και δε λασπώνουν στο βράσιμο...Όταν ταλαιπωρούσα την ηλεκτρική μου άρεσαν οι Dunlop σε όλα τα 'νούμερα ανάλογα τον ήχο που ήθελα...οι λεπτές μου έδιναν ένα πιο 'ακουστικό' ήχο στη συνοδεία και μου άρεσαν και στους αρπισμούς σαν αίσθηση και σαν ήχος...DUNLOP NYLON Δεν ξέρω αν κάνουν για τη δουλειά που τη θέλεις αλλά βρίσκω ότι κολλάνε στο χέρι λόγω υφής.Αν πάλι έχεις πρόβλημα...τί να πω...πέρνα με ενα χοντρό σμυριδόπανο και τα δάχτυλα...(ελπίζω δεν παρεξηγήσαι)

Στα live πάντα Fender celluloid Heavy και για μελέτη σε κλίμακες, σρεντοκαταστάσεις κλπ Dunlop Big Stubby 2,0mm

εγω τις πρωτες μερες επαιζα με οτι εβρησκα μπροστα μου,μεχρι και με αυτοσχεδιες απο λιγμενες πιστοτικες...αλλα μετα ενας φιλος μου ξεχασε σπιτι μου μια dunlop δεν ξερω το παχος..αλλα εχει πανω το λογοτυπο Lucky Thirteen..απο τοτε (σχεδων 4.5 μηνες) παιζω μονο με αυτην

Οσαν ακουστικος κιθαριστας χρησιμοποιω αυτες

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_guitarpick_medium.htm

αλλα τις εχω λιωσει σχεδον ολες και θελω κι αλλες . θα κανουμε μια ομαδικη παραγγελια να παρω κι αλλες ?  ;D

Μ αυτη τη κριση ουτε λεφτα για πενες δεν υπαρχουν και αν συνεχιστει αυτη η κατασταση με βλεπω να παιζω μ αυτες απο κατω

H_PanePasta_Barilla_PenneRigate73gr500.jpg

Παιδια πειτε μου αν πουλαει κανα cyberstore αυτες τις συγκεκριμενες dunlop.

Δε θελω τις δυαρες τις μωβ τις διαφανες. Αν εχει πετυχει κανεις αυτες ας μου πει.

Με βολεψε τοσο που τη βουτηξα απο ενα φιλο :-[ αλλα δεν εχω βρει παρομοια.

Picture_33.jpg

Γενικά εκτός από πολύ μαλακές ότι άλλο πέσει στο χέρι μου.. Αγαπημένες μου οι galli 0.73mm !

nikoskollias είπε:
+1 Πρόσφατα δοκίμασα τις Nylon και εγώ και μου κάθονται απίθανα (0.96 και 1.2) !!
είναι μαλακή (για 1 πένα) και φιλική προς το χέρι,αρκετά σκληρή στα παιξίματα και σουπερ ντουπερ χουπερ βολική! :)

1 χρόνο τώρα με αυτές παίζω και δεν αλλάζουν με τπτ

VietMan είπε:
Παιδια πειτε μου αν πουλαει κανα cyberstore αυτες τις συγκεκριμενες dunlop.

Δε θελω τις δυαρες τις μωβ τις διαφανες. Αν εχει πετυχει κανεις αυτες ας μου πει.

Με βολεψε τοσο που τη βουτηξα απο ενα φιλο :-[ αλλα δεν εχω βρει παρομοια.
Είναι αυτές;. Δε φαίνεται καλά στη φωτό...

Earendil είπε:
Είναι αυτές;. Δε φαίνεται καλά στη φωτό...
Αυτες πρεπει να ειναι αλλα με τραχια επιφανεια...

Ευχαριστω μαν ;)

εγω χρησιμοποιω αυτες και ειναι ΓΑΜΑΤΕΣ !

http://accessories.musiciansfriend.com/product/Planet-Waves-Joe-Satriani-Signature-Guitar-Picks-10Pack-?sku=110972

Γενικα να θυμασαι

οι μαλακες ειναι για συγχορδιες

οι σκληρες για σολο

και οι μετριες για μεσες καταστασεις

οσο πιο σκληρη ειναι μια πενα τοσο πιο γρηγορα θα χαλασουν οι χορδες

αλλ μην φανταστεις καμια σπουδαια διαφορα...

ελπιζω να βοηθησα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
78
Εμφανίσεις
11K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back