Τι Μουσική Παίζετε?

οτι μπορω και κυριως οτι ακουνε ευχαριστα οι απο κατω μου χωρις να με φτυνουν και να με καταριουνται....απο διασκευες toto,whitesnake,thin lizzy μεχρι journey deep purple great white και γενικα οτι εχει γκαζια!!!!!!αρα καταληγουμε hard rock .....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Thrash metal(kreator destrucion,sodom) , black metal(-1st wave-carpathian forest , mayhem ,dark funeral , darkthrone , nargaroth , burzum , immortal) και που και που λίγο death metal (deicide ,possessed , death hypocrisy..)

pastelius είπε:
Funk,soul,jazz,reggae,rock, αναλόγως τo mood και τους μουσικούς γύρω μου... ;D
Ναι τα προσπαθώ και εγώ αυτά(λέμε τώρα...)

Death metal old school, με το group.Εννοείται φαντάζομαι οτι ολοι παίζουμε και διάφορα άλλα στύλ για να μελετήσουμε, ομως αν εχω καταλάβει καλά εδώ γράφουμε τι γουστάρουμε να παίζουμε.

με τη μπάντα thrash-death metal από κει και πέρα από punk rock μέχρι metalcore και death ο καλός ο μουσικός όλα τα παίζει (μην είστε πονηροί)  ;D

Τελικά μου φαίνεται με τοσους εδω μέσα που παίζουμε death, thrash κ.λ.π δικαίως το forum ονομάζεται oiz. ;)

Εμείς πάλι παίζουμε ότι να'ναι... βασικά τζαμαρουμε και άλλες φορές βγαίνει πιο ροκ, άλλες πιο punk, άλλες πιο metal, άλλες dub, αλλά συνήθως βγαίνει κάτι σε ψυχεδέλια, όταν παίζω σπίτι μόνος βγαίνει κάτι περισσότερο προς isis

Desafinando είπε:
Fusion δεν έχει το μενού?....τς τς τς....τελος πάντων...

8) :P
Eιπαμε,το προσπαθουμε

lambrosgg είπε:
διάφορα με παραμορφωμένα φωνητικά (δεν τα πολυαντέχω τα καθαρά)
Μετα ειμαι εγώ ο βρωμύλος που παίζω με EMG και πολυ gain...  :P :P :P :P :P
Δεν είσαι ο μόνος  ;D ;D ;D

Αν και παίς αρκετά πράματα ειδικά στη μελέτη μου ωστόσο αν μου πεις παίξε μας κάτι δικό σου μάλλον θα βγει καφρίλα  ;)

είναι ένα τόσο καινούριο όσο και κλασικό είδος,το λεγόμενο

"άτεχνο"!!!!!!!! ??? ???

Απλα παιδευω το Floyd,κανω 3 step bends,ταλαιπωρω τον καρπο μου και πινω μπυριτσα και φραπε χειμωνα-καλοκαιρι μπουζι!

Rock τι αλλο? ;)

Ό,τι πεσει στα χέρια μας κ είναι καλό το προβάρουμε με τη μπάντα...από Clash και Queens of the Stone Age μεχρι Ρόδες! Ό,τι κρίνουμε οτι θα γουστάρει ο κόσμος στα live μιας κ ακόμα δεν έχουμε δικά μας!   

Trending...

Νέα θέματα

Back