Pastelius έρχομαι!Και είμαι και minimal.Horn section (τρομπέτα σαξόφωνο τρομπόνι)1 minimal κιθαρίστα
1 τραγουδίστρια (από 19-25 ετών)
1 κρουστό
1 drummer
εμένα
και εκατοντάδες λυσσασμένες groupies... :lol:
Εσύ είσαι καλόοοοοος 8)Για να έχεις ακόμα περισσότερες!!! Και να ανακυκλώνονται βέβαια. Ποτέ με τις ίδιες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό δεξί έχεις?Γιατι θα παίζουμε New Orleans funk :lol: 8)Pastelius έρχομαι!Και είμαι και minimal.
Mπασίστα δεν θα έχει το Group??Horn section (τρομπέτα σαξόφωνο τρομπόνι)1 minimal κιθαρίστα
1 τραγουδίστρια (από 19-25 ετών)
1 κρουστό
1 drummer
εμένα
και εκατοντάδες λυσσασμένες groupies... :lol:
Eγώ θέλω ένα τρίο Μπάσο' date=' Πιάνο (και synths), Tύμπανα! Και μια συλλογή από διάφορες τραγουδιάρες!Who needs guitarists anyway[/quote']
Μια από τα ίδια! Οι τραγουδιάρες θα 'ναι από τας Σέρρας όμως;
Aν οι τραγουδιάρες είναι από τα Σέρρας θα πρέπει να βρούμε κι ένα μπουζούκι και τόνους λουλούδια 8)Eγώ θέλω ένα τρίο Μπάσο' date=' Πιάνο (και synths), Tύμπανα! Και μια συλλογή από διάφορες τραγουδιάρες!Who needs guitarists anyway[/quote']
Θα τα κονομίσουμε όμως :lol:
και εγώ θα βαράω παλαμάκια.... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Aν οι τραγουδιάρες είναι από τα Σέρρας θα πρέπει να βρούμε κι ένα μπουζούκι και τόνους λουλούδια 8)Eγώ θέλω ένα τρίο Μπάσο' date=' Πιάνο (και synths), Tύμπανα! Και μια συλλογή από διάφορες τραγουδιάρες!Who needs guitarists anyway[/quote']
Θα τα κονομίσουμε όμως :lol:
υγ: το πήρες το μειλ flea;