Τί μουσική όταν φέρνεις γυναίκα στο σπίτι?

Την άλλη μέρα το πρωί που θα έχω ήδη κάνει αυτά που είχα στο βρώμικο μυαλό μου' date=' θα ξυπνήσει με Reign In Blood από Slayer ώστε να μάθει και τις μουσικές μου προτιμήσεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
.....και να μην τα ξανακάνεις ποτέ :lol: :lol: :lol: 8)

Την άλλη μέρα το πρωί που θα έχω ήδη κάνει αυτά που είχα στο βρώμικο μυαλό μου' date=' θα ξυπνήσει με Reign In Blood από Slayer ώστε να μάθει και τις μουσικές μου προτιμήσεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
.....και να μην τα ξανακάνεις ποτέ :lol: :lol: :lol: 8)
Αν έχει όμως καρδιά τρυφερή σαν αυτήν ενός μαρουλιού, θα με αγαπάει πραγματικά και δε θα με αφήσει. Να μην σιγουρευτώ και εγώ με κάποιο τρόπο;

:lol: :lol: :lol: :lol:

τον τελευταιο καιρο δουλευω πολυ χαλαρη electro και χαλαρο μπιτακι,μ'αρεσει γιατι μου δινει τεμπο :lol: :lol: :lol:

Η μεγαλυτερη καφριλα που εχω κανει, σαν αγριεμενο νιατο, ηταν να χωσω κασσετουλα με διασκευες απο megadeth, απο την τοτε μπαντα μου :lol: γιατι αλλο να ακους κιθαριες, και αλλο να ακους τις δικες σου κιθαριες, σου δινει αλλο αερα 8)

τον τελευταιο καιρο δουλευω πολυ χαλαρη electro και χαλαρο μπιτακι' date='μ'αρεσει γιατι μου δινει τεμπο :lol: :lol: :lol:
[/quote']

Και αν επιτρέπεται στα πόσα bpm "δουλεύεις"? :lol: :lol: :lol: :lol:

εγω παντως οταν φερνω γκομενα στο σπιτι η μουσικη που ακουγεται ειναι αυτη που ακουω συνεχεια...

skid row και αλητειες... :wink:

και μετα, για ολοκληρωση του μουσικου πανδαιμονιου τερλεγκα.ΝΑΙ ΝΑΙ,

βασιλη τερλεγκα! και οχι δεν τρελαθηκα, ο τυπος ειναι θεος!!!

Και οι AC/DC είναι πάντοτε κατάλληλοι για τέτοιες καταστάσεις. Let me put my love into you, babe..

Eπιμένω AC/DC γιατί είναι πιο κάφροι (με την καλή εννοια) και πιο βρωμιάρηδες (επίσης με την καλή έννοια).

Cover you in oil!

Και για τις παχουλές Whole lotta Rosie..

Eπιμένω AC/DC γιατί είναι πιο κάφροι (με την καλή εννοια) και πιο βρωμιάρηδες (επίσης με την καλή έννοια).Cover you in oil!

Και για τις παχουλές Whole lotta Rosie..
και..... I put the finger on you φυσικά..... :wink: :)

αχ δε ξερω αν εχεται ακουσει ενα τραγουδακι που 8α συνοδευε αγριες νυχτες... Stripped, Raped And Strangled απο c.c.lol :D

αχ δε ξερω αν εχεται ακουσει ενα τραγουδακι που 8α συνοδευε αγριες νυχτες... Stripped' date=' Raped And Strangled απο c.c.lol :D[/quote']
'Η το ''Fucked with a knife'' απο το ιδιο CD των Cannibal Corpse.

Βεβαια μεχρι να τελειωσει το τραγουδι η γκομενα εχει γινει καπνος αλλα αξειζει! :twisted:

μπαίνει το πορν!D!0 στο σπίτι και της βάζεις motorhead - killed by death μετά πας σε slade - cum on feal the noise και για να το ΠΙΑΣΕΙ καλά το νόημα καφρίλιον τον μαμια της γειτονιάς στα καπάκια χώνεις από τους ίδιους την πρώτη εντύπωση

άντε μπαγασάκο το έριξες και αυτό το γκομενακι ;)

( μετά απ όλα αυτά βγαίνεις στο σαλόνι γυμνός κρατώντας μπαλτά και φορώντας μόνο μια ποδιά

αν δεν σηκωθεί η γκόμενα να φύγει τρέχοντας τρέχα εσύ γιατί έχεις μπλέξει άσχημα, μα που την βρήκες ρε παιδακι μου; ) :lol: :lol: :lol:

'Η το ''Fucked with a knife'' απο το ιδιο CD των Cannibal Corpse

Δεν παραλείπουμε και το "I cum blood" στο τέλος πάλι από cannibal corpse

Δεν ειστε καθόλου ρομαντικοί ρε... AC/DC - Little Lover..

Χαχαχαχαχαχαααα :P :P :P :P :P :oops: :oops:

εάν και με πιάνει το Dj'πσο-νιλικη μου και κάθομαι 1 ώρα πρίν και φτιάχνω playlist,σε φάση δέν έχει σημασία τι γκόμενα είναι...ένα σωστό DJ set είναι ένα σωστο DJ set  :P

Αγόρια...μην ζορίζεστε...Από το 2007 που άνοιξε το θέμα, ο φίλος δεν τα κατάφερε με τη κοπέλα και πήγε καλόγερος στο Άγιον Όρος... 8) 8)

δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι κακο να αναπολείς... Αν φέρω τώρα γυναίκα στο σπίτι, θα έχει ετοιμάσει ατμόσφαιρα από πριν η γυναίκα μου με την μουσική από το Ψυχώ.

darshan είπε:
Αν φέρω τώρα γυναίκα στο σπίτι, θα έχει ετοιμάσει ατμόσφαιρα από πριν η γυναίκα μου με την μουσική από το Ψυχώ.
Εάν φέρεις γυναίκα...ΜΑΖΙ με τη γυναίκα σου...τι να πώ!!!! Είσαι πολύ προχωρημένος ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back