Τι μουσική ακούτε τώρα;

Με αυτά που λένε αφτοί οι αντιχρίστοι στο παρακείμενο νήμα, μου ήρθε η όρεξη να ακούσω αφτούς τους... βελζεβούλιδες. O tempora o mores δηλαδή...

1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Με αυτά που λένε αφτοί οι αντιχρίστοι στο παρακείμενο νήμα, μου ήρθε η όρεξη να ακούσω αφτούς τους... βελζεβούλιδες. O tempora o mores δηλαδή...

Αχ αυτή η ρομαντίλα του Σοπέν.

Μπίλαρε μάλλον πάνε καλά τα πράγματα εκεί.

Αχ αυτή η ρομαντίλα του Σοπέν.

Ο Σοπέν είναι από τους κλασικούς που πάντα ακούω και μετανιώνω που δεν ασχολήθηκα όταν έπρεπε με αυτόν τον κόσμο.

Ένας άλλος είναι ο Ραχμάνινοφ, ειδικά σε δικές του εκτελέσεις, ή του καλού του φίλου Horowitz.

Τα πράγματα πάνε καλά ναι ?

Άτιμη φάρα οι μπασίστες συνθετικά. Γράφουν πολύπλοκες αρμονίες.

Για σκεφτείτε, Dave Holland, Charles Mingus, κλπ.

Κι αυτός εδώ ο μπασίστας είναι φοβερός.

Harish Raghavan, από το album του Calls for Action του 2019.

Από το ίδιο album το αγαπημένο μου κομμάτι.

Και λέω που το ξέρω αυτό το όνομα, που το ξέρω...? Δεν έχω κάποιο άλμπουμ του αλλά τον έχω στο τελευταίο άλμπουμ του Walter Smith III.

Έχει παίξει με πολύ κόσμο.

Τα προσωπικά του album είναι μόλις δύο (το ένα καλύτερο από το άλλο αν σου αρέσει αυτή η μουσική), και είναι αρκετά "πειραματικά/αφαιρετικά".

Φοβερό κομμάτι αυτό που έβαλες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχει παίξει με πολύ κόσμο.

Τα προσωπικά του album είναι μόλις δύο
Μπορεί να τον έχω και με άλλους, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ. Τα άλμπουμ του θα κοιτάξω να τα βρω να τα κατεβάσω, λογικά θα μου αρέσουν.

λογικά θα μου αρέσουν.

Να σου απλά ότι δεν είναι mainstream, είναι αρκετά off, πάρα πολύ αυτοσχεδιαστικά από όλους που συμμετέχουν.

Να σου απλά ότι δεν είναι mainstream
Δεν πειράζει, who cares? Τον έχω και σε ένα παλιότερο άλμπουμ του Walter Smith III (με guests τους Joshua Redman κ' Christian McBride). Κατεβάζω τώρα το "Calls for Action".

Όσο το κατεβάζεις, ας ακούσουμε το ομώνυμο.

Όσο το κατεβάζεις, ας ακούσουμε το ομώνυμο.
Έχει κατέβει ώρα τώρα. Θα περάσει από το απαραίτητο editing, θα μπει στη θέση που πρέπει, θα καταχωρηθεί στο Music Collector και μετά θα περάσει από ακρόαση. image.gif

Μπορεί και το καλύτερο τραγούδι που έχει τραγουδήσει μετά το Ozzmosis

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back