Τι μουσική ακούτε τώρα;

Για αυτό "ευθύνεται" ο Pavloz, με τα (αγαπημένα) Expanse και Mandalorian, που μου θύμισαν τη λατρεία BSG

και so say we all ?

9 hours ago, Terry RoscoeBeck5 said:

Για αυτό "ευθύνεται" ο Pavloz, με τα (αγαπημένα) Expanse και Mandalorian, που μου θύμισαν τη λατρεία BSG

και so say we all ?

Last edited:
Την έχω "σαπίσει" τη σειρά!!! Έχω τα ΠΑΝΤΑ! (webisodes, movies etc.). Έχω κατεβάσει και τα original (78-80, that's how it started-τα είχα δει όλα στην τότε ΕΡΤ)
Μια από τα ίδια (+ Caprica). Αρρωστάκι. Και είναι η μοναδική σειρά IMHO που το remake είναι όχι κλάσεις ανώτερο από το original, αλλά έτη φωτός. Δεν το φτάνει ούτε με FTL drive ?

Τώρα να πω και την μ@λκία@ μου... ο ίδιος άνθρωπος (Bear McReary) που έγραψε αυτό το έπος για το BSG (So Say We All), έγραψε κι αυτό το όνειδος για το "άλλο" όνειδος (βλέπε Rings of Power)....ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ;; (βασικά τα φράγκα του Τζεφ τα εξηγούν όλα)....αλλά και πάλι;...

7 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said:

Μια από τα ίδια (+ Caprica). Αρρωστάκι. Και είναι η μοναδική σειρά IMHO που το remake είναι όχι κλάσεις ανώτερο από το original, αλλά έτη φωτός. Δεν το φτάνει ούτε με FTL drive ?

Caprica, Galactica - "Blood and Chrome" και ότι έχει εκεί έξω...
Να πω ότι συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τους δημιουργούς της σειράς για το θέμα του "rebirth"...δεν παιζει βιώσιμη λύση... ήταν η "final solution" και ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε σειρά...

Last edited:
ο ίδιος άνθρωπος (Bear McReary)
Περίπτωση ο τύπος. 

Η (κατ' εμέ) γοητεία του BSG, έγκειται στο πώς έμπλεξε (με τον τρόπο του) αρχαία Ελλάδα, μονοθεϊσμό, πολυθεϊσμό , πολιτική, δημοκρατία, τον άνθρωπο Δημιουργό, το ποιοι (εμείς ως γήινοι) είμαστε. Το BSG ήταν ένα μαγικό ταξίδι στον γαλαξία, με όλες τις φιλοσοφικές του προεκτάσεις σε πολλά επίπεδα. 

Και σε σχέση με άλλες σειρές που στην έναρξη τους σε άφηναν... ουάο, αλλά το φινάλε ήταν χλιαρή σούπα (βλέπε Lost), το BSG είχε αρχή, μέση και τέλος- ένα συγκλονιστικό τέλος, food for thought.          

LIVE VERSIONS....(τα παρακάτω δεν είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση αριθμημένα κατά σειρά εκτίμησης...)
1.

Ένα "στοιχειωμένο" κομμάτι, από αυτά που μόνο η υγρασία και η μιζέρια των Μαύρων  του Μισισιπή μπορούσαν να βγάλουν ,γραμμένο και τραγουδισμένο  από μια  μια γυναίκα που σίγουρα η ζωή δεν της φέρθηκε και πολύ καλά.

8 λεπτά πριν, Superfunk είπε

γιατι δηλ, είναι στα τσαρτς η κοπέλα?

εγω λέω ότι τα τσαρτσ που αφορούν φυσικές πωλήσεις δεν δείχνουν την σωστή εικόνα δημοτικότητας.

όπως επίσης τα τσαρτσ με τα κλικσ.

Αν δούμε τις κανονικές πωλήσεις της κοπέλας ίσως δούμε ένα νούμερο σαν 1000. Πριν 40 χρόνια ίσως ήταν μέσα στα 10 στην δημοτικότητα που θα ήταν ίδια θέση με τις πωλήσεις.

btw, άψογη είναι, αλλά θα πάει άπατη...

btw, άψογη είναι, αλλά θα πάει άπατη...

εντελως λΑιμε ?

Sara Beth Bareilles  is an American singer, songwriter, and actress. She has sold over three million albums and over 15 million singles in the United States. She has earned various awards and nominations including nine Grammy Award nominations, with one win, as well as nominations for three Primetime Emmy Awards, and two Tony Awards.[2] In February 2012, VH1 placed her in the 80th spot of the Top 100 Greatest Women in Music.[3]

https://en.wikipedia.org/wiki/Sara_Bareilles

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back