Τι μουσική ακούτε τώρα;

Άλλο τρελό παλικάρι αυτός ο Caron ?

Κι άλλο ένα αλλά με πολύ Caron (by the way, το έχω αυτό το live, και είναι φοβερό).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τετοιο αντίχειρα ειχε κι ο γουες.

Και οι φιλοι του κιθαριστες λεει προσπαθούσαν να τον στριμωξουν να του το μαγκωσουν σε καμια πορτα

Τετοιο αντίχειρα ειχε κι ο γουες.

Και οι φιλοι του κιθαριστες λεει προσπαθούσαν να τον στριμωξουν να του το μαγκωσουν σε καμια πορτα

Βρε dim, τι πίνετε εκεί?

Μια χαρά κεφάτο σε βρίσκω.

Κι άλλο ένα αλλά με πολύ Caron (by the way, το έχω αυτό το live, και είναι φοβερό).
Αυτό το αγόρι (λαίμαι τώρα, 68 έχει πάει και αυτός) πάντα με εκνεύριζε. Τα έκανε αυτά σε... εξάχορδο- ημάρτονε δηλαδής ?

Τουλάχιστον το επίσης εκνευριστικό αγόρι Γούτου- Γούτου (Victor Wooten), τα έκανε σε τετράχορδο ?

Σφυριζει το κεφάλι μου.

Εχεις κατσει ποτε 3 ωρες με τελε στον μπριτζ?

Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου.

Τουλάχιστον το επίσης εκνευριστικό αγόρι Γούτου- Γούτου (Victor Wooten), τα έκανε σε τετράχορδο ?

Ώχ μάνα μου, τι είναι τούτο!!!!

Και ένα που ξέρω ότι σου αρέσει.

Ric Fierabracci ο μπασίστας (εκπληκτικός).

Το λοιπόν σας καληνυχτώ με ένα abstract fusion σόλο πουρουπουπού από τον Γούτου - Γούτου και νίκες στις ομάδες μας την Κυριακή- may the best team wins ?

Κολασμένο ?

EDIT: Φίλος SG= Εγγύηση

Καληνύχτα Τέρρυ μου, και καλή δύναμη αύριο. :classic_smile:

Να τους πουμε ήμουνα νιος και γερασα?
Εγώ λέω να τους πούμε "ας φτάσουμε τα χρόνια σας και ας μην μπορούμε να περπατήσουμε 50 μέτρα χωρίς Π"

Δες τώρα το βίντεο (μην μου πεις ότι το είδες, γιατί δεν το είδες) και πες μου αν βλέπεις κάπου κάποιον "γέρο". 

Το ακόλουθο ήθελε πάντως έναν άλλο τίτλο... Κάτι σαν "η χαρά της τενοντίτιδας", "πως να σπάσεις τα δάκτυλά σου και τα χέρια σου", κάτι άλλο...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back