Τι μουσική ακούτε τώρα;

Α, ναι... το είχα κάμει και εγώ με τρικέφαλον DENON.

Δεν πήγε πολύ καλά.... ξεκίναγα με μουσικές που πίστευα ότι θα αρέσουν σε εκείνη, αλλά μετά από 4-5 κομμάτια το είχα γυρίσει σε μουσικές που αρέσανε σε 'μένα.... οπότε μόνο για είκοσι λεπτά κρατούσε η μαγεία, μετά ξενέρωνε η μαμζέλ.

Καλά εγώ έχω κάνει χειρότερα...ήταν τότε της μοδοΣ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ήταν μια γκομινΑ πολύ ωραία αλλά  ψιλοΚνιτισα οπότε της πήρα δώρο ένα βιβλίο του ΑΛΤΟΥΣΕΡ ,ναι ξέρω ,ξέρω μη βαράς ... ?

Της το δίνω λοιπόν και μετά από καμμία βδομάδα την ρωτάω

-"σου άρεσε το βιβλίο;" 

-"κοιμήθηκα στην δεύτερη σελίδα μου είπε ''

Ε τα φτιαΚσαμε επιτόπου ?

Την τελευταία φορά που έμαθα νέα της δουλευε σε αμερικΛΑνικη πολυεθνικη στην Ατλάντα.

Της το δίνω λοιπόν και μετά από καμμία βδομάδα την ρωτάω

-"σου άρεσε το βιβλίο;" 

-"κοιμήθηκα στην δεύτερη σελίδα μου είπε ''

Ε τα φτιαΚσαμε επιτόπου

Να 'σαι καλά ρε Παράγκα... τι μας θύμησες πρωί-πρωί... η ιστορία του SF με έφταξε τόσο πολύ που λέω να καλέσω μόνος μου το 100 να με συλλάβει.

Σαμη Παραγκα είπε:
αν έχεις κάποια σχέση με το άσθμα δώσε λεπτομέρειες μη φοβάσαι τις γραίες του πόρδουμε ?
Ειλικρινά , δεν κατάλαβα τίποτα από όλα όσα έγραψες ...

Εδώ από το album "Three or four shades of blues" η ΤΕΡΑΣΤΙΑ κομματάρα του Charles Mingus, "Goodbye pork pie hat".

Στις κιθάρες οι Larry Coryell και Philip Catherine.

Σαμη Παραγκα είπε:
δεν ημπορούσα εκείνη τη μέρα, είχα περίοδο

Ταμπόν δεν είχες?

Σαμη Παραγκα είπε:
ρε φίλε, άμα χάνει λάδια το κάρτερ, δεν ημπορώ να αποδώσω του το ήπια του Τσάρλι, αλλά βιαζόταν να γράψει, έκτοτε δεν με ξαναφώναξε, το κράτησε μανιάτικο ο μπάμιας

Ποιος ρε, ο Mingus?

Στα π@π@ρια του ήταν αυτά, διάβασε την αυτοβιογραφία του και θα πάθεις πλάκα.

https://www.politeianet.gr/books/9789602561799-mingus-charles-exantas-cheirotera-ki-apo-skulia-182616

Και το υπέροχο Django, από το album του John McLaughlin "The Promise",  του 1995.

Εδώ μαζί του ο Jeff Beck.

Ένα τελευταίο live (με δύο κομμάτια) από τους Beck McLaughlin.

EDIT: Είναι κομμένο σε κάποιο σημείο ρε γμτ, αλλά αξίζει παρ' όλα αυτά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι εννοείς?
To άλμπουμ βγήκε το 1995, μια εποχή που ήταν της μόδας τα στερεογράμματα. Είχαν κυκλοφορήσει πάρα πολλά βιβλία με τέτοιες 3D εικόνες, και ο McLaughlin, προφανώς επηρεασμένος κι αυτός από τα στερεογράμματα, σκέφτηκε να βάλει ένα σαν εξώφυλλο. Τα στερεογράμματα είναι 3D εικόνες που δεν χρειάζονται όμως ειδικά γυαλιά για να τις δούμε. Θέλει μια ιδιαίτερη τεχνική για να δεις την κρυμμένη 3D εικόνα, δεν είναι κάτι δύσκολο, λίγο practice θέλει. Όταν μάθεις τον τρόπο θα τις βλέπεις συνήθως σε δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού που δεν μπορεί να δει καθόλου τα στερεογράμματα, ελπίζω να μην ανήκεις σ'αυτό.

Υπάρχουν χιλιάδες φανταστικά στερεογράμματα, η αίσθηση του βάθους είναι εκπληκτική. Αν είχες ποτέ View Master καταλαβαίνεις τι εννοώ με το "αίσθηση του βάθους". Τσέκαρε και το παρακάτω λινκ στο Wiki να διαβάσεις λεπτομέρειες.

Όταν καταφέρεις να δεις σωστά το εξώφυλλο του άλμπουμ, θα διαβάσεις τη φράση "you've got it". Το ίδιο θα διαβάσεις και στην εικόνα που υπάρχει στο inlay του CD.

https://en.wikipedia.org/wiki/Autostereogram

image.png

image.png

Σαμη Παραγκα είπε:
εννοώ, αν έχεις κάποια σχέση με το γκρουπ, είσαι μέλος κλπ
Όχι , δεν έχω κάποια σχέση με το γκρουπ και δεν είμαι μέλος του συγκεκριμένου συγκροτήματος , 

όπου ανάρτησα τραγούδι τους , πριν δύο μέρες , σε αυτό εδώ το νήμα .

Απλώς , μου αρέσουν κάποια τραγούδια τους !

Παρ' όλα αυτά , έτσι όπως προέκυψε η κουβέντα

βάζω εδώ ένα link με όλα τα τραγούδια , από ένα άλμπουμ τους ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back